SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmmm... matek?
Most, ahogy magamban morzsolgatom ezt a szót, már kezd rémleni valami...
Mintha számokkal lenne kapcsolatos... meg mûveleti jelekkel? De többre nem emléxek... <#eplus2>

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Hmmmm... ráerõszakolták a Suzukit?
De legalább számunkra van belõle tanulság...
A legrosszabb dolog, ami történhet valakivel, hogy hiába hal meg...

Lolita
nem vagy egyedül.....tömegbetegség..

eLviRA
<#vigyor3> menni fog az <#eljen>

...what\'s for You, will not pass You by...

Punker
félek a matektól

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

eLviRA
hogy állsz a sulival?

Punker
csak esténként játszok, amúgy tanulgatok, olvasok, bambulok sg-n miket beszéltek össze vissza 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
jó reggelt!

Mivel töltöd napjaid mostanság?Egész nap a fronton?
Punker
reggelt

Punker
22:00 Monty Python repülõ cirkusza

hopp mit találtam 😊

Lolita
hela alll

Kage Kage
Ne is mondd, mára vagyok határidõs itt egy melóval, aztán a fenének sincs ilyen friss reggelen hozzákezdeni... :-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Botond
korán keltél :-D
Kage Kage
Az hogy talán nem az õ döntése volt és az életével fizetett.

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Rossz döntést hozott, és ezért az életével fizetett... mi ebben a durva?

Má' megin' ittá' vazze! 😊))

Amúgy a korábbi Swift kasztnija tényleg nagyon zaccos.
Nem ismertem, de sajnálom a srácot. Elmonásod alapján elvesztett "valakit" a világ.
Hasonló tragédiára vonatkozóan mondta a kolleganõm a minap: "a jók kellenek odaát is..."

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

eLviRA
most látom, hogy már megvolt. leellenõriztem, jó számot kaptam-e meg régebben. kösziköszi! <#puszis>

Botond
elviszünk :-) küldöm
eLviRA
és elvinnétek Egerig? bár ez még messze van. légyszi küldd át a telefonszámod priviben. köszi! <#hawaii>

Botond
valószínûleg megyünk :-)
eLviRA
szevasz Botond! 23-án délután nem mentek haza véletlenül? <#vigyor3>

Punker
reggelt

Botond
szebb reggelt!
Kage Kage
Na jó, nem is jó ilyesmirõl beszélni, érzem hogy a kaszás itt ólálkodik... :-)

Kage Kage
Meg igazából tényleg nem is hatja meg az embert, amíg nem az õ haverjáról van szó, szal a hírekben tényleg nincs is értelme ennek.

Kage Kage
Szerintem ismerem azt a kanyart, viszonylag meredek lejtõn, nem? Bicajjal be lehet rajta úgy pörögni, hogy végig a falun 40-50-el szaggathat az ember. (Hogy aztán kapaszkodhasson megint...)

Kage Kage
Elvira, tetézni akarod a fájdalmamat??? :-))

Kage Kage
Ja, kicsit lehordtam szarnak-húgynak a Suzukit hirtelen felindultságomban, nyilván nem a Suzuki tehet arról elsõsorban hogy meghalt. De talán még élne ha nem az lett volna, aztán ez ilyenkor számít...

Nekem még igazából senkim nem halt meg. Persze, ha a nagyi meghal az oké, eljött az ideje. Tudja az ember hogy õ is meg fog elõbb-utóbb, ez így van jól. De ha valaki olyan hal meg mint ez a srác, az már más tészta. Nem azért, mert akár én is lehettem volna az. Azért mert ennek nem így kellett volna lennie.

Nem beszélve arról hogy tényleg iszonyat rendes jólelkû kölyökrõl van szó. Általában csak bulikkor találkoztunk, néhányszor a szobánkban is aludt. Kb. ha akart se tudott volna máshol, de mi se tudtuk volna kirakni ha akarjuk se... :-) A lényeg hogy azonnal haverok lettünk, én meg nem arról vagyok híres hogy akárkivel 10 perc alatt összebarátkozok...

R.I.P.

Botond
Vannak véletlenek,de ez nem az.
eLviRA
mindenki suzukiban halt meg?

Botond
5 év alatt amíg a faluban laktam 1 halálos közúti baleset volt nálunk. 18éves kiscsaj telefonált az új Suzukijában és a falu elõtti s-kanyarban vmi teherautó alá sodrodott.

Mondjuk az új suzuki már jobb.
Loogan
Besenyõtelek asszem, odavalósiak voltak a srácok. Az egész falu gyászolt.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punker
hát mivel itt tanít 😊
amúgy ezek teljesen "megszokott" dolgok minden hétvégén van 1-2 késelés baleset stb, csak a kutyát se érdekli az ilyen "természetes" dolgok nincsenek a hírekben.

Botond
Egerben?
Loogan
1 hónappal ezelõtt a sulinkban is meghalt egy 15 éves srác. Tipikus discobaleset volt:
4-en, régi Suzukiban, lakott területen belül, éjszaka, részegen, 120 (egyesek szerint 140) km/h-val belementek egy álló buszba. 2 helyszínen meghalt, 1 a kórházban, 1 talán még él...
A 19 éves "sofõr"-nek 1 hetes volt a jogsija.

No comment...

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

eLviRA
baleset? de durva...

szegény srác. egy pillanat, és vége.

