Legálisan letölthetõ a Fahrenheit 9/11
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Reklamozza a jo szokasat,csak maradjon meg neki.
Hollywood meg mennyen a picsaba tucat filmjeivel(negyonkeves jo filmjuk volt)
Tudtok Moore-tol dok filmeket?mert a kola... rol hallottam de nem volt hozza szerencsem
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
A fõ, hogy legalább a producerek, rendezõk biztonságban vannak, "szerencsére" nem érheti vagyonukat nagy megrázkodtatás.
Andy Wajna? Meg mikor minden õ általa forgalamzott film elõtt nyomatékosítják, jelentsük fel a kalózmásolatot készítõt, ha ilyet tapasztalunk!

Es nagy hirnevet is szerez, amit a tobbi ceg altalaban dollarmillios, milliardos reklammal se biztos hogy tud.
"szerinte ugyanis a kalózmásolatok és a kalózkodás dollár milliárdokba kerül a filmiparnak"
Ugyanennyi penzbe kerulne a vasarloknak is.
"A Fahrenheit 9/11 hiába nyerte meg a Cannes-i filmfesztivál fõdíját, sokak szerint az erõteljes kormányzati nyomás miatt zárkozott el attól, hogy forgalmazza a filmet."
Ami szinten csak a filmet reklamozta, hiszen a tiltott gyumolcs mindig edesebb. 😊
Fasza gyerek ez a Michael Moore, gyanitom a kovetkezo filmje a kapzsi kiadokrol fog szolni, aztan amig azok hapognak, ez szepen felkuszik a nezettsegi listak elere.
A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Emlekszem meg a regi szep idokre, amikor a Budai kertmoziban haromszor egett szet a film vetites kozben. Annak a mozinak meg volt hangulata...
Miert nincs kertmozi BP-en?

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
, többet járok moziba, mint valaha.
Úgyhogy nem teljesen értem ezeket a dílereket. DVD-n megvenni SZVSZ úgysem éri meg, leszámítva néhány kult filmet, dehát divat...hajhászok mindig lesznek. Így legfeljebb kevesebben.
A (Budapesti) mozik sajnos eléggé kihaltak, illetve máre inkább átrendezõdtek, mindenesetre sok, talán kevésbé fényezett (mint pl Corvin a nyolcker szélén), de talán élményszerûbb...volt azoknak, akik beültek egy igazi régi moziba.
De errõl végképp nem a fájlcsere, hanem a tv tehet.
Persze vannak plázák, de a varázs egy része oda.
Kis nosztalgia, és elnézést a témától való eltérésért!
Mozitérkép
Lám, ámerikában is igyekeznek betenni egymásnak politikából az emberek, igaz, részben, hatalmi nyomástól.
Terjesszék csak, nem ez az egyetlen, remélem nem megy csõdbe MM, és ez legalább értelems alkotás.
--- sablon okosság , már több tanulmány is bebizonyította hogy ez egyrészt nem igaz másrészt a kiadók elég érdekesen könyvelnek amikor "veszteségrõl" van szó
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
"Ezt a filmet csak azért csináltam, mert meg akarom változtatni a világot. "
Michael Moore

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Eddig nem láttam egy filmjét sem, de ezen változtatni fogok.
(nem, nem vagyok hajlandó fájlcsereberélõt telepíteni)
"Éppen eleget keresek. Ezt a filmet csak azért csináltam, mert meg akarom változtatni a világot. Minél több ember látja ezt a filmet, annál jobb, tehát boldog vagyok, hogy ez történik."
lehet hogy ha letöltjük a filmeket akkor ezen tul szegények nem magán géppel utaznak heti 4x nyaralni Hawaira hanem elsõ osztályon
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Az MPAA-nak már igazán ideje lenne rájönnie, hogy ezzel a stratégiával amit most képviselnek nem gyõzhet a "kalózmásolatok" ellen... Az utobbi lépéseik mindegyike csak olaj volt a tûzre.
Ezt az új filjét még én se láttam, de nekem is tetszett a Kóla puska sültkrumpli, kiváncsi vagyok.
Asus A7N8X deluxe | Barton @3200+ | 2x512MB DDR400 | 2x120GB Maxtor DiamondMax 9 (Raid 0) | ATi AIW Radeon 9800 Pro | 21\" CRT (1400x1050@100Hz)