36
  • tajfun
    Naja, Szaddam az internetrol warezolt doksik alapjan csinalta a vegyifegyvereit, ami utan nem fizetett jogdijat a BSA-nak. :)
  • Cleawer
    Ez szamara egy tudatosan jo ~kampany~ szeruseg.
    Reklamozza a jo szokasat,csak maradjon meg neki.
    Hollywood meg mennyen a picsaba tucat filmjeivel(negyonkeves jo filmjuk volt)
    Tudtok Moore-tol dok filmeket?mert a kola... rol hallottam de nem volt hozza szerencsem
  • bbbb
    es akkor tegyuk hozza, hogy Moore, mint dokumentumfilmes valoszinuleg csak a toredeket keresi, mint a tobbiek...
  • [HUN]PAStheLoD
    iraki háború is !
  • Tetsuo
    Auschwidc++
  • Mice
    Mein Kazaamphf :)
  • tajfun
    Hat persze, Hitler is a Kazaa miatt jutott hatalomra. Igaz hogy akkor meg nem volt, de elore tudta hogy majd lesz. :))
  • h4x0r
    Qrva yo fej a csavo. Meg is nezem a filmjet a moziban, hogy igy tamogassam. Aki meg krakog, hogy ilyen meg olyan veszteseg a filmiparnak, azoknak a filmet meg majd letoltom...
  • Piscator
    Lehet, hogy a sima kétkezi ottani munkásoknak valóban kevés lesz a pénze...de majd találnak újabbat, olcsóbbat.
    A fő, hogy legalább a producerek, rendezők biztonságban vannak, "szerencsére" nem érheti vagyonukat nagy megrázkodtatás.

Andy Wajna? Meg mikor minden ő általa forgalamzott film előtt nyomatékosítják, jelentsük fel a kalózmásolatot készítőt, ha ilyet tapasztalunk!
  • RpPRO
    'a kalózkodás dollár milliárdokba kerül a filmiparnak, ráadásul még több ezer munkahely elvesztését is jelenti.' AAAAAA. Grrr. Ehhhh. Ahammm. Es egy (teszemazt) vilaggazdasagi csod is a p2p miatt van, mi?
  • Praetor
  • tajfun
    Ha' ja, nekem is tok veszteseges ha en ezert penzt adok ki. :)
  • tajfun
    "Mivel a rendező a kijelentéseivel ismét kiállt a fájlcserélő hálózatok mellett, újra a politikai ellenfelei céltáblájává vált, és reményeik szerint a film elterjedésével nagy anyagi károkat szenved Michael Moore."
    Es nagy hirnevet is szerez, amit a tobbi ceg altalaban dollarmillios, milliardos reklammal se biztos hogy tud.

"szerinte ugyanis a kalózmásolatok és a kalózkodás dollár milliárdokba kerül a filmiparnak"
    Ugyanennyi penzbe kerulne a vasarloknak is.

"A Fahrenheit 9/11 hiába nyerte meg a Cannes-i filmfesztivál fődíját, sokak szerint az erőteljes kormányzati nyomás miatt zárkozott el attól, hogy forgalmazza a filmet."
    Ami szinten csak a filmet reklamozta, hiszen a tiltott gyumolcs mindig edesebb. :)

Fasza gyerek ez a Michael Moore, gyanitom a kovetkezo filmje a kapzsi kiadokrol fog szolni, aztan amig azok hapognak, ez szepen felkuszik a nezettsegi listak elere.
  • Manoi
    Pénz beszél Michael Moore meg forgat... :)
  • pemga
    Még csak kézikamerás linkeket láttam, azok a filmek pedig elég gyík kép/hangminőségűek szoktak lenni. De mindenesetre nagy arc a fickó :). Neten forog egy sajtótájékoztatós felvétele is, amiben nagyjából hasonlóakat mond: Ha tetszik neki egy film, akkor a DVD-t is kölcsönadja a haverjainak, akik így úgyszintén nem fizetnek érte, akkor miért ne adhatna kölcsön filmet neten sok haverjának? :))
  • asdasdasd
    Igen, sajna ez a helyzet.
    Emlekszem meg a regi szep idokre, amikor a Budai kertmoziban haromszor egett szet a film vetites kozben. Annak a mozinak meg volt hangulata...
    Miert nincs kertmozi BP-en?
  • Yv@n
    Igazából hihetetlen nagy pofátlanságra vall ezt így kijelenteni, mikor nap mint nap hallhatjuk, hogy 1-1 "sztár" hány millió dollárt kap egy akármilyen filmszerepért, eztán meg nekiállnak papolni, hogy munkahely elvesztéseket okoz ez a fertelmes nagy pénzhiány...
  • bunny
    Hehe,jó fej. Ő legalább belátta, tök hülyeség széllel szembe pisálni, és így legalább szimpi lesz az emberek szemébe.
  • floatr
    Habár én is láttam már elvetemült ismerőseimtől kölcsönbe kapott letöltött filmeket , többet járok moziba, mint valaha.
    Úgyhogy nem teljesen értem ezeket a dílereket. DVD-n megvenni SZVSZ úgysem éri meg, leszámítva néhány kult filmet, dehát divat...hajhászok mindig lesznek. Így legfeljebb kevesebben.
  • Tetsuo
    Michael Moore
    jack valenti
  • Piscator
    Sajnos szószerint igaztalan.
    A (Budapesti) mozik sajnos eléggé kihaltak, illetve máre inkább átrendeződtek, mindenesetre sok, talán kevésbé fényezett (mint pl Corvin a nyolcker szélén), de talán élményszerűbb...volt azoknak, akik beültek egy igazi régi moziba.
    De erről végképp nem a fájlcsere, hanem a tv tehet.
    Persze vannak plázák, de a varázs egy része oda.
    Kis nosztalgia, és elnézést a témától való eltérésért!
    Mozitérkép
  • Piscator
    Szimpi a fickó.

