SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
reggelt!

Bezárt a mozi Egerben?Port.hu szerint nincs ma elõadás.
Punker
jók a ram-ok akkor? mert ha igen holnap elköltöm az árát 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem. Fõiskolám van és rakom össze a számítógépasztalt.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Tegnap beszéltem az õsömmel, mondja, hogy sikerült beizzítani a ramokat. Utólag is köszönöm!

...más...

Kage, LooGan - a következõ két cd-t a figyelmetekbe ajánlom!

Mark Knopfler - Shangri-La

Eric Clapton - Back Home

Mindkettõ újkeletû, -a már tõlük megszokott- igényes zene! Szerintem érdemes utánajárni! <#eljen>

Punker
átlag 12 éves sulinetes kispatkány aki azt hiszi az interneten mindent lehet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Balu, hétvégén jössz haza?

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Mik azok a vérpistikék?

Loogan
Nem mondták. Lenézek.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punker
összevont születésnapok kivettük a különteremet tüzesben, kedden nem mondták neked a többiek? füsttõl meg ne parázz ott bent nem lehet cigizni emlékeim szerint.

Loogan
Milyen fesztivál? Mire készültök?
Örülök ha edzésre le tudok mászni. Inni most nem ihatok, és a füsttõl is köhögõrohamom van. De ha úgy van, akkor megyek.

Punker
Loogan este jöttök a "fesztiválra"?

Punker
nem is kell, de hagyni se lehet hogy pár tucat figura zavarja a többséget.

eLviRA
de, de nem veszem annyira komolyan a fórumot, és nem is vállaltam moderátori kötelezettségeket, úgyhogy nem idegesítem magam miattuk.

bár igaz, egyszer-kétszer majdnem elpattant a cérnám.

...what\'s for You, will not pass You by...

Punker
chat-en se láttad még õket?

eLviRA
én láttam, elég hosszú. pont emiatt figyeltem fel rá. tetszik nekem is.

eLviRA
engem még nem izéltek vérpistikék, ebbe a részébe nem avatkozom bele.

viszont a pozitív motiváció nagyon-nagyon jó ötlet!!! <#felkialtas> jutalompontokkal vagy jelekkel is el lehetne érni eredményt, nem kell feltétlenül tárgyi ajándék.

Punker
mondtam már hogy nem szeretek a játékosok közé menni mert 99% b@lfasz, ha nem tetszik jelentkezz moderátornak.

Punker
nyáron eltakarják a fák, télen me ghideg van kimenni 😊

Botond
3 büntiponttal ne lehessen a játékosok fórumába se írni! ^.^ Ne tudd meg mennyi nyomorék jön be crackelt wowot keresni,és nem nyugszik amíg 5 pontot be nem gyûjti.
Botond
Reggelt!
Kage Kage
Ááá, nem, a pici, zöld és varanyos nem illik a képbe... :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Akkor reggel 6-kor nem annyira tanácsos elszívni egy cigit az erkélyen, mi? :-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Anno belõttem egy ``netmegosztót'' budapesti albérletes srácoknak, nekem sem volt az égvilágon semmi gondom vele. Szerintem egy helyen lehetett vele gond, és azóta az egész kábelmodemre ráfogták, hogy rossz. Pedig például most én is kábelmodemmel nyomulok, abszolút semmi gond vele.

Kage Kage
Errõl meg az jut eszembe, hogy apum meg vett egy DVD írót. Azt mondja hogy CD író, de tud DVD-t is... :-)

De a poén az, hogy tök egyedül belõtte. Azt mondja elõször a winyó kábelére tette, de azzal nem mûködött (nemtom pl. honnan vette hogy egy kábelre 2 cuccot is rá lehet dugni). Aztán rájött, hogy a CD olvasó mellé kell rakni, mert ott mûködik.

Valószínû olyan pokoli mázlija volt, hogy a CD olvasó slave volt, a DVD író meg default master. De most legalább örül, van sikerélménye.

Kage Kage
Öööööö, izé.... Most nem érek rá.... :-))))

Sajna sehogy sem állok vele, és még arról sincs dunsztom hogy ki ért hozzá. Suli téma, vagy belevágtad valamibe a fejszéd? :-)

Csak nem anyum kérdezõsködik? Mondd meg neki hogy ha jól tudod most vettem egy fényképezõgépet, éshát véletlenül azt is tudod hogy gyárilag ahhoz csak 16 megás MMC kártyát adnak, és én tutira nagyon örülnék valami nagyobbnak, csakhát a kamera csak 512-es SD-t fogad... ;-)

Amúgy MMC-ben létezik 64 megásnál nagyobb? Mert akkor lehetõleg az kéne. Milyen árban vannak ezek Punker? Az 512-esnek nagyon horribilis az ára? Mert akkor jó a 256-os is...

Persze ez az egész most csak úgy eszembe jutott, remélem tudod hasznát venni... ;-)

Kage Kage
Nemes halál... :-) Errõl jut eszembe, elõzõ héten meghalt egy pali abban a gyárban ahol ma délután szerencsétlenkedtem. Asszem valami köszörû ajtaja bezárta. Ennél ocsmányabb halált el se tudnék képzelni, milyen lehet ahogy az ember fejét szép lassan egyenesre köszörülik, mint a vasat...

Ó basszus, rosszul vagyok... :-)

Kage Kage
Ó bázz, én nem is tudom te hogy bírod. Kétszer voltam benn, de az is trauma volt... :-)

Loogan
Láttátok már a SONY Bravia TV-jének a reklámját? Az a sok színes pattogós gumilabdás. Sztem nagyon állat, régen láttam már ennyire színvonalas reklámot. Hurka jó a zene alatta. Nagyon elkapták! Iszonyat feelinges, és ahogy elkezdõdik az invázió... Hatalmas.
Link ~14 MB

Loogan
Biztosan. Nem tudom, ahova én járok, ott csak a régieket láttam "újregezni". Bár már azt se nagyon mostanság, hanyagolják.

Loogan
Akkor ne is pontok ellen.

Punker
tévedsz az idióta gumiszökevények csinálják.

Punker
szerintem ez nem kivitelezhetõ + értelmetlen, ne pontokért viselkedjen valaki normálisan.

Loogan
Na várj! Az "újregezést" az õstagok csinálják.

Loogan
Látom nem érted, amire ki akarok lyukadni. Ha lenne jutalompont is, aminek mértéke annak függvénye, hogy ki mennyit fórumozik/hogy viselkedik/mennyire népszerû/stb. Nem 1-2-3 pontokról beszélek, hanem százas/ezres/tízezres nagyságrendrõl. Ezek a virtuális pontok elkölthetõek lennének egy webáruházban (apró dolgokra kell gondolni), vagy esteleg egy felajánlott tárgyra/szolgáltatásra lehetne licitálni rajta. Aki honfoglalózni szokott az tudja mirõl beszélek.
Másik lehetne úgy is pl. pontot szerezni, hogy kitöltesz egy egyszerû kérdõívet, ami naponta változik. Megint csak olyan dolog, ahonnan pénze lehetne az sg-nek. Közvélemény kutatási cél, vagy szponzorok által fizetett kérdések. stb...

Punker
nem csak a gumiról van szó, éppen azért kellett ez mert kezdett kiterjedni a fórum többi részére is, lásd újregezés stb.

Punker
szerinted bárki támogatja több ezer bill kiosztását? mert kb annyi átlag user érdemelné meg.

Loogan
Így van. Nem járok a gumiba.

Loogan
A DC-n is van sok vérpisti. Nincs más fegyver csak a bann, ami hatásos. Szvsz.

Tavaly mindenki kapott ajándék vip-et, nem csak az, aki megérdemelte.

A pénz dolgot nem nekem kellene adni, szerezni kell szponzorokat, ahogyan más oldalak teszik. Ez a jövõ, nem hiszem, hogy nem lenne támogató. Egy kis kurva cég is fel tud ajánlani egy jobbféle billentyûzetet, amire lehet versengeni, és máris több százan csámcsognának rajta. Biztos hogy lenne reklámértéke, és alig egy 10-esbe kerül, szemben egy kis szar újsághirdetéssel, amiért több tíz vagy akár százezreket is kérnek, és nem biztos, hogy a célközönség olvassa.

Punker
amúgy mivel a fórumnak igen kis részén tevékenykedsz szerintem nem látod át a helyzetet, a 12 éves masszívan qrvaanyázó vérpistikéket csak erõvel lehet visszatartani.

Punker
ne hasonlítsd a rendszert DC-hez, tavaly is kaptatok ajándék VIP-et, amúg ymeg ha adsz nekik pénzt biztos kiosztanak dolgokat 😊

Loogan
"regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni"

Én csak ezzel az egy ponttal nem értek egyet. Tudom, hogy ez is a hülye vérpistikék ellen van. De most gondolj bele, ha valakinek gondja van a géppel, és azt a tippet kapja, hogy: "öreg, regisztrálj be sg-re, nagyon jó fórum, ott tudnak segíteni, oda írj be!". Erre bereggel az illetõ, és nem tud új topikot nyitni. Jobb híján beírja a segítség topikba (ha nincs neki konkrét topik), ahol 3 lehülyézõ, vagy haszontalan hozzászóláson kívül nem biztos, hogy kap érdemleges választ az ottani topik "õstagjaitól". Fogja és hanyagolja az sg-t, esetleg rossz hírét is kelti, csalódik, és tuti átmegy egy másik fórumra. Ez mondjuk 10 új fórumozóból 1 ember, de akkor is.

Ha már itt tartunk: véleményem szerint nem kéne ez a büntetõpont rendszer, ha valaki már létezõ topikot nyit, akkor szó nélkül törölni kéne, a hsz-t áthelyezni a megfelelõ helyre, és privátban megkérni az illetõt, hogy hol keresse a válaszokat, illetve máskor jobban járjon el (ne is látszódjon a törölt topik). Aki meg nem bír magával, azt meg bannolni, és nem pontozni. A hülyesége szintjétõl függõen lenne a bann idõtartama. Pl: aki személyeskedik 0,5-1 nap bann. Aki nagyon durván politizál + személyeskedik 1-3 nap bann, stb. DC-n sztem elég jól mûködik ez a bann dolog. Ugye fõmoderátor asszony Loli? :-)))
Meg én eleve a gumiszobának nem látom az értelmét. De ez sztem csak az én véleményem, valószínû mert nem vagyok idõmilliomos és csak az értelmes topikokat olvasom. Meg már öreg is vagyok. :-))))))

Másik, ha már van ez a pontrendszer. Ami nincs sg-n a nép nevelésére, az a pozitív motiváció. Bizonyos hsz+idõ+jólviselkedés után kaphatna az ember jutalmat (pl: vip jog 1 hónapra, saját sg-s domain, vagy pontokat kapna, amin vásárolhat/licitálhat, mint pl. a honfoglalón. Ott is arra megy ki a játék, hogy sokan/sokat játszanak, ami a szponzoroknak is jó persze). Esetleg lenne szavazás minden hónapban (több kategóriában is), hogy ki a hónap fórumozója, ha már ilyen nagy a közösségi élet a fórumon. A hónap fórumozója, kapna vmilyen ajándékot, illetve valami csicsát a neve mellé. Az ilyenek sztem feldobják mondjuk a 10-18 éves korosztály kedvét, akikkel amúgy a legtöbb probléma van/lehet. POZITÍV MOTIVÁCIÓ!!! Ha nincs pozitív dolog abban amit szeretsz vagy kell csinálnod, akkor abba fogod hagyni. Tudnék munkahelyi példát is mondani mi van, ha nincs motiválva az ember.

Ez az én személyes véleményem, de valószínû rám fogtok cáfolni, Punker biztosan.

Punker
"A mai naptól a következõ intézkedéseket léptettük életbe a fórumközösség védelme és a moderátori munka hatékonyságának növelése érdekében.

- aktív büntetõponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
- regisztráció után 3 hónapig nem lehet a gumiszobát olvasni
- regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni
- mától a Gumiszobában megjelenik a témaindító neve. Ez csak a mai naptól nyitott topicoknál a régebbieknél nem, természetesen.
- a hozzászólás számláló a fórumozó adatlapon a jövõben csak a büntetõpont osztásra is jogosult moderátoroknak jelenik csak meg. Õk ezt az információt kötelesek titkosan kezelni."

most majd pisloghatnak a vérpistikék 😊

Botond
555-nek mehet a másik 2 pont is,most wow topikban spammel...
Botond
Beleolvastam,nem érint meg a téma, a téktopikba jártam régen,de az már vagy 2 éve bezárt.Viszont újabb ban hullám várható ezekszerint.
Na jó. Néha egy-egy doboz Neo-citrán belefér... <#papakacsint>

én nem szoktam semmit alkalmazni.
Csendben tûröm a fájdalmat, mint egy igazi férfi, és nem visítozok, hogy jaj, anyuci, gyógyíts meg!

Punker
amúgy meg a nagytakarításnak vége, most a köv fokozat az átnevelés lesz, kukkancs be a gumi tetejére.

Punker
passz

Botond
lol,van bannos reg a topikban is :-D mi ez a nagy bannolgatás amúgy?
Pontosan errõl van szó!
Nem értik az antibiotikum lényegét, hatását és veszélyét.