18742
  • Botond #4566
    mondjuk a 250kból ki lehet hozni 180kt,és akkor már 120kból talán megvan a bútor,de majd meglátom,egyenlőre még asztalossal nem beszéltünk
  • Punkerwork
    Balu-nak jó a 29!
  • Punkerwork
    viszont van 1 konyhám amit szeretek :)
  • Punkerwork
    mosogató gép + elektromos sütő + gáz főzőlap + mosogató tálca + csaptelep, ez több volt mint 250k,
    a vizes 12k-t kért a gázos kemény 10 perc melóért 8,5k-t de sajna ezt muszály volt kifizetni különben nincs gar.
  • Botond #4562
    Majd igyekszünk okosan alkuldni az asztalossal.Nagybátyám asztalos,nem is rossz,csak a család azon részével nem tartjuk a kapcsolatot.
  • Punkerwork
    ez a különbség, ha beépített gépeket kérsz az sokkal drágább
  • Botond #4560
    ja,asszony is egybe munkalapot akar,azért is gondolkozunk asztalosban,fölösleges megvenni a konyhabútort összerakatni és venni külön egybe munkalapot
  • Punkerwork
    nekem 145-ről 130-ra akciózták le mondjuk nekem az egész munkalap egybe van építve mindennel.
  • eLviRA
    én is tudok itt Bpen egy-két helyet, ahol szépséghibás műszaki cikkek elég barátságos áron kaphatók.
  • Botond #4557
    Egyenlőre naponta áttervezzük,de most legutóbb abban maradtunk,ogy kell ugye bútor,ami 3dupla+1 szimpla elem,egy pult,egy beépített sütő meg gázos főzőrész+egy mosogatógép+ugye csaptelep+mosogató+szagelszívó,a hűtő+mikróból jó a régi.

Mondjuk itt is nagy a szórás,mert egy mosogatógép van 60któl 160kig is akár,de haverunkék pesten vették a mosogatógépüket 50kért,aristont,ami esztétikai hibás volt,ami azt jelentette,hogy horpadt volt a teteje,amit egyébként is levettek a beépítés miatt,és ugye ariston az a csúcsmárka mégiscsak...szal dolgozunk az ügyön,én bízok a 300kban,falun olcsón dolgoznak az asztalosok.
  • eLviRA
    németországban melyik városban vagy?
  • eLviRA
  • Kage Kage
    Még anno félév elején vettem magamnak egy pici komódot a freiburgi IKEA-ban. Óccsó volt, de olyan is...

Szal hulladékot bárhol kapsz, nem kell hasraesni hogy IKEA meg ilyenek. A minőség legalábbis nem ezen múlik.
  • Punkerwork
    külön vagy full beépítve?
  • Botond #4552
    Én olyan 3-400at szánok rá gépekkel.Aztán majd meglátjuk hogy sikerül :-D
  • Punkerwork
    ok persze én se szánok milliókat rá, de elsődleges a kényelmi funkció és utánna jön az ár (de ezt már láthattad nálam:)
  • eLviRA
    pont erről van szó.

nagyon szét kell nézni.
  • eLviRA
    nálam az ár is szempont.
  • Punkerwork
    én in csináltattam, gépekkel együtt kb 600k volt.
  • Botond #4547
    konkrétan konyhabútor kell most nekünk,de végül lehet asztalost hívunk,és méretre gyártatjuk,de azért érdekes,hogy ami abonyban a gyárban 80k,az már egerben 150k,pesten meg 350k,és tök ugyanaz
  • Botond #4546
    jó cuccokat csinálnak,mi is most újítjuk fel a kérót,és megnéztünk rengeteg helyet
  • Punkerwork
    ember ez bútor, ezt nem 1-2 hónapra veszem, nem érdekel hogy ha pár ezer forinttal drágább, de használható legyen és jól érezzem magam a berendezések között.
  • Botond #4544
    elméletileg jó már ha még érintettek vagyunk az asszonnyal :-D
  • Punkerwork
    melózik de 1-2 szót dumáltunk.
  • Botond #4542
    füzesabonyi bútorgyár árban messze olcsóbb mint bármi más
  • Kage Kage
    Punker, meg mertem volna esküdni, hogy ezek után Balu-t legalább 2 hétig nem látom ICQ-n... :-))
  • Punkerwork
    fater-ékkal voltam, mind2 helyen iszonyat akciók vannak, meg amúgy se drágábbak mint az itthoni boltok de ott legalább van kínálat (legalábbis nagyobb)
  • eLviRA
    nekem jó.

Lesszinek jó.
  • Punkerwork
    minden érintett jelezze hogy jó e neki a Január 29.-e!!!
  • eLviRA
    kocsival voltál?

a kika rohadt drága... az ikea sem túl olcsó, de személy szerint imádom a dizájnjukat!
  • Punkerwork
    Bagír-nak küldtél mail-t?
  • Punkerwork
    viszont megvettem még 2 Dune könyvet úgyhogy már csak 2 hiányzik a megjelentek közül.
  • Punkerwork
    fürdőszoba tükör/polc/lámpa, de nem sikerült úgyhogy vettem a nappaliba 1 állólámpát + kinéztem 1 csillárt de azt több mint 30k volt úhygogy nem vettem meg rögtön (KIKA), aztán vettem 1-2 apróságot a konyhához meg kinéztem 1 hálószoba bútort (IKEA)
  • Punkerwork
    főnök nyakamba vart 1 rakás papír munkát ha fizu emelést akarok, ezentúl mindne HP szemetet én intézek, meg nekem kell csinálni majd az akciós listákat.
  • eLviRA
    lazulós január...
  • Punkerwork
    meló van ezerrel (qrva HP)
  • eLviRA
    milyen bútorokat szerettél volna venni?
  • eLviRA
    ez a kettő összefügg?
  • eLviRA
    mi a helyzet? hogy ityeg?
  • Punkerwork
    Balu ha van időd gyere ICQ-ra, ezentúl nekem is kell akciós listát csinálnom.