18742
  • Punkerwork
    neked meg jót tenni ha valaki oktatólag orrba b@szna + melózzál te egésznap éhesen + így a főnöknek sincs ebédje amiért valszeg morcos lenne
  • Kage Kage
    Csak jót fog tenni neked ez a hiba, Punker, hidd el... :-))
  • Punkerwork
    van 1 olyan érzésem hogy pénteken nem küldtem el a kaja megrendelést :(
  • Punkerwork
  • eLviRA
    sziasztok!
  • Szofi
    háj ;)
  • Lesszi
    sziacsao
  • Szofi
    reggelt Mindenkinek!
  • Lesszi
    reggelt
  • Punker
    reggelt
  • Kage Kage
    Ha majd egyszer nekem is lesz asszony, én is sűrűn átnézegetek a ``haver''-hoz... ;-]]]]
  • Kage Kage
    Jaja, láttam, köszi. Belenézegettem, de áthúzni nem tudom, holnap majd kiírom CD-re. Azon ritka filmek egyike (az egyetlen eddig), amiket megtartok későbbre. (Természetszerűleg a gazdag xxx kollekció mellett... :-)) )
  • Loogan
    Kage!
    Ott lapul a marhakonzerved a szállásaprós hűtőben. Bontsd fel és élvezd! :-)
  • eLviRA
    és még én érek rá, hogy visszaolvassam a hozzászólásokat... aha.
  • Botond #4952
    amíg anyós+asszony+a huga ruhát nézni volt én egy havernál dekkoltam,és onnan neteztem
  • eLviRA
    ki fogom bírni... ki fogom bírni... ki kell bírnom...

csak vicc. sima ügy.

jó pihenést!
  • Punker
    holnapig bírd ki :)
  • eLviRA
    ilyenekkel ne vicceljél! már kezdtem örülni...
  • Punker
    vicc volt, én ma már nem megyek sehova kevesebb mint 4 órát aludtam úgyhog ynem ártana pihenni végre
  • eLviRA
    de ma is csak ketten lennénk, nem?
  • Punker
    nem hozzuk előre a holnap estét? :)
  • eLviRA
    kimerítő válasz volt.

áj em ríding.
  • Punker
    is, meg voltam a városba + pecóba + visszavittem Bade-éknak a DVD-ket.
  • Kage Kage
    Már mész is? Szia! :-))
  • eLviRA
    Punker!

láttam, hogy anyukádnak a pénteki heves megyei hírlapban boldog névnapot kívántak. kedves régi páciens.

nagyon el vagy tűnve. mit csinálsz? még mindig a géped?
  • eLviRA
    sziasztok!
  • Kage Kage
    Átutalhatod a magyar számlára ha nagyon meg akarsz szabadulni tőle, de akkor is jó, ha hazamegyek. Majd fizeted a söreimet, egy switch ára minimum le fog otthon menni a torkomon... :-)

És legalább tutira nem költöm el valami felesleges dologra, mint kaja vagy ilyenek... :-)
  • Loogan
    Én a lóvéval mit csináljak?
    Átutaljam Neked, vagy itthon odaadom, vagy mi legyen? Ahogy Neked jobb, nemtom hogy vagy ott kint eleresztve. Szal ha ezen múlik, hogy tudsz-e száraz zsömlét venni, akkor már küldöm is.
  • Kage Kage
    Jaja, az lesz, majd megnézzük otthon. Most éppen a suliban vagyok, bejöttem megcsinálni pár maszkot. Kezdi is lassanként felb_szni az agyam ez a hülye autocad a winnel együtt. Egy bizonyos műveletnél lerohad az autocad, a win meg képtelen egy processzt kilőni, kerreg mint a bolond 512 mega rammal.

Kevés hülye van, aki vasárnap melózik, de meg kell csinálnom, mert holnap már Pepéé a gép.

Jaja, tied a switch, már átutaltam neki a lóvét. Egyébként egy ugyanilyen nagy switch-et is láttam már a kuka mellett, de le volt csavarozva a fedele, szal biztos rossz volt, nem hoztam el. De érdemes nyitott szemmel járni a kuka mellett... :-)
  • Loogan
    Ha nem tudjátok a márkáját/típusát, akkor nézzétek meg Winfos alatt Everest-el (HW monitoring).
    Everest Home Edition free
  • Loogan
    Kage!

Nézd meg a gyártói honlapon a támogatott lemezformátumokat!
    De már megint hol a jó istenbe kukáztatok?
    Tényleg megvan a switch? A srác belement a bizniszbe?
  • Loogan
    Na akkor na... :)
  • Loogan
    Hehe, na szerinted?
    Amiket néztünk IPC-k az kb. 20 oldalnyi, és a legkönnyebb része... Sok az ábra, meg szabvány (BSD, UNIX, Linux, VAX/VMS, DOS, NT, MACH, ...) amit be kell biflázni. Már a tököm tele van.
  • Kage Kage
    Kérdés a hardveres bandához: létezhet az, hogy egy DVD meghajtó csak gyári lemezeket hajlandó olvasni? Tehát hasonlóan anno a régi CD meghajtókhoz, amik nem tudtak CD-RW-t olvasni.

Andre, a mexikói talált egy meghajtót és nem tudjuk eldönteni, hogy azért nem olvas írott lemezeket mert rossz, vagy gyárilag ilyen.
  • eLviRA
    a "sok szerencsét" nem szabad megköszönni.

szóval akkor két táguló univerzumnyi kalappal!!!
  • eLviRA
    és még én vagyok merő kudarc... cöcöcö...
  • eLviRA
    nem sokat aludtál...
  • Kage Kage
    Mi a tárgy neve?
  • Loogan
    Nem köszönöm meg, mert akkor nem hoz szerencsét, vagy mi... de azzé kösz.
    Ehhez a vizsgámhoz egy "táguló univerzumnyi" is kevés! A 2-esre hajtunk.
  • Loogan
    Minden kezdet nehéz.