Legálisan letölthetõ a Fahrenheit 9/11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naja, Szaddam az internetrol warezolt doksik alapjan csinalta a vegyifegyvereit, ami utan nem fizetett jogdijat a BSA-nak. 😊

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Ez szamara egy tudatosan jo ~kampany~ szeruseg.
Reklamozza a jo szokasat,csak maradjon meg neki.
Hollywood meg mennyen a picsaba tucat filmjeivel(negyonkeves jo filmjuk volt)
Tudtok Moore-tol dok filmeket?mert a kola... rol hallottam de nem volt hozza szerencsem

Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

es akkor tegyuk hozza, hogy Moore, mint dokumentumfilmes valoszinuleg csak a toredeket keresi, mint a tobbiek...
[HUN]PAStheLoD
iraki háború is !

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Tetsuo
Auschwidc++

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Mein Kazaamphf 😊

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Hat persze, Hitler is a Kazaa miatt jutott hatalomra. Igaz hogy akkor meg nem volt, de elore tudta hogy majd lesz. 😊)

h4x0r
Qrva yo fej a csavo. Meg is nezem a filmjet a moziban, hogy igy tamogassam. Aki meg krakog, hogy ilyen meg olyan veszteseg a filmiparnak, azoknak a filmet meg majd letoltom...

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Lehet, hogy a sima kétkezi ottani munkásoknak valóban kevés lesz a pénze...de majd találnak újabbat, olcsóbbat.
A fõ, hogy legalább a producerek, rendezõk biztonságban vannak, "szerencsére" nem érheti vagyonukat nagy megrázkodtatás.

Andy Wajna? Meg mikor minden õ általa forgalamzott film elõtt nyomatékosítják, jelentsük fel a kalózmásolatot készítõt, ha ilyet tapasztalunk!

'a kalózkodás dollár milliárdokba kerül a filmiparnak, ráadásul még több ezer munkahely elvesztését is jelenti.' AAAAAA. Grrr. Ehhhh. Ahammm. Es egy (teszemazt) vilaggazdasagi csod is a p2p miatt van, mi?

Ha' ja, nekem is tok veszteseges ha en ezert penzt adok ki. 😊

"Mivel a rendezõ a kijelentéseivel ismét kiállt a fájlcserélõ hálózatok mellett, újra a politikai ellenfelei céltáblájává vált, és reményeik szerint a film elterjedésével nagy anyagi károkat szenved Michael Moore."
Es nagy hirnevet is szerez, amit a tobbi ceg altalaban dollarmillios, milliardos reklammal se biztos hogy tud.

"szerinte ugyanis a kalózmásolatok és a kalózkodás dollár milliárdokba kerül a filmiparnak"
Ugyanennyi penzbe kerulne a vasarloknak is.

"A Fahrenheit 9/11 hiába nyerte meg a Cannes-i filmfesztivál fõdíját, sokak szerint az erõteljes kormányzati nyomás miatt zárkozott el attól, hogy forgalmazza a filmet."
Ami szinten csak a filmet reklamozta, hiszen a tiltott gyumolcs mindig edesebb. 😊

Fasza gyerek ez a Michael Moore, gyanitom a kovetkezo filmje a kapzsi kiadokrol fog szolni, aztan amig azok hapognak, ez szepen felkuszik a nezettsegi listak elere.

Manoi
Pénz beszél Michael Moore meg forgat... 😊

A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Még csak kézikamerás linkeket láttam, azok a filmek pedig elég gyík kép/hangminõségûek szoktak lenni. De mindenesetre nagy arc a fickó 😊. Neten forog egy sajtótájékoztatós felvétele is, amiben nagyjából hasonlóakat mond: Ha tetszik neki egy film, akkor a DVD-t is kölcsönadja a haverjainak, akik így úgyszintén nem fizetnek érte, akkor miért ne adhatna kölcsön filmet neten sok haverjának? 😊)
Igen, sajna ez a helyzet.
Emlekszem meg a regi szep idokre, amikor a Budai kertmoziban haromszor egett szet a film vetites kozben. Annak a mozinak meg volt hangulata...
Miert nincs kertmozi BP-en?
Igazából hihetetlen nagy pofátlanságra vall ezt így kijelenteni, mikor nap mint nap hallhatjuk, hogy 1-1 "sztár" hány millió dollárt kap egy akármilyen filmszerepért, eztán meg nekiállnak papolni, hogy munkahely elvesztéseket okoz ez a fertelmes nagy pénzhiány...

