SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

eLviRA
<#worship> köszi, hogy verbalizáltad az én véleményemet is...

...what\'s for You, will not pass You by...

eLviRA
de megvan még a tetõcsomagtartó? csak mert fel kellene fuvarozni egy ágyat Bpre... <#vigyor3> persze szépen megkérnélek rá, és az anyagiakat is megbeszélnénk.

eLviRA
a tanuláson kívül elég sok érdekfeszítõ tevékenység van... pl utazz Bpre. olvass. ússz. fuss. kézügyeskedj. vagy gyere helyettem dolgozni... <#ravasz1> na? melyik a legszimpatikusabb? <#hawaii>

A madarak azt csiripelték, hogy a "hosszú" hétvégén nem unatkoztál...
Hogy sikerültek a pesti kulturprogramok?
Hányszor mentél el... ööö... a Szépmûvészeti Múzeumba? <#ravasz1>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Loogan
Amúgy hello mindenkinek! Kicsit távol voltam mostanság.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
"oooh elolvastam...és sztem nagyon érdekfeszítö volt..és anyni mindent mondtatok h nem tudtam smemit hozzátenni.
ELvira:jaja uncsizom...mert micsináljak?tanuljak?😛 paism pesten😊bnöm is😊"

Igen. Tanuljál! Ne legyél 18 évesen hülye picsa, aki egész nap csak a seggét tudja mereszteni. Ezt legnagyobb bátyói szeretettemmel mondom Neked.
A mai fiatalokba mindenhonnan azt sulykolják, hogy ne törõdj semmivel, és csak élvezd az életet. Aztán tessék, van egy rakás idióta, akiket nem érdekli más csak a pia, a disco, a drog, meg a szex. Semmi értelmes céljuk sincs. Bûnözõkbõl álló együtteseket hallgatnak, meg nézik a TV-ben a sok aberrált mûsort, amiben megerõsítik bennük, hogy igen, tényleg csak buli az élet. Ezek, ha felnõnek se fognak mást csinálni, mint gengszterkedni, mert dolgozni azt nem fognak.
Úgyhogy találj ki Magadnak valami célt, és próbáld meg azt elérni!!! Vagy legalább valami hobbit, azon kívül, hogy naponta beírod, hogy Te mennnyire uncsizol. Az unatkozó embert nem kell sajnálni!!!

Ha érdekel a chat, meg a dc, akkor nézz ezeknek utána, hogy hogyan is mûködnek. Képezd magad, és valami értelmeset is csinálj!

Tudom most utálsz! De nem baj, a testvérek már csak ilyen õszinték. Peace...

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

A mondatod elsõ felénél azt hittem, hogy "felmondás"-sal fejezõdik be 😄

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

A Google-nek valóban ügyes programozói vannak, de vajon elég ügyesek-e a marketingesei?

Akkor gyere Te is Pestre!

Punker
az túlzás hogy senki, de idõbe telik amíg elég program lesz alá.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Már nincs tragacsom, de minden 7végén hazajárok (mint a szellemek 😊 )

És senki sem fogja megvenni, mert nem fut rajta semmi 😄

Köszi.. csak netezni akarok ingyé 😄

A kocsikban meg gumiszoba.. nem? 😄

Hidd el, a Windows-t is bármire be lehet konfigurálni, csak senki nem ért hozzá (még Microsofték sem 😊) )

Botond
Nem igazán,viszont megkaptam írásban az összes szabályzatot.Jó kis olvasmány. :-D
Punker
na mi volt? megint sofõrködtél?

Botond
nah,túl az elsõ napon :-D
Punker
és az árából tudnék venni függönykarnist 😊

Punker
06.03.31-ig garis a ram ha kell 10k-ért bármikor vihetõ (2*512 DDRII 533😊

Lolita
oooh elolvastam...és sztem nagyon érdekfeszítö volt..és anyni mindent mondtatok h nem tudtam smemit hozzátenni.
ELvira:jaja uncsizom...mert micsináljak?tanuljak?😛 paism pesten😊bnöm is😊

Ja-ja. ...és nem utolsó sorban a nyílt forráskód eleve nyerõ ötlet.

eLviRA
ez így nem ér... <#fogmosas>

Kage Kage
Én errõl még nem is hallottam. De olyan nagy baj nem lehet vele, a google linuxot használ...

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Egyszerûen nem értem miért nem csatlakozol ehhez az érdekfeszítõ oprendszertémához... ;-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Haha, könnyû volt mikor már mondtam hogy Montreál... :-))) NEM! ;-)

eLviRA
annyira sajnállak, Lolita... <#beka3> én örülnék neki a helyedben. <#vigyor3> az hogy unatkozol, pedig elég nagy probléma.

Lolita
szünet van...mindenhol

Punker
lógsz suliból?

Lolita
unaatkoozookkkk

Punker
hát nem tom szerintem ahoz hogy bármilyen op rendszer hasonlóan elterjedjen mint a win ahoz 10-15 év kell.

Lolita
reggelt

eLviRA
TAKEN <#nyes>

eLviRA
systeel! van tetõcsomagtartó a tragacsodon? <#hawaii>

mikor mész haza legközelebb?

ja, és mizu? <#papakacsint>

eLviRA
tök jó!

