18742
  • Botond #557
    üditőt inkább :-) asszony most tanul vezetni,elméleten túl van,tavasszal jöhet a gyakorlat :-)
  • Punkerwork
    ez nem fer, nem tudok dolgozni mert idegesít hogy nem tudom megjegyezni az embereket :(
  • Punkerwork
    nem azt mondtam hogy igyuk le magunkat a sárga földig, felőlem ihatsz ásványvizet is vagy hozhatod az asszonyt és ő haza visz :)
  • Botond #554
    előtte 3hétel kezdtünk randizgatni,őt akkor rakta ki a barátja én meg kiraktam az elődjét
  • Botond #553
    azzal felhagytam :-D amikor összejöttünk az asszonnyal akkor volt a szülinapi bulim a legjobb haveroméval együtt és pont előtte nap sikerült mind2nek az utolsó vizsga és hát egy másik haverommal 3asban megittunk 3 üveg vilmoskörtét,egy üveg vodkát,nemtom hány üveg pezsgőt egyenlő arányban csak ők 100 illetve 95kilósak én meg 65 :-D végighánytuk a körutat meg ilyenek,ennek lassan 4 éve,én azóta nem is ittam alkoholt :-D akkor aludtunk együtt először az asszonnyal én meg összehánytam az ágyat,az éjszaka közepén be kellett állítani a hidegvíz alá(én erre nem emlékszem :-( ) meg ilyenek :-) azt hiszem ekkor tudtam meg,hogy az asszony komolyan gondolja a dolgokat velem :-)
  • Botond #552
    hát ez azért nem volt ilyen egyszerű ahogy leirtam voltak kisebb nagyobb hullám völgyek,de összességében elégedett vagyok azzal amit és ahogy elértem,nyugalomban szeretetben békességben egészségben élünk,és azt hiszem ennél többet ember nem kívánhat :-)
  • eLviRA
    jöhetnek!

ne aggódj, ha egyszer összefutunk, be fogok mutatkozni.
  • Punkerwork
    akkor jöhet ő is barackozni :)
  • eLviRA
    ez igen. elismerésem. jó érzés tudni, hogy vannak még olyan emberek, mint te. és hogy vannak még olyan kapcsolatok, mint a tiétek.

örülök, hogy megismerhettelek.
  • Punkerwork
    még mindig nem tudom ki vagy, úgyhogy kérek 1 fényképet.
  • Botond #547
    szálloda portáskodás mellett szerezte a második diplomát,szal csak 1 diplomával portáskodott,már az új munkahelyén volt amikor végzett :-) ha pontos akarok lenni :-)
  • Botond #546
    ahol munkalehetőség van.Nekünk szerencsénk volt,én keresek a szőlővel annyit amiből kényelmesen megélünk,de az asszony se hagyja rám a családi kassza fentartását,amíg én küzdöttem a birtokkal ő szerzett második diplomát,először nem talált munkát,úgyhogy 2 diplomával 2 nyelvvel elment szálloda portásnak 30-40ezer nettóért,ezt csinálta egy fél évig,utána talált rendes munkát és most kényelmes irodai munkával hazahoz havonta egy százast,mondjuk neked biztos jobban vannak helyi ismerettségeid szóval könyebb lenne munkát találni,Bosch,Zetef(vagy hogy írják ) bővít és sok embert felvesz,szal meg kell próbálni,szerintem ha vki vidéken akar élni akkor az országban a keleti részen egyedül Eger üti meg azt a szintet amire azt mondaná az ember,hogy jó :-) bármilyen szempontból
  • Botond #545
    családom tősgyökeres ostorosi,édesapám katonatiszt és őt helyezték előbb Pápára ahol 7éves koromig laktunk,majd Pestre,ahol 3évvel ezelőttig laktunk,utána ők(apu,anyu,hugom) kiköltöztek Brüsszelbe,mert édesapámat odaszólította a kötelesség,mi meg hazaköltöztünk nagymamámhoz,aki épp akkoriban kapott szívinfarktust és szüksége volt ránk,valamint a család nagyobb beruházásba kezdett,és szükség volt vkire aki vezeti itthon a dolgokat én meg elvállaltam.Mehettünk volna mi is Brüsszelbe az asszonnyal,lehet könyebb életünk lett volna,de nagymamám már nem élne szerintem és a szőlőt is fel kellett volna számolni,amibe meg édesapám szíve szakadt volna bele.
  • eLviRA
    azt értem, de miért költöztetek? meguntátok a nyüzsgést és a személytelenséget?

amúgy tökéletesen megértem. nekem is megváltás hétvégente hazautazni, bár otthonról Bpre menni is, mert nagyon sok minden ideköt. elméletileg ebben a tanévben végzek, na akkor nem tudom, hogy lesz.
  • eLviRA
    Hol tartjátok?
  • Botond #542
    lol,pestiek ide nem szólhatnak be szal kkthxbye :-D és nem kell írigykedni a te hat általánosod is szép,még ha ebből 3 első 3 második osztály :-D
  • Balu san
    Bazzeg! Pont erre gondoltam.
  • Punkerwork
    mi lenne, ha rossz az idő megfagysz valami padon...
  • Balu san
    Holnap érettségi találkozóm lesz. Előre látom mi lesz...
  • Hangianix
    Nem kell felvagni, azert mert az esti gimnazium is abban az epuletben volt, meg nem kellene szemeszternek hivni az osszevont 3.-4, evet!!! :DDD
  • Botond #537
    3 éve kb,amikor utolsó szemesztert húztuk az egyetemen akkor összesűrítették hétfő+keddre az összes óránkat,és inkább leköltöztünk és ingáztunk
  • Botond #536
    jó munkát :-)
  • Punkerwork
    és már itt is vagyok :(
  • Punker
    reggelt lassan indulok a "bányába"
  • eLviRA
    Szép napot nektek holnapra!

(többet már nem írok)
  • eLviRA
    kár.
  • eLviRA
    miért költöztetek Ostorosra?
  • eLviRA
    a toy story 2t nem láttam, viszont a Némó nyomában nagyon aranyos. a Shrek 1-2 is ott van a topon.

nekem a Medvetestvér is nagyon tetszett, csak szinkronizálva láttam, és eredeti énekkel biztos jobb lett volna.
  • eLviRA
    köszi.
  • eLviRA
    nekem már nem okozhatsz nagy meglepetést... te viszont biztos meglepődnél.

ez nagyon vicces...
  • Punker
    ma hoztuk a sulinetes cuccokat, holnap viszik el + a hiteles cuccok, szal tiszta káosz :(
  • Botond #526
    mitől olyan speciális a péntek?
  • Punkerwork
    holnap nem lesz időm fórumozgatni szerintem :(
  • Botond #524
    7re már fent leszek a neten én is :-)
  • Punkerwork
    lassan lépek haza, de reggel 9 helyett jöhetek 7-re :(
  • Punkerwork
    mégszerencse :)
  • Botond #521
    de mi nem vagyunk az unokahugaid :-D
  • Punkerwork
    4 éves unokahugom nem ülné végig a moziban.
  • Punkerwork
    akkor kénytelen leszek fénymásoltat szerezni :(
  • Botond #518
    hétvégén lehet felmozgunk pestre anyósékhoz,olyankor naponta elmegyünk moziba azt incrediblesnek a végére járunk legalább :-)