18741

-
Majd én is figyelek. Nem hiszem, hogy nehéz lenne rádismerni - alkoholizáló télapósapkás. Hova szoktatok járni? -
-
-
nem így olvastam :-D -
nem szokásom annyit inni hogy kidőljek -
majd figyelek,hogy a télapósapkás részegeket ne hagyjam megfagyni :-D -
télen mindig télapósipkában iszok :) -
mi tavaly vettünk 200forintért :-) -
nagykertől kaptunk bónuszba télapó sapkát :) -
hát,házörzőnek van,na de most itt a faluban az elmúlt 2000évben betörés meg ilyesmi nem volt :-) meg méreteiből adódóan sem az a klasszikus betörőszaggató eb :-D -
Hálás kis jószág, gond van vele, foglalkozni kell vele, de meg is hálálja. -
Ez jó! -
anyám meglepetés ajándéknak kapta, azóta azzal fenyegetőzik hogy elköltözik :) -
én se akartam kutyát,de az asszony erősködött,és muszály volt,de igazam volt,nem kellett volna,nagyon sok gond van vele :-D rengeteget veszekszünk is miatta,mert nem értünk egyet nevelési kérdésekben :-D de azért nagyon szereti mindeki :-) -
attól függ éppen mennyire garázdálkodik :) -
Nagyon szép.
Hogy hívják a kutyáitokat? -
Imádom a kutyákat. Nagyon. Nekünk is volt egy, csak szegény öreg volt, és meghalt. Anyu azután azt mondta, hogy ő nem akar többet kutyát.
Én meg általában Bpen vagyok, úgyhogy neki kellene gondoznia. Úgyhogy igazából nincs beleszólásom. Ezért más kutyáit imádom. -
pláne :-) -
malamut -
husky :-) -
[URL=http://www.sg.hu/galeria/10209753521088226132.JPG]a "véreb"[/URL] -
mondhatni :-D most épp rinyál,mert szerinte már itthon kéne lennie az asszonynak,hogy fog csodálkozni,ha mingyá lelépek én is,mert megyünk bevásárolni :-D -
luxus kutyaélet -
szal jó dolga van :) -
mivel én többnyire itthon vagyok ezért bent van napközben,ha megyek a szőlőbe jön ő is :-) -
nappal + éjjel kint van nekünk is, de mikor otthon vagyunk akkor ott van velünk :) -
nem tartjuk a lakásban :-) napközben bejön hozzánk,éjszakára kivonul a házikójába -
Helyes kis állat. Hogy-hogy a lakásban tartjátok? -
télen néha meleg neki a padlófűtés akkor felfekszik a fotelba :-D -
miénk is úgy "őrzi" a házat hogy az ajtó elött alszik, néha percekig kell neki könyörögni hogy engedjen be :) -
digi zoom nem az igazi,de nem akartam közelebb menni,mert felébred -
hehe,alszik a kutyánk,az eleje rá van fordulva az ajtóra a hátulja meg hanyatfekszik széttárt lábbal :-D rendszeresen így alszik,de csak most sikerült lekapni :-) -
Tv, Mozi, DVD + Film, DVD hírek -
akkor te mit moderálsz?ezt meg általános? -
kérdezd meg a játék fórum moderátorait, én oda be nem megyek :) -
mert ha zárod szóljá,beírok egy ibtl-t előtte :-D -
és például a legfrissebb 8dik HL2 topikkal amiben kezdetektől fogva csak off megy mi a terv? ^.^ -
nem tom nem én voltam -
megint milyen topik tünt el a top10 8dik helyéről?naponta zároltok vmit amire van igény,és üres hely keletkezik a top10ben :-D -
még 1 jó pont :)