Kage Kage
Én úgy tudom hogy ez már korábban is így volt a jeges járdával kapcsolatban, de lehet hogy tévedek.

Kage Kage
Basszus, meghalt Glück Atti hétfõn. Ti nem ismeritek, de anno pertut ittunk együtt a Kandó koliban, iszonyat jó gyerek volt. Egy kurva Suzukiban munkába menet. Senkinek ne jusson eszébe beülni abba a szarba még ha nincsenek rajta kerekek se!

Botond
ez micsoda f@szság már megint!!!44

Eltöröm a lábam fizeti a TBm,de még rajtad is leverik a lóvét,mert a te házad elõtt történt.Akkor tõlem minek vonják a TBt végülis?Vagy mivan?
Punker
reggelt

Botond
jó nagyot!
Szerintem manapság már nincsenek tálentumok.
Vannak kutatócsoportok, oszt elmondhatod, hogy na, kitaláltUNK valamit. 10-en
20-an.

Nem úgy, mint a régi szép idõkben, amikor ész kellett ezekhez a dolgokhoz.
A témához pedig: azoknak, akik okosak nem biztos, hogy azt akarják, hogy a többiek is azok legyenek, mert akkor ugye nem lehet ezt az elõnyt személyes elõrehaladás céljából kihasználni.
Vakok közt a félszemû a király...

Kage Kage
Haha, szerencséd hogy öregapádnak szólítottál... :-))

Egyébként tény hogy a jövõ nemzedék nem fog tálentumokban bõvelkedni, de a helyzet az hogy van kitõl tanulnunk. Magyarul nem csak Mo.-n van ez így.

Ha csak az unokatesómból indulok ki, hát bizony õ sem egy észkombájn. Ami menõ az Britney Spears, meg Hollywood, csillogás villogás. Ez önmagában nem volna baj, õ mondjuk szinész lesz, vagy akármi. A gond az, hogyha mindenki az akar lenni.

Pölö itt a cégnél egyedül én vagyok master. Na annyira nem lehetek rá büszke, mert kb. mindenki jobban keres mint én. És ez a lényeg. Itt semmi szükségük rá, mi a ráknak tanuljanak ha egyszer ígyis-úgyis jól megy. Viszont mi ez nem igazából mondhatjuk el magunkról...

A TV-bõl meg mindenhonnan dõl az amerikai stílus, azaz ``szarj a világra'', de mi ezt nem tehetjük meg. Ezért voltam felbaszódva mindig az ilyen RTL Klubos taknyosokon, akik játsszák az agyukat össze-vissza. Igazuk van, jól keresnek vele, kár hogy közben emberek ezreit hülyíti. De kit érdekel? Ez a menõ.

Sajnos ez a magyar társadalom egyik legfõbb betegsége. Akkor fogjuk igazán érzékelni a tömeges elhülyülést, mikor ezek a fiatalok felnõnek, munkába állnak és javarészt õk pörgetik (pörgetnék!) majd a gazdaság motorját.
Magyarul, mehetünk a francba az UNIO-ból. Már megelõzött bennünket Szlovénia, Csehország, Horvátország és az egy fõre jutó GDP alapján átlépett rajtunk Észtország is. Két nemzet van mögöttünk - Szlovákia és Lengyelország. Az utóbbi ugyanolyan láma nemzet, mint mi vagyunk. A szlovákok 2-3 év múlva elõrébb lesznek.

Rátapintottatok a lényegre: nekünk soha nem lesz még egy Neumann Jánosunk, Teller Edénk vagy akár Deák Ferencünk.
Ha valakinek "túl sok" esze van, az kilép külföldre, mert ott van a pénz (lásd: Kage) <#wilting><#hehe>
Röviden, qrva nagy gáz lesz ebbõl az ostoba oktatási/nevelési módszertanból...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punker
oksa

Botond
2 ünnep között szabin leszek,akkor lesz mindenképpen.Köszi.
Punker
Botond 1 freetrial-t elraktam neked, aszem 2 hónapon belül kell felhasználni, szal majd szólj mikor van idõd játszani és megoldjuk.

Punker
hát persze a legjobban az egyház oldotta meg, ha nem égetik a könyveket és tudósokat meg, akkor valszeg már rég a csillagok között garázdálkodnánk, nekik meg nem lennének akkora palotáik

azért mondtam hogy komcsi módszer mert a másik oldal nem hülye emberekkel akar dolgoztatni hanem agymosottakkal, bár szerintem az még mindig jobb.

Botond
A mindenki az 20% max.Már BKV szinten.Ez is tipikus magyar dolog,ha pesten dugó van az ömlik a tvbõl,ha vidéken van gáz nem gond,max 20-30ezren höbörögnek azok meg le vannak...
eLviRA
kis országunk morálisan nem vállal felelõsséget saját nemzeti problémáiért, és nem is próbálja direkt módon jobbátenni mások helyzetét, miközben középtávon a sajátján javítana.

a bkv-bérlet árának emelése mindenkit azonnal érint, ezért fáj. az hogy a kölykök funkcionálisan analfabéták, az nem gond, egyrészt a egyesek úgy gondolják, nincs közük hozzá, nem õk rontották el, másrészt mindenki törõdjön a saját dolgával, odja meg az, aki hibázott, harmadrészt valószínûleg fogalmuk sincs róla, mi az, vagy kedvük nincs megoldásokat keresni.

hõbörögni mindig könnyebb, mint változtatni valamin.