18742
  • eLviRA
    lol
  • Punkerwork
    ha akarsz szép gépet látni gyere be :)
  • Loogan
    Mikor Punkerral néztük a Gyűrűk Ura 3-at, akkor csak a kedvünkért beraktak hátulra egy külön sámlisort, hogy azon nézzük. Ez persze alacsonyabban volt, mint az előttem ülő 2 méteres srác fotelja. Szal esélyem se volt a film megnézésére. A feliratnak az elejét, meg a végét láttam, de Punker egész jól elvihogott a legszívszorítóbb jelenetken. Valami feldobta a hangulatot. A nézők meg akarták lincselni. Elég jót moziztunk...
  • Botond #5883
    elkeverte az alaplapos dobozom a pincébe vhova,és abban van az én kábelem,de nem találom,szal ideiglenesen az ő gépéből kibuherált kábellel megy itt ez,de mégse megy,mert ugye amíg az ő gépe nem megy nem használjuk,szal nem létszükséglet,de előbb utóbb kénytelen leszek csak szerezni még egy kábelt :-D
  • Botond #5881
    fél3ra megyek az asszonyért Egerbe,és akar menni kiscsillió helyre, a gépe meg elvan most kábel nélkül amíg a monitora ideér,szal ha ma neked nem jó akkor máskor,de ha ok,akkor ma odanézek olyan 3-4 között vhogy
  • Punkerwork
    kábelért akkor mikor is jösz?
  • Botond #5879
    kétségtelen :-D viszont a földszinen van szolgáltatás :-D igaz mirinda,de az is vmi,na meg a rágcsa :-D
  • Punkerwork
    mert még nem kellett megfenyegetned a gépészt hogy leütöd ha nem veszi ki a cigijét a képből és hogy halkítsa le a meccset :)
  • Botond #5877
    köszi a bíztatást :-D egyébként a mozi nem rossz szerintem,de ez szerintem a kamarában lesz ami vicces :-D
  • Punkerwork
    sz@r film, sz@r mozi, rossz időpont :)
  • Botond #5875
    már ha ez a mozi műsor pontos :-o
  • Botond #5874
    este 7re lehet elmászunk a moziba megnézni a Nagy Sándor-t (bár többen próbáltak lebeszélni már,de hát ostoba ember a saját hibájából tanul... ),valaki látta már,vagy van kedve csatlakozni?
  • Botond #5873
    gyerekeket nem semmi lesz beidomítani,hogy az anyjuk után rendbehozzák az elektromos kütyüket helyettem
  • Kage Kage
    Kész tehetség lehet... De legalább már lesz tapasztalatod, ha jönnek a gyerekek... :-))
  • Kage Kage
    Velem született dolog, ilyet nem tanulok :-)
  • Kage Kage
    A Montana State University marskutatáshoz fejlesztett ki egy spektrométert, melyben az automatikus fókuszt egy piezoaktuátor által deformált tükör végzi. Köztudott, hogy a piezoaktuátorok lassúak, nehezek, stb., ezért a sulival együtt egy olyan projektet csinálunk, ahol a tükör egy szilíciummembrán, a parabolikus elhajlást pedig elektrosztatikus térrel végezzük.

Szólj, ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor mesélek tovább... :-)
  • Punkerwork
    megjavult, kikapcsoltam meg vissza és most jó :)

na megyek melózni mert vár 1 3,2+ -os Barton
  • Botond #5868
    Asszony félévente galyravág egy telefont,pedig állítólag csak annyit csinál,hogy a táskájában hordja meg néha beszél rajta,és még tokja is van,szal nemértem.Mondjuk saját gépét is azé forszírozom,mert ha ideül az enyémhez az úgy indul hogy windows reinstall,de volt már,hogy format c: kellett,pedig nem is csinált semmi extrát,mégis ami hibaüzenet a világon van azt mind előhozta.
  • Botond #5867
    nokiáknál,ha már előrehaladnak a korban lelazul az aksi és csinálnak ilyesmit,ha picit bemozdul a dolog,kérdés hogy ez nokia-e,és ha igen milyen?
  • eLviRA
    mennyi idős a készülék?
  • eLviRA
    erről beszéltem. sz@rok ezek az elektromos ketyerék.
  • Punkerwork
    eltünt az óra/képernyővédő, pedig nem állítottam át semmit :(
  • Botond #5863
    mit sikerült csinálni?ráraktad az elektromágnesre amire a tegnapi vinyót,és ez se bírta?:-D
  • eLviRA
    mi baja?
  • Botond #5861
    meg aki itt minden elírásnál VIP tagsággal jön ^.^
  • Punkerwork
    megkattant a céges mobil-om és nem tom visszaállítani :(
  • eLviRA
    te is és én is?
  • Botond #5858
    úgy látom más is ebből akar :-D
  • eLviRA
    néha igen...
  • Punkerwork
    kéne az a VIP mi? :)
  • eLviRA
    *doktorálni
  • eLviRA
    abból majd doktoráli fog...
  • Botond #5854
    kötözködésből :-D
  • eLviRA
    jól van, nagyokos.

a "nagyjából ugyanaz, mint otthon" nekem tényleg vmi hasonlót jelent.

amúgy nincs jelentősége.

miből írod a szakdolgozatodat?
  • Kage Kage
    Rendes vagy hogy elmondtad, de már otthon is kijártam egy sulit. Sőt már jártam is úgy, ahogy leírtad... :-))
  • Szofi
    Szevasztok!
  • eLviRA
    nálunk nincs kijelölve az első órán a vizsga időpontja, és egy vizsgaidőszakban kétszer van lehetőség ugyanazon vizsga ismétlésére. összesen viszont négyszer. ha a negyedik is bukó, dékáni engedéllyel még mindig lehet próbálkozni. aztán ha az illető túl hülyének bizonyul, át lehet menni vmi gyengébb suliba...

azért ez nem egészen ugyanaz. ott bajban lennék. ijesztő.
  • Punkerwork
    nekem előre láthatólag jó meló lesz :)
  • Lesszi
    ma nekem is meló lesz ...
  • Punkerwork