18742
  • eLviRA
    tudom, úgy értettem, hogy egy egész évvel. kevés embert ismerek, aki január 5e előtt született.

kártya?! pénzben zsugáztatok?

az egyedüli dolog, ami igazán hasznos volt a középsuliban, az a gépírás.
  • Punkerwork
    82-es vagyok
  • Punkerwork
    csak a szokásos pia, cigi, kártya, lógás a suliból :)
  • eLviRA
    kedves bakpajtás!

akkor nem vagyok egy évvel idősebb... jan. 5. te nyertél!

nekem ráadásul a névnapom is december végén van, és így teljesen összesűrűsödik minden. mindig a karácsony környékén összegyűjött pénzemből megyek nyaralni...

szóval hogyan élvezted fiatalkorodban az életet?
  • Punkerwork
    3.-án

• eLviRA
    na jó, de ez mit takar?

hányadika?
  • Punkerwork
    január
  • Punkerwork
    semmi rosszat, csak élveztem az életet :)
  • eLviRA
    és még egy kérdés. melyik hónapban van a szülinapod?
  • eLviRA
    miért? miket csináltál?
  • Punkerwork
    mi osztályunkban nem nagyon voltak olyan "balhés" figurák mint én
  • eLviRA
    az osztályomban is volt egy pár. imádtam őket. a tanárokat kevésbé. mindegyik defektes volt. de tényleg, az összes.
  • Punkerwork
    nem német órán ittam, inkább az udvaron cigiztem, és nem dobtam ki a taccsot kiránduláson bár a csajok vittek vissza mert menni nem nagyon tudtam, a tanárok szerint én voltam az iskola egyik közellensége :)
  • eLviRA
    akkor jó gyerek lehettél...

dohányzás a wcben, részegeskedés németórán, hányás osztálykiránduláson, és a többi. ezek mentek. (meg a bárányfelhők.) nekem az volt a szerencsém, hogy rólam nem is feltételezték ezeket a tanárok, úgyhogy nem csesztettek.
  • Punkerwork
    nekem megmondták hogy ne próbáljak ott maradni ötödéven :)
  • eLviRA
    de rég volt már, te jó ég!!! nagyon durva, milyen gyorsan megy az idő...

pedig én 5 évet húztam ott le, mert ötödéves is voltam.
  • Punkerwork
    kb 1 éve véletlenül összefutottunk, de rajtad kívűl ex közgéssel nem beszéltem már kb fél éve :)
  • eLviRA
    igen, őket ismerem. és ezekkel az emberekkel összejártok még, vagy megszakadt a kapcsolat?

én is külkeres voltam.
  • Punkerwork
    én meg hülye D-s :) Vida ikreket gondolom ismerted, nekünk az évfolyamban volt egy szószerint ütős 10-12 emberes keménymag (főleg külkeresek)
  • eLviRA
    nem tudom, kik voltak az osztálytársaid, az alattunk lévő évfolyamból ismerek egy pár embert, de többet inkább csak látásból.

viszont még mindig nem tudom, hogy te ki vagy (ezért vagy izgalmas ismeretlen ismerős). na mindegy.

szerintem az is elég, ha az évfolyam összetart, nálunk meg az nem volt. hülye ások, hülye cések - mindig ez ment. én hülye ás voltam.
  • Punkerwork
    azért a ti osztályotok ütősebb volt, mi még 10-en se voltunk "keménymag", nekünk inkább az évfolyamnak és nem osztálynak volt "keménymagja"
  • eLviRA
    az osztálytalálkozóval kapcsolatban:
    nekünk sem volt igazán jó osztályunk, de volt egy olyan 10 fős kemény mag, akik miatt érdemes volt péntekenként összegyűlni, és osztálykirándulásra menni.
    nekünk nyáron volt az 5 éves érettségi találkozónk, és nagyon jó volt olyanokat is látni, akikkel középsuliban szinte nem is beszéltem. patkózsoltiéknák házibuliztunk a vacsi után - amire még jó, hogy hazaértem, mert egyenesen horvátországból fuvaroztak haza - reggel 9ig. emlékezetes bulira sikeredett, és pont attól volt olyan jó, hogy tudtuk, nem fogunk megint egy jó ideig találkozni.
  • Punkerwork
  • eLviRA
    valahogy úgy. ma fél egykor volt órám, és vasárnaptól otthon voltam, és nem akarok rohangálni ide-oda. majd következő hétvégén utazom.

a hétvégét meg majd elütjük valahogy...
  • Punkerwork
    hétvégére mentél vissza?
  • eLviRA
    Már nem vagyok otthon... Éljen a bűzös nagyváros!
  • Botond #451
    hm,azt még nem próbáltam
  • Punkerwork
    WWIIOnline
  • Botond #449
    mivel tolod ami havidíjas?
  • Balu san
    sejtem... :)))

• Botond #447
    én is most voltam a postán,de a kesztyűben is lefagyott a kezem
  • Loogan
    Ja amúgy aki érint a dolog:
    Itthon van a vén csavargó a messzi Amerikából. :))))
    Szóval Szilárd haverunk befutott, még él, már csak Gergőre várunk, és ...
    Tudjátok mit jelent ez??? :))))
  • Punkerwork
    jobb mint a tegnapi eső
  • Loogan
    Ja, most is süt a nap, de csíp a hideg. Kúvva tél.
  • Loogan
    Nem úgy jönnek ki a dolgaim, hogy el tudjak menni sörözni. Szal ezért nem kell baszogatni és fikázni. Elég bajom van mostanság anélkül is.
    Akit ezzel sértek: bocs! Én nem haragszom senkire... ennyi, én ezzel lezártam azt, amibe bele se kezdtem.
    BOCS AZ OFFÉRT, de asszem ide lehet ilyet.
  • Punkerwork
    most "jó" idő van, tegnap szakadt az eső fújt a szél
  • Balu san
    Egerben is ilyen b.sz.dék szél volt az éjszaka? Reggel majdnem lefagyott az arcom...
  • Botond #440
    mindig ezek a kifogások :-D
  • Punker
    bocs, de melóból nem jöttem rögtön haza :)
  • Botond #438
    divx lejátszós topikban megelőztelek :-D