Kanada. jár piros pont? <#vigyor>

Nem holnapután fognak elõrukkolni vele. Elõször a HVG-ben olvastam róla. Egyes elemzõk szerint hosszútávon a Google le fogja taszítani a trónról a Microsoftot abban az esetben, ha az utóbbi nem talál ki villám gyorsan valami újat. Az már tény, hogy a google folyamatosan csábítja át a MS kulcsembereit, amitõl a redmondiak a hajukat tépik.
Én nem jósolgatok, csak kíváncsian szemlélem a fejleményeket. 😊

Google: a harmadik évezred Microsoftja
Google operációs rendszer (egy spekuláció)

Punker
"Kíváncsi leszek a gugli op rendszerére. Állítólag az MS-nél többen már ássák a saját sírjukat, akiknek nem sikerült átigazolni a google csapatához..."

ezt te se gondolod komolyan ugye? 😊 egy full új rendszer kialakítása évekig tart, stb.

Ez igaz, ha karbantartod, lényegesen hosszabb életet fog élni a wined. Elképzelhetõ, hogy nem fog megpusztulni, ellenben kikerülhetetlenül belassul egy idõ után. Ezt senki nem tudja megakadályozni. Még nem láttam olyan windows-t, ami egy év elteltével is ugyanolyan gyors lett volna, mint szûz korában.

Engem az dühít leginkább a winben, hogy nem szabhatom saját igényeimre. Az én rendszerem is ugyanazt a szutykot tartalmazza, mint az 5 éves karcsika, vagy az unalmában passziánszozó titkárnõ rendszere. (IE, OutlookExp., Messenger és társai). Az én rendszerem is ugyanúgy megkísérli a kapcsolódást a MS-hez, holott ezt nem akarom (és a közhittel ellentétben nem tudod kikapcsolni a vezérlõpultban és sehol máshol, kizárólag tûzfallal zárhatod a portokat.)
Sokszor úgy érzi az ember, hogy az ellen a rendszer ellen viaskodik, amelyik elviekben szolgálná õt. (lásd az SP2 csodálatra méltó biztonsági rendszerét, ami több kárt okoz, mint hasznot) Ez nonsense...

Magyarul, lehet, hogy sok ember örül neki, hogy Windows-t használhat - én nem.

Kíváncsi leszek a gugli op rendszerére. Állítólag az MS-nél többen már ássák a saját sírjukat, akiknek nem sikerült átigazolni a google csapatához...

Punker
reggelt

Kage Kage
Ideje lefeküdni... ;-)

Botond
reggelt!

Irány az elsõ nap!
Kage Kage
Nézd meg ezt!

És olvasd el az elsõ bekezdést. Ha érdekes dolgokat akarsz csinálni, akkor felejtsd el a win-t.

Kage Kage
Ja. A másodikon ugyan elég idétlenül állok, de az orrunk elõtt száguldó metró elég látványos rajta.

Montreál a megfejtés amúgy. Tudtátok hogy a metrónak ott gumikerekei vannak?

Kage Kage
Ezen igazából nem akarok leállni flémelni, nekem elég bizonyíték hogy most képtelen lennék megírni ezt a hozzászólást win alatt, ugyanis a ``Microsoft Broadband Utility'' szimplán nem tud WPA-t a ``Microsoft'' feliratú PCMCIA kártyáján, de szerintem semmi mással sem. Fél napot azzal tököltem hogy mûködésre bírjam, letöltöttem már T-mobile-os segédprogramot, frissítettem a jóeget is, egyszerûen nem megy. Cégnél is WPA-t használunk, én a windows-t kábellel...

De jó, ez egy dolog. Itt a cégnél Microsoft Exchange Server-t használnak levelezõszervernek. Miért, kérdem én miért nem tudom én beállítani hogy a beérkezõ leveleimet automatikusan egy másik címre pattintsa??? Tudom a választ. Mert a win azt csinálja amit Redmond és a fõnököm szeretne.

Másik példa: itt a fõnököm minden áron ki akar irtani minden nem munkához kapcsolódó tevékenységet a számítógépeken, ezért olyan tûzfalat álított be, ami csak a 80-as portot engedélyezi, azt is hülyére szûrve. Emellett letiltotta annak a számítógépnek az IP-jét mindenre kiterjedõleg (oda-vissza), amin én a leveleimet olvasom. Igen, külön énmiattam.

Én SSH-zni (23-as port alapban) szeretnék erre a gépre. Kérdem én, hol tudom megoldani winnel ezt a problémát? Sehogy. Mert a win azt csinálja, ami a szokásos, amit mindenki más csinál. Õk úgy gondolkoznak, hogyha a fõnököm nem enged valamit arra biztos jó oka van, legyek jó kisfiú. Mit szólna a windows support ha felhívnám õket egy ilyen problémával? Könnyesre röhögik a szemüket. Hát hol jó ez NEKEM?

Vannak páran a világon, akik nem nyugszanak ilyesmibe bele. Megoldják a problémát, majd ingyenesen elérhetõvé teszik hasonlóan sanyarú sorsú cimboráik számára. Ezek a szabad szoftverek. Ezek az emberek olyan rendszert használnak, ami azt csinálja amit ÕK akarnak.

Szóval kapálózhat a microsoft ahogy akar, én csak mosolyogni tudok rajta. Kétségtelen hogy a nagytöbbség igényeit kielégíti, az enyémeket nem.

Kage Kage
Errõl az jut eszembe mikor Loo windows 95 helyett, Eger '97-et írt a felsorolás végére valami rajzolt lapra, amit kirakott az osztályunk faliujságjára. Osztályfõnökné tüntetõleg letépte egyek osztályfõnöki órán. Bázz, már nem is emléxem a nevére... Szilvásiné!

Punker
ex melóhelyen volt 😊

Lolita
hi all

És nem is mondtam: a sutyerák csávó lekódolta a wireless netjét, így nem tudok csatlakozni (gondolom lebuktam 😊 ). Nincs valami progger, amivel fel lehet törni a WEP-kulcsot?

Botond
huhh,van egy kis szabadidõd?:-D