SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loogan
Sport2-ön POKER megy.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

eLviRA
jó lenne nagyon. még nem tudom, hogy lesz a hétvégém...

...what\'s for You, will not pass You by...

Kage Kage
Az elõzõ két-három héten a szokásosnál is jobban szét voltam csúszva. Le is lettem Visegrádon tegnap teremtve hogy eddig én szivattam mindenkit, most jött kutyára úthenger... ;-)

A csajsziról, aki épp most tesz tönkre majd egy (min. 3) sör mellett...

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Terveim szerint egészen jövõ hét szerdáig, egyenlõre az az aprócska gondom hogy a gépem Düsseldorfból indul... Szal erre még ki kell találnom valamit...

Találkozunk valamikor, hétvégére nem terveztél egy hazautat?

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Loogan
Hah, tudtam, hogy itthon vagy. Lapítottál, mint szar a fûben. :-))))
...
Öööö milyen kiscsaj is? Regélj!!!

eLviRA
akkor most itthon vagy? meddig maradsz?

:-D

Kage Kage
Ha már így rámszóltál: üdv mindenkinek!! Jó egyben visszaolvasni a marakodást, én azt mondom addig nincs baj amíg hozzászóltok egymáshoz... :-)

Punker, a gépem éppen aznap indult mikor írtad azt a könyvet, hogy el tudnám-e hozni, de legközelebb lehet szó róla.

Endi ``temetésére'' éppen odaértem, de nagyon necces volt. Misivel szombat reggel 8-ra értünk haza, úgy hogy egy szemet sem aludtunk, 12 körül meg már el kellett (volna) indulni... A lényeg hogy negyed órával a templomi cirkusz elõtt sikerült beérni, úgyhogy minden oké volt.

Majd mesélek egy sör mellett, ízelítõül annyit, hogy Misivel centiken múlt hogy nem csináltunk botrányt a templomban. Magyaráz a pap, mindenki síri csöndben hallgatja. Bejön egy légy a templomba, kiszúr engem (nincs légkondi a kocsiban... ;-)) ) és rászáll a kezemre. Én megpróbálom seggbe pöckölni a másik kezemmel, de nem sikerül. Erre mellettem Misi azt imitálja a kezével hogy legközelebb az elõttünk lévõ kis imakönyv hirtelen összecsapásával fogjuk a másvilágra küldeni...

Mivel vizuális típus vagyok, máris elképzeltem magam elõtt ahogy másnap egy öregasszony nyitja az imakönyvet és megtalálja két lap közt egy légy széttrancsírozott tetemét... :-)) Na én erre nekiálltam röhögni, de templomban síri csöndben nem lehet, szal küzdöttem és szenvedtem mint a kutya hogy a nyanyák körülöttem ne vegyék észre hogy majd tönkremegyek a röhögéstõl. Persze Misi mellettem hasonló cipõben járt, és egymást erõsítettük, az egész pad hullámzott ahogy görcsölt a hasunk. Tisztára ugyanaz a feeling volt mint anno a suliban... :-))

Balu, a könyveid mind egy szálig itt vannak, az amszterdami reptéren prüszköltek is hogy túlsúlyos a bõröndöm de megoldottam. A legrosszabb esetben hétvégén odaadom ha jössz.

Nekem a kedd este egyenlõre úgy tûnik nem lesz jó, (ha nem szúrok el semmit éppen egy kiscsaj fog kényeztetni akkor), de valamikor találkozunk!!!

Loogan
Kage!

Mi a helyzet Endi "temetésével"...ööö izé lagzijával? <#vigyor><#idiota>
Sikerült eljutni?

Punker
hát ja te jóval többet lövöldöztél mint én

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem pazarlom a lõszert ilyenekre 😊
A videózáshoz meg kevés volt a fény...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Punker
miért nem? legalább fotóztál volna vagy video 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

pedig én még nem is lõttem rátok 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

eLviRA
tényleg? mesélj! ;-P

Punker
kb 3-tól 8-ig nyomtuk, 20 ember hatalmas lövöldözés, leszámítva a végén a beavatást most pár napig nehez fogok leülni mert a 3 ujjoncot köztük engem a másik 17 finoman szólva szarrá lõtt 5 méterrõl, elég intenzív edzésnek is felfogható mert 5 órát rohangálni néha 2 méter magas susnyában csalánban beöltözve maszkban rohadt fárasztó a lábam alig érzem, viszont 1 jó maszk nagyon fontos kb 5 lövést kaptam ami a szemem elötti plexirõl pattant le.

Loogan
Én ma kihagyom, bocs. (Viszont kedd jó.)

Mhosah Myth
Na, milyen volt a game? Kíváncsi vagyok az elsõ tapasztalatokra... 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Punker
én lassan indulok ki eltávoloni a valóságtól úgyhogy ma tuti hulla leszek.

Sracok, ma este pokker, pia...stb?

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Lehet, hogy tudok valami mást is, ami kielégítene <#ravasz1>

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Punker
vatera-n is van 1 rakás airsoft, az enyém tuning nélkül 10k 😊

Punker
ez de jó kép 😊

Punker
mióta teniszezel? 😊

Ez a hsz erõteljesen csípi a szememet... <#ravasz1>
😊))

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Loogan
Amúgy meg óvodások vagytok! <#beka3>

Loogan
Este lesz vmi? Sör? Darts? Poker?

Punker
már megint mibe keversz bele 😊

eLviRA
egész nyugodtan.

tetszik ez a rendszeresen érzékeltetett MI-szövetség. ügyes.

<#circling>

Botond
Csak hogy mi is sarkosítsunk azért.
eLviRA
szíved joga

Botond
Tudod,szólásszabadság,nyilvános fórum,hadd ne puffogtassam már a sablonos szöveget!
Botond
Amint Punker írt a #17205ben nekem is az a meglátásom.
eLviRA
annyira jól esik, hogy érted, amit mondok. köszönöm a törõdést.

Punker
"írtam egy kisarkított véleményt"

leírtad hogy a te életedben nincs helye a szórakozásnak a minden napi mókuskeréktõl való eltávolodásnak, ennyi, ha szerinted ez normális és jó akkor szived joga. de azért ne a piálásba menekülj 😊

eLviRA
ráadásul nem neked írtam, nem kell fogadnod.

<#vigyor3> és igazán köszönöm, hogy a saját dolgaimmal kapcsolatban én nyilatkozhatok. <#hawaii>

Botond
A sarok másnéven él. És amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten. A többit gondold hozzá!
Botond
Passzolom a kérdést,majd õ nyilatkozik errõl.
eLviRA
nincs rajtam fogás, hiába próbálkoztok.

írtam egy kisarkított véleményt, nem értem, miért kell ilyen hevesen reagálni. mindenesetre vicces és tanulságos.

Punker
nem téged kérdeztelek te tudom hogy gyenge vagy tudni hol a határ ezért inkább nem iszol 1 kortyot se 😊

én azt kérdezem Elvira aljasan piál e még mindig?

Botond
Én nem iszok,mert az alkohol nem válasz,csak segít elfelejteni a kérdéseket.
Botond
Példakép vagy mindannyiunk számára!
Punker
"Pedig az alkoholizmus is kb ez a fantázia világ."

mi van? ez most vicc vagy tényleg keményebben iszol mint régen Elvira?

Botond
Sport és játék. Kicsit több értelme van, mint a dohányzásnak és az alkoholnak. És semmivel sem kevesebb, mint mondjuk a tenisz párosnak.
eLviRA
ki az a "neki"? és ki az a "mi"?

lál

tüneményesen tudtok itt is a másik háta mögött beszélni! <#lama>

eLviRA
nem paintballozik, bocs. pont a #17174-ben ecsetelgeti a különbséget. :-)

kicsit többrõl szól a hozzászólás, de nem baj, ha csak késõbb értitek meg. <#vigyor3>

Botond
Én meg pont azért wowozok,mert jól esik néha nem koncentrálni arra,hogy mibõl küldöm a gyereket egyetemre,és fõleg mikor kellene végre gyereket vállalni (nem a csinálás része,azt rendszeresen gyakorlom :-D,hanem az eltartás,felnevelés). Persze én megértem,hogy neki tökély az élete,mi mégse járunk a nyakára megköpködni a szórakozásait. Pedig az alkoholizmus is kb ez a fantázia világ.
eLviRA
pont te akarsz nekem segíteni...? lol

Botond
"nekem nem megy ez a valóságtól való teljes eltávolodás... virtulális vagy fizikai fantáziavilág... valahogy nem elégít ki, csak az, ha ÉLEK."

Ez szerinted normális reakció arra,ha vki paintballozik?
Punker
nem ismerünk minden embert jól, de azt tudjuk már hogy te eg yproblémás figura vagy és próbálunk segíteni.....ha hagyod. <#crazya>

Punker
az õ dolga 😊

másik egri társaság honlapjáról:

"Legelõször az interneten találkoztunk az Airsoft-al, mit is mondjak....... beleszerettünk.

A csapattagok szinte mindegyike már évek óta kapcsolatban van fegyveres szolgálatok valamely formájával. A mindennapi életet éles fegyverrel az oldalunkon éljük ilyen-olyan veszélyhelyzetek közt. Na ez hiányzott már, hogy annyit lövöldözz amennyit csak tudsz 😊 .

Gondolj bele: Egy nyári napon egész délelõtt / akár délután / vadásszuk egymást, és mikor már teljesen kifáradsz letámasztod a fegyvert, az elkészült bográcsosból merítesz egy nagyot megkajálsz, megiszol egy sört............ aztán ismét : FIGHT ! .............na?A csapat szemszögébõl ez nekünk egy "edzés" a munkánkhoz. Mondhatom sokat fejlõdtünk már."

nekik is biztos eltávolodás a valóságtól 😊

eLviRA
elmehetnétek pszichológusnak. annyira jól ismertiek az embereket... <#hawaii> rémisztõen. ha veletek beszélek, mindig tiszta képek kapok magamról.

köszönöm, fiúk!