31
Kéne
-
#31 Akkor én is lemondom z 512-est! -
#30 aszem 15 -
#29 Mennyi lesz havonta? -
#28 Nekem most jár le szeptember körül az előfizum 384es ADSL-re. utánna ADSL play jön... 768/128... tutiii :) -
#27 jaja...
És az a 768kbit is ingadozik néha 300 alá!:D -
#26 T3 a legjobb! -
#25 Axelero nem tom pontosan mi mennyit fizetünk.. Asszem 13.. asszem.. és korlátlan.. vicc ez a chello... Hja és még azt hallottam a chelloról, hogy még le is szokott állni néha h a server csak úgy!:D:D -
#24 A chello-nál van korlát, szal télleg...lol! -
#23 12e az nem korlátlan????? Az milyen hülyeség.... lol -
#22 Axelero sztem... -
#21 De az nem korlátlan, szal nem ide tartozik! -
BBking #20 Nekem a chello 12000Ft - 768/256 -
#19 Én is 21.ker-ben lakok 384-es adsl-el. -
#18 Ja, az igaz... -
#17 Igen, érdemes megnézni, hogy ott milyen net van még költözés előtt. Nehogy olyan helyre költözz, ahol el kell búcsúznod a nettől. -
#16 Nem tom, én bruttó 12-t fizetek az 512/256-os netért az enternetnek havonta! -
#15 Butaság általánosítani, hogy főváros meg vidék. Vannak mindkét helyen jó helyek, illetve lehet mindkét helyen vkinek rossz/jó háza/lakása. -
#14 de nettó ár van az oldalon, arra még rájön 25% áfa, nem? és akkor 10K fölött van egy 512-es -
#13 Szigetszentmiklóssal vigyázz, mert nem mindegyik részénél kiépíthető az adsl, legalábbis egyik ismerősömnek nem lehet kiépíteni. -
#12 Sajnállak, hogy vidékre költözöl! -
#11 És nem lehet 2 éves szerződéssel átvinni közben a netet? -
#10 fél évre is be lehet köttetni, csak akkor határozatlan idős szerződéssel (kb. 4-5 rúgóval drágább havonta). A haxeleronál legalábbis ez van.
Szentmikin, meg van ADSL, köttestd be azt, 512-est, vagy ha van pénzed, akkor 768-ast, vagy jobbat... -
#9 fél évig leszek még Budapesten (21. ker) aztán költözés Szigetszentmklósra ( 100 méterre budapesttől )
ADSL a legjobb? -
#8 Attól függ, hogy hol laksz, mi építhető ki ott. Így nem tudok ajánlani.
ADSL az kis falvakat kivéve, általában kiépíthető, abból 512/128-ast tudsz kapni kb. 10k-ért.
Lehet, hogy van nálatok valami lokális kábelnet szolgáltató.
Lehet, hogy van ott valamilyen mikrohullámú, akinél tudsz kapni esetleg az ADSL-nél gyorsabbat is.
Ha viszont nincs ADSL, rá vagy szorulva a mikrohullámúra vagy a kábelre.
Sokat segítene, ha megmondanád a lakhelyedet. -
#7 Pedig azt hittem csak én vagyok TVnet-es!
Igaz még csak fél hónapja vagyok ADSL-es. -
#6 Komoly??? -
Takezó #5 nekem is :D -
#4 Nekem is TVNET Adsl van :)))))))
384/64 -
#3 Enternet... 512/128kbit van 10k alatt, és korlátlan! -
#2 Nekem a jó öreg TV net van, mer nálunk csak ez a cég foglalkozik ilyesmivel.
10K körül, korlátlan. -
#1 Hali!
Kéne egy kis segítség hogy melyik netszolgáltatót válasszam ami kijön havi 10ezer körül. Köszke előre is!