Hehe,jó fej. Õ legalább belátta, tök hülyeség széllel szembe pisálni, és így legalább szimpi lesz az emberek szemébe.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Habár én is láttam már elvetemült ismerõseimtõl kölcsönbe kapott letöltött filmeket , többet járok moziba, mint valaha.
Úgyhogy nem teljesen értem ezeket a dílereket. DVD-n megvenni SZVSZ úgysem éri meg, leszámítva néhány kult filmet, dehát divat...hajhászok mindig lesznek. Így legfeljebb kevesebben.
Tetsuo
Michael Moore
jack valenti

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Sajnos szószerint igaztalan.
A (Budapesti) mozik sajnos eléggé kihaltak, illetve máre inkább átrendezõdtek, mindenesetre sok, talán kevésbé fényezett (mint pl Corvin a nyolcker szélén), de talán élményszerûbb...volt azoknak, akik beültek egy igazi régi moziba.
De errõl végképp nem a fájlcsere, hanem a tv tehet.
Persze vannak plázák, de a varázs egy része oda.
Kis nosztalgia, és elnézést a témától való eltérésért!
Mozitérkép

Szimpi a fickó.

Lám, ámerikában is igyekeznek betenni egymásnak politikából az emberek, igaz, részben, hatalmi nyomástól.
Terjesszék csak, nem ez az egyetlen, remélem nem megy csõdbe MM, és ez legalább értelems alkotás.

[HUN]PAStheLoD
ack Valenti nem tud egyetérteni Michael Moore-ral, szerinte ugyanis a kalózmásolatok és a kalózkodás dollár milliárdokba kerül a filmiparnak, ráadásul még több ezer munkahely elvesztését is jelenti.

--- sablon okosság , már több tanulmány is bebizonyította hogy ez egyrészt nem igaz másrészt a kiadók elég érdekesen könyvelnek amikor "veszteségrõl" van szó

[HUN]PAStheLoD
akkor neked nem legális .... igen , a hiba benned van , telepíccs DC-t ;]

The Garrett
láttam belõle pár jelenetet a CNN en valamelyik nap. Lesem a Dc-t hátha feltûnik már végre nálunk is.

"Ezt a filmet csak azért csináltam, mert meg akarom változtatni a világot. "
Michael Moore

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Jó arc ez a Michael Moore.
Eddig nem láttam egy filmjét sem, de ezen változtatni fogok.

nem legális a fájlcsere, csak sem a kiadó, sem a rendezõ nem fog tenni semmilyen lépést a másolás megakadályozása ellen

hornbali
Ezzel egyet értek, a mozi mindig élni fog.

ha mán legális, tud valaki url-t is?
(nem, nem vagyok hajlandó fájlcsereberélõt telepíteni)
Mingyárt sajnálni kezdem a szegény filmeseket
"Éppen eleget keresek. Ezt a filmet csak azért csináltam, mert meg akarom változtatni a világot. Minél több ember látja ezt a filmet, annál jobb, tehát boldog vagyok, hogy ez történik."
lehet hogy ha letöltjük a filmeket akkor ezen tul szegények nem magán géppel utaznak heti 4x nyaralni Hawaira hanem elsõ osztályon

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Bucser
És szerintem az õ álláspontja a helyes... a kiadók elég érdekesen számolják a veszteséget... mindenki akit ismerek és letöltött filmeket attól, hogy letölt nem tölt kevesebb idõt a moziban... sõt többet...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

HuAn82
"a Fahrenheit 9/11 már most minden idõk legsikeresebb dokumentumfilmje"

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
A kóla puska sültkrumpli tényleg jó volt. Ha ez a doc.film már hasonló érzésket kelt az emberekben mint az "elõdje", akkor már megérte elkészíteni, megnézni.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Coder
Mekkora jó arc ez a Michael Moore! Le a kalappal.

Az MPAA-nak már igazán ideje lenne rájönnie, hogy ezzel a stratégiával amit most képviselnek nem gyõzhet a "kalózmásolatok" ellen... Az utobbi lépéseik mindegyike csak olaj volt a tûzre.

Ezt az új filjét még én se láttam, de nekem is tetszett a Kóla puska sültkrumpli, kiváncsi vagyok.

Asus A7N8X deluxe | Barton @3200+ | 2x512MB DDR400 | 2x120GB Maxtor DiamondMax 9 (Raid 0) | ATi AIW Radeon 9800 Pro | 21\" CRT (1400x1050@100Hz)

CSOCSO
sajna allitolag nem nagy cucc a film😞
Nethyrrea
már a kóla puska sültkrumpli is egy jó filmje volt, remélem ez is fog tetszeni.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX