1256
Merthogy vannak itt nemvidékiek is, tudtommal ! :DDD
-
lachun #856 unom már ezt a vendég járást ELKÖLTÖZÖM:)))))))))))))) -
#855 nembaj, jó ez a villámlátogatás is, látom, hogy vagy, azt jóvan, megnyugszom:DD
-
lachun #854 Szijja én is örülök ,de sajna ne mlehet sokáig:((( -
#853 dejó Képzeld pont most jöttem én is, de örülök valahogy, hogy megjöttél
-
lachun #852 Sziasztok de vagyok csak gépezni nem tudtam sajna ,most tudok:)) -
#851 hm, na, lachun már nem jön vissza úgy látszik -
#850 hát ez tényleg vicces
Még szerencse, hogy nekem nem kell arra utazgatnom, de szegény belvárosiak, nem irigylem őket :(( -
#849 inkább hívd vissza a traktoros haverjaidat -
#848 ez biztos vicces lesz :) -
#847 de egyszer írta az újság, hogy berepült a szobába, és egy nő hajába repült, és alig tudták kiszedni, tán még lekellene vágni a hajacskámat, ha belémkapaszkodna, én csak attól félek -
lachun #846 Ja de ök meg eszik a rovarokat nem bntosak asszem!! -
#845 ja, mit?:DD
Nekem nem oké,hogy denevérek vannak itt, az a nem oké nekem, ha arra gondolsz -
lachun #844 jaj tündérke ez miért irtad:))) -
#843 oké, mi oké? Nekem nem oké
Jóvan, mennyél, persze, én elvagyok ám :DD Majd jösz egyszer:DD -
lachun #842 oké egy kicsit el leszek mert vendégek jöttek sejáték sesemmi:(((( -
#841 mókusokkal nem találkoztam itt, denevérek vannak, nyáron nem lehet tőlük aludni, és én meg pont az ablak alatt fekszem
Nem tudom másképp rakni az ágyat, még mielőtt mondanád -
lachun #840 na ja az az igazi mádárfüty meg mokusok, tényleg nálatok vannak ,mert igy nálunk redszeressen jömn egy pár:DDD -
#839 Már én sem élnék bent, nem tudnám megszokni, itt Keresztúron is nagyon jó, zöldövezet van, és nagyon szép -
lachun #838 óbudai vagyok és remélem maradok is , szeretem a bpsi nyüzsit de bent nem élnék a centrumba:)) -
#837 Na, akkor most lazulhatsz:DD
Beszéljünk már Budapestről is, mert úgy látom itt azt is kéne:DD
Bár sokmindent nem tudok mondani, mostanában nem járok a belvárosba, azelőtt ott nőttem pedig fel, a VII.kerületben.:))
-
lachun #836 szija nem megyek éjjel ,majd csak holnap reggelre:)) -
#835 neked is szépet ma is dolgozol éjjel?:)
Én meg most értem haza a melóbol, déltől nem is voltam a fórumon, ez ritka ám nálam -
lachun #834 Szép jo reggelt megébredttem -
#833 jajj, jó munkát, én aludni fogok éjjel -
lachun #832 na hali mentem melozni minden jot moindenkinek:DDDD -
lachun #831 hehe de látom sok sikert én éjjel melozok ma:( -
#830 de nem pihizek, dolgozom gőzerővel, nem látod?!! -
lachun #829 szijja nem olyan rossz csak hát itt széllesebb a választék mindenből.
Most ébredttem,neked meg jó pihikélést:)) -
#828 szijja:))
Most épp pici szünetet tartok, reggel óta gépelgetek:))
Azt nemtom milyen a mikro net, bár sokat hallottam róla, és panaszkodnak, hogy nem olyan jó. -
lachun #827 sziasztok jonapot.Gondolom kedves rendessen elvégzed munkás csak nekünk ,lökött mikro net van azt az ilyen belsö izé vagy mi:)) -
#826 tudok, de megcsinálom a munkámat, még mielőtt másra gondolnál, hogy nem dolgozom rendesen -
lachun #825 Szioka de jo neked a melobol is tudsz irni ,na mennem kell bye mindenkinek:)) -
#824 Nem vesztettél sokat...Bár a Tigris bunyója nem volt olyan rossz, de egy Pride bunyó után, már nem nagyon kötnek le ezek a langyi bunyók... :) -
#823 Neked is -
lachun #822 Szép jó napot mindenkinek:DDD -
lachun #821 !S sajna nem végig néztem -
akos #820 Szia Lachun, esetleg nem vetted fel - vagy rögzítetted valahogy a mérkőzést? Én sajnos lemaradtam róla. A 2. menetnél kifogyott a kazetta a videLYóból :( :-o :((( -
#819 jóvanna, azt majd később, előbb megismerkedtünk -
#818 No de fiúk-lányok! Csak a TV meg a PC??? Semmi lokálpatriótizmus??? :))) -
#817 jó, készülődjél, majd összefutunk még itt biztos
akkor szijaa, jó munkát, és vigyázz a vezetésnél