SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...what\'s for You, will not pass You by...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
én is visszaértem a koleszba. itt meg mindig jó meleg van. és szerencsére csak ketten vagyunk szeptember óta a szobában. ez pont így a jó! <#vigyor2>#vigyor2>
190 új hozzászólás reggel óta. Pörög a topik 😊)))
Én is most kalimpáltam haza, zabálok egy jót, azt döglés... vagy helyette dolgozat javítás 😞
Legyetek rosszak!!!
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
hogy szerdától bolondok háza lesz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
akkor légyszi, legalább szerdáig ne gondolj rá! ígérd meg! <#nyes>#nyes>
addig guggolva is kibírod. remélem. <#vigyor5>#vigyor5>
Ennél már csak a metró durvább, de asszem van egy ilyen topik is...<#lookaround>#lookaround>
Már mennék hazaaa.....de 18:15-ig még szívok.
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
leülök nyugisan - csak akkor ülök le, ha messzire megyek, néha akkor sem -, van hely, kinyitom az ablakot is, hogy legyen levegõ, nyugodtan felkészülök az útra. <#vigyor2>#vigyor2>
akkor veszem észre, hogy két félcsöves - olyan értelemben csöves, hogy büdösek - ül elõttem. <#szomoru1>#szomoru1> gondoltam, várok egy kicsit, nem adom fel a pozíciómat, úgyis leszállnak.
õk gyõztek, elültem. persze a következõnél leszállnak.
egy öreg bácsi mellett van hely - még mindig nem vagyok elég rutinos - és leülök. ott se sokkal jobb a helyzet. <#wow3>#wow3> egy csomóan vannak a buszon, úgyhogy nem variálok. kb. 5 megállóval késõbb a bácsika is leszáll, illetve leveszik a buszról. <#eljen>#eljen>
beül mellém egy pasi, munkásruhában. megijedek, de szerencsére nem büdös. csörög a telefonja, beszél, és akkor csap meg a szájszaga. <#sir>#sir> leteszi. végre leszállhatok.
a másik busznál - amire átszállok - is áll egy bûzgyanús párocska. ezek üldöznek engem... <#rinya>#rinya>
a legtávolabbi ajtónál szállok fel, és biztonságban megérkezem. <#vigyor3>#vigyor3>
jobbulást, és remélem, hamar kiengedik onnan.
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"