248
-
#88 oh azt megnézném ha odatudnád adni :) -
#87 ja és ezt a smilet akartam rakni : :) -
#86 császtok én most találtam meg ezt a fórumot,és nekem megva az összefoglalója a mu-bayern döntőnek:(,mu 4EVER :D -
#85 ohh ha van valakinek ilyenje akko linkelje ki pls engem is érdekelne -
lord nihilus #84 Tud valaki esetleg egy vidijót a 2003-as ManU-Real 4-3-as meccsről, ha igen írja meg szépen kérem, előre is köszi :) -
#83 nekem is
de azért kösz -
#82 Ez nekem megvan MPG-be ha érdekel -
#81 pontosan -
#80 ez szép gol volt asszem láttam tán a sevilla ellen lőtte -
#79 -
#78 eléggé kihalt topik de még fellendülhet talán -
#77 angoloknál elvileg az év golja lehet
Taylor golja -
#76 grrrrrrrr -
Nadi #75 Ja, sry én a Premiership-esre gondoltam. -
#74 Milyen böngésződ van? -
#73 Neked nem a Yahoo-s ablak jön be?
nincs msn-em -
Nadi #72 Egyszerűen bemásoltam a címet a cím helyére és kérte hogy mentés másként vagy megnyitás. Ott mentés másként és már szedte is. De ha adsz MSN-t átküldöm -
#71 Elmondanád hogy sikerült? -
Nadi #70 Nekem sikerült, viszont engem pedig a 99'es BL döntő (Man Utd- Bayern) érdekelne.
Van benne egy kibaszott jó Cantona gól, no meg a híres félpályáról lőtt Beckham gól -
#69 sikerült valakinek elmentenie? -
#68 mennyi ismerős arc :D -
#67 Kár hogy nem lehet lementeni -
#66 Legnagyobb gólok (Maradona, Pele,Laudrup, Baggio...)
köztük Bene gólja
klikk -
#65 -
#64 http://media.koreus.com/200506/best-premiership-goals.wmv -
Rolandinho #63 a voetbaltruc nevű holland website-n, vannak Touzaniról is videók, de magyar oldalt is találtam, igaz az nem labdazsonglőrők hanem csak szép cselek gyűjteménye van avikban. http://cselponthu.atw.hu
üdv. -
ZsilKEANE #62 Valaki nem tudja,hol tudnám letölteni a The premiership years cimű videót???
fontos lenne!
kösz! -
#61 valaki a múltkor kereste
-
OPM #60 nekem is jó lenne pár régebbi bl döntő -
_Vegeta_ #59 Az megvan videon is! Nekem az erekje, vagy nem latszik? ;)
Amugy nemtud vki lelohelyet, ahol full meccsek vannak ? :)
(regebbiek) -
R9 #58
Figo gólja az angolok ellen a 2000-res EB-n. -
_Vegeta_ #57 Mr woot ismerem a tobbit nem. :(
Majd megnezem kossz a tippet!
Azert megiscsak 16eves a srac... :) -
#56 Tim kupán Martins gólja a juve ellen.
-
OPM #55 ismerem, de vannak emberek, akik szvsz sokkal szebben csinálják a dolgokat :)
csak pár név: Mr Woo, Abbas Farid, Mike Delaney
ők profi freestylosok, és általában a nike + adidas reklámokban dublőrként szerepelnek
neten, ha rájuk keresel találhatsz videókat. Ajánlom a http://www.beyondfootball.com/ oldalt, ahol sok jó trükköt el lehet lesni :) sok sikert! -
_Vegeta_ #54 Sokat gondolkodtam hova irjam, nemnagyon volt kedvem uj temat nyitni. Szoval ismeritek Touzani Soufiane-t ? Ha nem surgosen potoljatok. Lenyeg h egy Holland foci freestyler. Nagyon szepen csinalja a dolgokat. -
#53 lasssan jöhet az eredmény;) -
OPM #52 haverommal készülünk csinálni egy freestyle videót, ha kész lesz fölteszem netre aztán majd berakom ide a linjét :)
ma végre sikerült 1x, hogy beraktam a nyakamba, onnan feldobtam és újra levettek nyakkal, jó pár napja gyakorlom már és lám, megjött az eredmény... :) -
#51 sehol,csak hobbiszinten -
#50 hol focizol? -
#49 Elég homály P