SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
miért ne? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
jó,hát mi se zsebbõl raktunk volna le 35millert+a felújítás is úgy indult volna,hogy 10-15millió :-D mondjuk így legalább van egy 300nmes 13éves házunk,amit eléggé lelekott nagymamám amíg egydül élt itt,lesz egy 10es ezt is kipofozni,de 5év alatt amikor mire van pénz hitel nélkül mégis másabb,és a ház a miénk legalább :-)
eLviRA
miért vetted?

...what\'s for You, will not pass You by...

Punkerwork
én még 9,5 évig fizetem a hitelt 😞

Botond
mi a Tündérpart utcában az elsõ házat néztük ki magunkkal az asszonnyal,de eladták vmi svájciaknak,szal maradunk Ostoroson,és elkezdtük ezt a házat helyrepofozni
Punkerwork
igen, párszor buliztunk ott haverokkal de amúgy teljesen új

Punkerwork
a garázst kiadtam

Botond
igen,ez érthetõ

új lakás akkor gondolom
Punkerwork
Hell Miksán

eLviRA
hol van?

Punkerwork
ezért nem adom ki mert rohadt sokat vesztene az árából

eLviRA
az világos.

rövidtávon azért nem lakják le annyira, és a pl. nullára kijönni is jobb, mint a ráfizetés.

Botond
bérlõ
Botond
mármint ha kiköltözik a bárlõ akkor kell felújítani :-)
Botond
azé azt bele kell kalkulálni,hogy kiadás után egybõl fel kell újítani,de osztani szorozni kell,és meglátni hogy megéri e annyiért vagy sem,de ezt neki kell tudni persze :-)
eLviRA
akkor a tiéd? az igen. <#eljen>

a kiadás nagyon jó ötlet.

Botond
én lehet kiadnám,és akkor bevétel lenne,amíg úgy nem alakul,hogy vkivel oda kell költözni,persze ez sokmindentõl függ,de ez is egy megoldás
Punkerwork
tavasszal vettem, csak még nem költöztem be.

eLviRA
<#levele> az durva.

megéri fenntartani? vagy most mi lesz?

Punkerwork
ok persze ez jogos, csak rohadt idegesítõ hogy gyakorlatilag a semmire megy el 1 csomó pénz

Botond
feltétlen,úgyis folyton panaszkodik,hogy pesten maradtak a barátaink,nincs kivel találkozgatni helyben
Botond
ah=ha
eLviRA
a következõ hétvége is hétvége. <#nevetes1>

akkor errõl még beszélünk.

az asszonykádat is hozd el!

Botond
nem érdemes külön költözni,ah nem muszály amíg nincs kivel,egyedüllét nem segít sokat a hangulaton,mégiscsak jó ha van vkihez szólni mégha az anyuka is az illetõ
Botond
jó hát gépelni nem tudok,de ez már gondolom feltûnt :-D szal olyankor akart az lenni :-)
Punkerwork
nem anyáméknál lakok, az üres lakás visz el 150-et, szeptemberben akartam oda költözni, de nem volt annyi pénzem, hogy minden frankó legyen

eLviRA
BPen vagyok. Pénteken megyek haza.

Botond
szerintem hétvégére gondolt,mert õ csak oylankor van Egerben,de mint mondtam most hétvége valszeg nekünk nem jó :-(
eLviRA
te most egyedül laksz?

kicsit húzós a havi 150.

Punkerwork
kedd este?

Botond
sokat segítenek a folytonos dolgok is,például mi minden vasárnap este megnézzük a Szívek szállodája sorozatot a TVben.Nem alegjobb sorozat,de az asszonynak tetszik,szerintem is kellemes blõdli,és tudjuk,hogy minden héten,ha máskor nem is de vasárnap szakítunk idõt arra,hogy ágyba bújjunk és együtt legyünk 50percet.Persze ennél többet vagyunk együtt,de például a szüret közepén amikor asszony munkahelyén leletár volt hát bizony volt olyan hét amikor ennyi jutott,de ez biztos pont,és tartja az emberben a lelket,amikor nem úgy jönnek ki a dolgok ahogy szeretné
eLviRA
egyszer tényleg össze kellene hozni egy SG Eger Conn. találkozót!

