1256
Merthogy vannak itt nemvidékiek is, tudtommal ! :DDD
-
akos #736 -
akos #735 -
akos #734 -
akos #733 -
akos #732 Lesz pénteken valami nyüzsgés...?? Most szívesen elmennék én is valami kis ivászatra. No? -
#731 én ott laktam -
Jimmyke #730 Van valaki itt a XIII. kerületből? -
Jimmyke #729 Ivás? Hol? :) Ilyen fórumos talikban nem szoktam résztvenni. Semmi keresnivalóm ott... Majd pár év múlva -
akos #728 LOL!
Ákos se nem vanik ma ottan. :o)) -
G_ArchAngel #727 mai nap pénteken?
Eh, én most a szabadságomat töltöm, így eszembe sem jut a fővárost megközelíteni...:)
Okozok azzal egy jó estét, hogy nem leszek ott - meg amúgyis, Ákos nevű ivócimborám sem jelentkezett be:) -
#726 álmodik a nyomor?:D -
[Walaki]D`Lair #725 -
#724 Nem látszik? :D
Na, várj. [pofát igazít]
-
#723 Íjj! Csak ki ne fingjon! :D -
#722 Tom én, hogy mesejátékozol... :))
Nem, te már fővárosi vagy! Magábaszippantott a főváros!! :) -
peet69 #721 oltás ! -
[Walaki]D`Lair #720 Látom kurva szomorú vagy...:DDDDDD -
#719 ok -
peet69 #718 eh !!!44 :-DDD -
[Walaki]D`Lair #717 őőő...7-re tuti nem érek rá, szal Kata le kell mondanod az Űrcsiklóról... -
#716 oks! :) -
peet69 #715 csináljunk 1 esgé meseország konneksönt !!! :PPP -
#714 Tökmindegy ki jön, csak fűtött legyen a kocsi. :) -
#713 Megsúgom, én is mesejátékozok! És büszke vagyok rá, és szeretem! :)
Amúgy ha nagy lokálpatrióta lennék, nekem Tapolca Connection topikba kéne járnom. :o -
peet69 #712 :-DDDDDD -
#711 Ok, akkor 7-kor ott lesz walaki, ha már úgyis őt akartad, hogy menjen érted... :)) -
peet69 #710 ba*meg az 1 dolog hogy írni nemtudok, de elolvasni nemtudtam 3ik nekifutásrasem :DDDD
kezdek aggódni :PPP -
#709 Ádikám, ha rám hallgatsz, akkor legközelebb ha csajozni mész, akkor ne vedd körbe magad madarakkal... :)) -
#708 Na a gokartpályán én nem voltam sajna soha...megvan egyáltalán még?
Valami sporttelep van ott újabban vagy mi. -
#707 Elég szomorú, hogy semmi lokálpatriótizmus nem szorult beléd...bár az is igaz, hogy te már egy ideje lélekben nem budapesti, hanem "mesejáték"-földi vagy... :PP -
[Walaki]D`Lair #706 -
peet69 #705 hja !!44
[PÜSZKE] -
#704 nagy önmegtartóztatás volt -
peet69 #703 ja énis :)
topic indulás óta most irtam ide először -
#702 ehh, erről lemaradtam... :) -
peet69 #701 ték :-DDD -
#700 Semmi.. lehet a ping-pong-ot fogjuk betámadni!:) -
#699 Már nem:) De az elsők között költöztünk oda, ott nőttem fel. Ma már csak apámékat, és a nagyit megyek oda látogatni, akik még mindíg ott laknak, egy lépcsőházban:) Pl. sokat gokartoztam a tó mögött a kesjár gokartpályán is:) -
#698 Az az egy óra már nem oszt-nem szoroz. Mehettek felőlem délelőtt 10-től is, csak értem jöjjön el valaki este 7-kor. :)) -
#697 ...és ezzel mi a probléma???