1492
Mi se maradjunk már ki !
-
20 km-re tőle -18 :C -
sziasztok:)))
Szegeden mennyi minusz van most?
-
hmmmm... Vár? valamikor? ott legalább lehet sakkozni és Stellajuk is van, na meg pofás áraik! -
Nem vagyunk túl sokan!:) -
-
Szegassztok! Mi a helyzet szeged?:) -
ja,talált süllyedt.:)
Emlékszem rád,király volt anno a BF.Mi van veled?hogy vagy? -
nemtom, nem volt szerencsém kipróbálni, mi mindig pultnál rendelünk... Jegest szeretem még csak az amolyan aljakocsma... -
és annakidején BF-ben ***The Company***-s voltál vmint Robi szomszédja is vagy
(ott még claw néven balhéztam)
-
Minden szegedi bárról hallottam már valami rosszat.
Mi a meló után a Mignon-ba szoktunk menni arról azt híresztelik, hogy buzibár. Persze ez is teljesen hülyeség. -
hi
szegedi vok:)
-
Átbasznak a számlával.... Eleget szívtam ott régebbi bandával... -
BUÉK! -
na, szóval helynek én aszondának hogy Zápor Józsi, jó árai vannak és kellemes hely, valamint isten a forralt boruk, már lassan ott tartok h odamegyek a pulthoz és hozzák. szóval oda be lehet ülni tali címszó alatt... vélemény? -
Garfield #63 Így jár az az ország, amelyiknek folyója átfolyik Ukrajnán.
-
Aha
-
Jólesett a kényszerpihenő? -
:D -
Az nem gond Tuvok is Vásárhelyi. Csak most bannoltatta magát. :) -
Én is Szegedi voltam őő izé szal hazaköltöztem Vhelyre:
-
láttátok ma a Tiszát? Tele van szeméttel, ekkora pusztulat még nem volt a látvány a ciánincidens óta
-
eddig jól állunk, gyűlik a nép... törzshelyek?
-
Helyes! -
én is
-
szeged -
en is itt Vok. -
Mióta nem iszok alkoholt kicsit jobban megmarad a pénz bár valahogy így se sokáig mert ha nem iszok akkot öszök. :) -
hmmm, akkor régi BFesek?
Belgára én is szándékoztam csak az anyagiak közbeszóltak...
Jateban azt nem szeretem h egy üveg Dreher 290 HUF ami nekem kicsit soknak tünik... na mind1. fáradt vagyok, megyek aludni inkább...
-
Pszt! Ne okozzunk neki csalódást! :D
Depresszión nem voltam. Utoljára Belga koncertre akartunk odaérni csak leragadtunk egy kocsmában. :D -
hahó :)
Van itt BF-es ? :)) -
Én is megfogadtam, hogy magamtól nem megyek el berúgni, de valami mindig közbejön :D (pl most András, Ferenc és Miklós nap egybevonva)
Céges buli ? Oda csak cégesek mehetnek akkor, nem ? -
jóestét szeged népe és BFesek! kik lesznek csütörtökön Jatéban? mondjuk ott is legutóbb Depresszión voltam, kicsit kicsi volt a hely de ez adta meg a fílingjét a dolognak... -
Jómagam felhagytam az alkoholizálással. Heti egy pohár pia kivéve orvosi vészhelyzetben! :)) Pölö leesett vérnyomás orvoslása jó ki Villányi borocskával. :D
Csütörtökön céges buli lesz és 22-kor ugrunk át Jate-ba koncertre mert ismerős játszik. -
Őőőő, nemtom, épp most hétvégén basztam be, 1 hét alatt nemigen szoktam 2x :D
Kik lesznek ? -
Codálatosz! :) -
tess, ilyen volt:
-
Kerestem a láma pontjaid és akkor láttam a nyitott fórumaid között. :D
Szép pics! :)
Csütörtök JATE koncert? -
-
Igen? :))
Gyors vagyok? -
Zhertun de Royg #38 Már csak 1 kérdés van: