SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
szép jó reggelt!
Kage Kage
A broadway-re gondolsz? Még emléxem, mikor anno a tesóm járt a ``kazi''-ba. Sokkal eredetibb név volt.

Timbo, a liget kaszinóhoz mit szólsz?

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Nyugi, benne vagy a listában. De meg fogom magam erõltetni hamarosan, hónapok kérdése... :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Lolita
Kazamataaa😊

Punker
pl Tüzesvíz, vagy globe

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

eLviRA
mondjuk egy ilyen?

talán még a fejem is belefér... <#nyes>

...what\'s for You, will not pass You by...

Timbo
Tudtok segíteni?<#sir><#zavart1>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Botond
vagy vázából,az már majdnem bögre <#vigyor2>
eLviRA
jó, majd pipmás pezsgõspohárból iszom a kávém. <#vigyor>

Botond
csiszoltass egy Pimpás bögrét magadnak <#zavart1>
eLviRA
legyen inkább Pimpa hímnõs... <#hawaii>

Nem, az hímnõs... <#idiota>

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Timbo
sziasztok! én szentesi vok ,de kiránduli megyünk majd Egerbe! Tudtok vmi jó bulizós helyet vagy kocsmát? címmel?térképet majd szerzek<#buck>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

eLviRA
mikor írsz már nekem levélt? <#miaz>

Itt még szem ilyenkor mindenki punnyad alszik vagy dolgozik

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

eLviRA
az is himlõs...? hehehe <#vigyor3>

Én inkább eltekintenék tõle nem irigylem a fickót ha egyáltalán fickó az illetõ

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Kage Kage
Heh? Minden nap itt várom hogy chateljek valakivel és semmi. Alszotok??? :-)

Kage Kage
Jó, ez igaz, de pont az olyan apró dolgokkal lehet játszani, amik nem befolyásolják nagyon a légellenállást, viszont egyéniséget adnak az autónak.

Kage Kage
Na tessék, a nyelve... Némelyik nõ mind egyforma! :-))

Egyébként a számból vetted ki a szót, én is arra gondoltam hogy himlõs, de nekem a w melleidrõl is ez jutott eszembe... :-))

Lolita
akkor inkább csendben maradok

Loogan
Dobj fel egy témát, és kapsz hozzá min. 20 hozzászólást!
Ennek hiányában csak pár kellemes szivatós megjegyzésre számíthatsz a srácoktól.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Lolita
nah..itt csak nappal zajlik az élet?

Lolita
cép estét

Botond
Nekem is van. <#worship>
eLviRA
Punkernek is van csillagja.

3-dik éve nyomom itt. <#vigyor2>

Vagy ugyanazt a progit használják, hehe.

hmmm... akkor ez jelenthet valamit... nem?
És mi az a 3 csillag a neved mellett?

Loogan
Meg a sok tervezési fázisban (pl. légellenállás mérés, stb.) is szinte mindegyik cég mondhatni ugyanolyan alakot kap optimálisnak a modellezõ/szimuláló programokban. "Egykaptafa".

eLviRA
furcsamód senki...

Pont ezért hagytad így 😄
De vajon rajtad kívül hányan asszociáltak arra?

Ez nem is ugyanaz a kocsi... más a rendszáma...
Látom, vitted magaddal munkába nagybátyád fényképezõgépét, és amikor a vendég fizetett, gyorsan lekaptad a kocsiját <#eplus2>

Egyébként ezek a márkanevek mind 1 gyártóhoz tartoznak, akiknek lehet, hogy egy tervezõbrigádjuk van 😄

eLviRA
nekem pedig egy õsi nõi termékenységi agyagszobrocska mellei jutnak elõször az eszembe a logóról. meglepõdtem a V - itt W - láttán... aztán végülis így hagytam.

Loogan
Mert Neked mindig csak a: szex, drog, rock and roll.
Felnõhetnél már végre! <#idiota><#idiota><#idiota>

eLviRA
jó nagy nyelve van... himlõskutya <#vigyor3>

Loogan
Bingó!

Punker
nekem a Félelem és Rettegés Las Vegas-ban drogos jelenetei villanak be róla <#nyes>

eLviRA
vmi rajzfilmfigura? <#miaz>

Loogan
Elv kurva jó a logód!
Ha ránézek, akkor mindig Pimpa jut eszembe, olyan barna és pöttyös. Fõleg hogy a szó vége is stimmel. 😊)))
Tudod ki volt Pimpa?!

eLviRA
fõleg ha nem te ülsz hátul...

Botond
Bevágjuk õket a platóra aztán ha végeztünk velük slaggal kicsapatom. <#zavart1> A teherautós bulibajárásnak is van ám elõnye. <#eplus2>
Punker
szidod a kölköket hogy micsoda mocsok népség, erre te vagy a legguszustalanabb alkeszek egyike <#banplz>

Loogan
Áhhh nem kell minket cipelni, ugye Cimboa? Még futunk is ha a helyzet megkívánja. <#idiota>
Ezek mindig azt hiszik, hogy be vagyunk baszva. Dolgozzunk ki egy projectet... <#vigyor>

Punker
pedig te fogod cipeln 😊, én lemondok az élményrõl inkább majd dokumentálom hogy ne tagadhassák le, esetleg segítek kikötni hogy ne guruljon el a padról 😊

Punker
reggelt

Botond
És reggelt! :-D
Botond
Ne fenyegetõzz!
Botond
Hát tévedtem,de mentségemre szóljon,hogy nem vagyok tisztában a kanadai dollár árfolyamával :-)
Kage Kage
Bazz, már azt se tudom milyen részegnek lenni, egyszerûen nincs idõm inni. Sokmindent kell pótolnom mikor hazamegyek... :-)