vonalas szamkijelzes pc-n
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SuperVoice. Ezt próbáljátok meg, lehet vele telefonálni, faxolni.
Ezzel úgy lehet, ahogy Csocso akar, azaz vezetékes telefonvonalon.
Másik telefonálási mód a VoIP, Voice over IP. Ez kb. olyan, hogy rendesen telefonvonal nélkül, egy másik számítógép felhívásával tudsz telefonálni, interneten, de ezt nem tudom hogy kell kezelni.
Ezzel úgy lehet, ahogy Csocso akar, azaz vezetékes telefonvonalon.
Másik telefonálási mód a VoIP, Voice over IP. Ez kb. olyan, hogy rendesen telefonvonal nélkül, egy másik számítógép felhívásával tudsz telefonálni, interneten, de ezt nem tudom hogy kell kezelni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
én a régi modememhez kaptam 1 softvert .. nemtudom mi volt a neve :/ de az még rögzítõként is fánksönölt
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Volt egy progi régen, azthiszem modemspy. Fel is lehetett vele venni ha volt mikrofon/hangszoro, nem tudom hogy létezik e még, de ha igen akkor biztos tudja 😊
The Private Detective!
nekem a gagyi usb-s isdn modem mindig kiírta a számot, annyiból volt jó ha tudtam hogy nem engem keresnek akkor nem vettem fel és kész 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A legegyszerubb modemmel es mikrofonos fulhallgato-headsettel, de elvileg bele lehet dugni modembe a telefonkagylot is.
hát sajna.. én is csak keresek ilyesmiket de semmi 😞
Azt nem tudod h hogyan lehet pc-n telefonálni? (Audigy hangkártyával? van rajta egy TAD-IN csatlakozó az mire való? Ezt még a PCWorld-fórumon se tudták.)
Azt nem tudod h hogyan lehet pc-n telefonálni? (Audigy hangkártyával? van rajta egy TAD-IN csatlakozó az mire való? Ezt még a PCWorld-fórumon se tudták.)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8