Lám, ámerikában is igyekeznek betenni egymásnak politikából az emberek, igaz, részben, hatalmi nyomástól.
    Terjesszék csak, nem ez az egyetlen, remélem nem megy csődbe MM, és ez legalább értelems alkotás.
  • [HUN]PAStheLoD
    ack Valenti nem tud egyetérteni Michael Moore-ral, szerinte ugyanis a kalózmásolatok és a kalózkodás dollár milliárdokba kerül a filmiparnak, ráadásul még több ezer munkahely elvesztését is jelenti.

--- sablon okosság , már több tanulmány is bebizonyította hogy ez egyrészt nem igaz másrészt a kiadók elég érdekesen könyvelnek amikor "veszteségről" van szó
  • [HUN]PAStheLoD
    akkor neked nem legális .... igen , a hiba benned van , telepíccs DC-t ;]
  • The Garrett
    láttam belőle pár jelenetet a CNN en valamelyik nap. Lesem a Dc-t hátha feltűnik már végre nálunk is.

"Ezt a filmet csak azért csináltam, mert meg akarom változtatni a világot. "
    Michael Moore
  • Praetor
    Jó arc ez a Michael Moore.
    Eddig nem láttam egy filmjét sem, de ezen változtatni fogok.
  • Cat #10
    nem legális a fájlcsere, csak sem a kiadó, sem a rendező nem fog tenni semmilyen lépést a másolás megakadályozása ellen
  • hornbali
    Ezzel egyet értek, a mozi mindig élni fog.
  • Surranó
    ha mán legális, tud valaki url-t is?
    (nem, nem vagyok hajlandó fájlcsereberélőt telepíteni)
  • Sith
    Mingyárt sajnálni kezdem a szegény filmeseket
    "Éppen eleget keresek. Ezt a filmet csak azért csináltam, mert meg akarom változtatni a világot. Minél több ember látja ezt a filmet, annál jobb, tehát boldog vagyok, hogy ez történik."
    lehet hogy ha letöltjük a filmeket akkor ezen tul szegények nem magán géppel utaznak heti 4x nyaralni Hawaira hanem első osztályon
  • Bucser
    És szerintem az ő álláspontja a helyes... a kiadók elég érdekesen számolják a veszteséget... mindenki akit ismerek és letöltött filmeket attól, hogy letölt nem tölt kevesebb időt a moziban... sőt többet...
  • HuAn82
    "a Fahrenheit 9/11 már most minden idők legsikeresebb dokumentumfilmje"
  • HuAn82
    A kóla puska sültkrumpli tényleg jó volt. Ha ez a doc.film már hasonló érzésket kelt az emberekben mint az "elődje", akkor már megérte elkészíteni, megnézni.
  • Coder
    Mekkora jó arc ez a Michael Moore! Le a kalappal.

Az MPAA-nak már igazán ideje lenne rájönnie, hogy ezzel a stratégiával amit most képviselnek nem győzhet a "kalózmásolatok" ellen... Az utobbi lépéseik mindegyike csak olaj volt a tűzre.

Ezt az új filjét még én se láttam, de nekem is tetszett a Kóla puska sültkrumpli, kiváncsi vagyok.
  • CSOCSO
    sajna allitolag nem nagy cucc a film:(
  • Nethyrrea
    már a kóla puska sültkrumpli is egy jó filmje volt, remélem ez is fog tetszeni.