93
Virtual Pc
-
#53 Visszaraktam a NFSU-t az még müködik bár már végignyomtam mindenkinek ajánlom!!!!! -
#52 Én is arra várok!
Sztem valamit belevág a windowsba, ha rosszul csinálsz valamit! -
#51 Sajna nekem nem indult el!!!!De a lanos modszer sem vált be mert az éjjel hálópartin voltam és akkor se indult el akár hogy probáltuk!!!!Ez van nyomtam neki egy delt azt ha lesz valami normális változat akkor najd játszom vele!!!!TOCA -
#50 nem is próbálkozom! -
Szabyka #49 Na skacik vlakinek elindult ? -
#48 Így?:
-
#47 Na eddig semmi még a hajam is az égnek áll töle :)) -
#46 ok
-
#45 Szólj, ha megy! -
#44 fel kell rakni a hálókártyát is hogy felismerje azt ami a areal pc-ben van mert igy nem ismer és nincs hálozatóm?
-
#43 Ha fent van az op rendszer akkor hogyan tovább jo lenne ha megtudnád mondani nehogy elcseszem?Köszönöm szépen elöre is!!! -
#42 Typical vagy customra rakjam?
-
roland04 #41 igen -
roland04 #40 Az jó. -
roland04 #39 Már nem tudom keress rá. -
#38 Na még három perc azt lent van csak kéne tudnom hogy mi kell rá???? -
#37 erre is kell op rendszer? -
#36 Má találtam egyet 4.5.2-es változat !!
-
#35 Honnan lehet leszedni? -
roland04 #34 Hasonló a VP-hez, nekem sokkal gyorsabb és jobb a hálózati része (nem kell hozzá egy aktív eszköz) -
#33 a helyi hálozatot nem tudom megcsinálni mert szerintem ha meglenne akkor talán müködne! -
#32 igen a trialom van. -
Szabyka #31 A trialt toltotted le te is ?
mert a full nem latta! -
#30 na nekem meg semmi most kerestem rá !! -
Szabyka #29 Minden alapba semmit sem allitottam at!!!
Kereesnel meg megtalalta a 2 gep egymast! -
#28 az mi? -
roland04 #27 Próbáld a VMware-workstation-t -
#26 Nem tudom megcsinálni a helyi hálozatot valaki segithetne hogy hogyan kell megcsinálni??????? -
#25 hogyan lötted be a helyi beállitásokat leirnád? -
Szabyka #24 Nekem a voc2004 triallal alap beallitason latta egymast a 2 gep!
A ragebbi vpc-t meg a dc-rol toltottem le de azzal sem ment, bar latta egymast a 2 gep ...
-
#23 Sztem hozzáadja!:D
Most próbálom! -
#22 :D
Így visszanézve télleg LOL!;9 -
#21 Köszi, kipróbálom!
Ja és töltsetek le cracket a vpc-hez, ne jöjjön be az a reges szar! -
#20 Én mindenhonnan töröltem, de mégse! -
#19 Elvileg ha a futtatás-nál beirod hogy regedit akkor ott a HKEY LOCAL MACHINE-nél megtalálod a codemasters megnevezést én kitöröltem onnan hátha lesz valami!! -
#18 Tegnap nekem is látta a virual pc a géppem de viszont a real az nem hogy tudtátok megcsinálni,ha sikerült hogy lássa a virtual pc-t???????Mert elvileg a daemonak onnan kéne mountolni az iso fájlt de nekem nem igazán sikerült. -
#17 A starforce cleaner az eltávolitja a védelmet!!! -
#16 Honnan szedtétek le a többi virtual pc-t?Dobnátok egy cimet mert akkor lehet kiprobálom ujra!! -
#15 Én virtual pc 2004-et használtam!!!!!De nekem nem jöt össze vele!!! -
#14 Sziasztok én is nyomtam neki már egy delt mert szerintem ennyi szenvedést már nem ér meg,javaslom nektek is,ha csak nem vagytok nagy Fanok!!!!