Botond
én többnyire jókedvû vagyok,állítólag semmit nem változtam 16éves korom óta kinézetre,mert a sok mosolygás fiatalon tart :-D néha vannak hullámvölgyek,de mióta az asszony sem sugároz negatív hullámokat azóta ez egyre ritkább,idén asszem nem is voltam mélyponton :-)
eLviRA
ez egész jól hangzik. és mûködik! <#nyes>

eLviRA
Nekem is volt egy elég komoly 3 éves depis idõszakom a középsuli alatt. Durván magamba fordultam, nem nagyon beszéltem személyes dolgokról senkivel, mert annyira beborult felettem az ég, hogy nem értett meg senki. Aztán jött valaki, aki nem azzal foglalkozott, hogy én mit látok rosszul, hanem azzal, hogy megmutassa, õ mit lát jól. És ragályos volt. <#vigyor>

Mikor a kapcsolatnak vége lett, megfogadtam, hogy megtartom az új szemléletemet, ha lehet.

Általánosságban egyáltalán nem vagyok jókedélyû ember - mondjuk inkább, hogy introvertált típus vagyok, viszont képes vagyok észrevenni mindenben vmi szépet. <#papakacsint> És jó kedvem lesz tõle.

Azért az kétségtelen, hogy egy jól mûködõ kapcsolat sokat segít a dolgon.

Botond
nekem is asztali van,mert mindig amikor játszok akkor jut eszébe az asszonynak hogy kiabáljon a földszintrõl a ház másik végébõl,hogy kell vmi :-D és ha nem hallanám full be lenne sértõdve,szal a családi béke érdekében jobb az asztali,amikor családja van az embernek már nem engedheti meg azt a luxust,hogy a külvilágot kizárja akárcsak 2 órára is :-(
Botond
asztali jobb,akkor tudnak szólni az emberhez ha beszél is közben,hallja,ha akutya tör zúz vmit a lakásban,játékhoz lehet jobb a füles+mic,de nekem és hugomnak más szempontok elsõdlegesebbek :-)
Botond
én meg se merem mondani mennyit hagyok apostán csekkekben havonta,és erre jön még kaja ruha üzemanyag egyéb dolgok
Punkerwork
biztos hogy asztali-t akarsz?, szerintem a füles+mikrofon jobb

Punkerwork
na megrendelem a mikrofonod.

Punkerwork
nekem kb 150-et visz el a pecó úgy hogy ott se vagyok

Botond
azé egy szabad hétvége mindig akad,barátnõd van?egy társ akivel megoszhatod a gondjaid sokat segít
Botond
ja,én is havonta egy 100ast fizetek kocsirészletre,de ez nem ok arra,hogy rossz kedvem legyen :-)
Punkerwork
hát nekem mostantól karácsonyig nem lesz megállás

Botond
én amikor nagyon tele a hócipõm az itthoni hajtással elutazok vhova az asszonnyal.Nyáron 2hét tengerpart télen ki szüleimhez Brüsszelbe,de amikor nem úgy áll a családi kassza felmegyünk anyósomékhoz pestre magunkra zárjuk a szobát és 48órán keresztül felváltva szeretkezünk és videózunk :-) esetleg elmászunk egy moziba,ha épp van vmi jó film :-) asszem most hétvégén is megyünk egy kanyart :-)
Punkerwork
nem tudok leereszteni, mert még most kezdõdik az igazi pörgés + a bankot qrvára nem érdekli hogy nekem pihenni kéne neki kell a pénze

Botond
néha le kell ereszteni kicsit az biztos :-) és az említett pénz bejött megint :-)
Punkerwork
egyszerûen csak elegem van a kib@szott vevõkbõl, kéne 1-2 hét szabi meg annyi + lóvé hogy kicsit tudjak gyugodtan bulizni és nem azon gondolkozni hogy ebbõl mit vehetnék a lakásba.

Botond
manapság annyira lefoglalja az embereket a pénz hajtása,hogy nem tudnak semminek örülni,és ettõl valóban rossz világban élnek,hiszen örömök nélkül szar az egész
Botond
jó hát ilyen vén trottyosokkal így szokott lenni :-P egyébként azt tudtad,hogy olyan világban élsz amilyenné teszed?ha minden miatt sírsz akkor szar világban élsz,ha a legapróbb dolgoknak is örülsz jó világban :-) mi 4 éve élünk együtt az asszonnyal és õ az elsõ 3 évben szar világban élt,és csak egy éve jött rá,hogy nem is,én meg már évtizedek óta magában a tökélyben élek :-) és ez csak szemléleti kérdés,nem azé lett neki jobb hirtelen,mert több pénzünk lett,vagy mert most lett vki párja,hiszen 4 éve együtt vagyunk,csak egyszerûen megváltozott a szemlélete,és már nem keresi mindenben a rosszat,hanem tud dolgoknak örülni