SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fater-ja keze alatt születtem 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
képzeld, van itt egy pasi mellettem a másik gépnél, aki elaludt. remélem, nem halt meg, mert az durva lenne... majd felrázom.
...what\'s for You, will not pass You by...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Amelyik nektek jó,mert nálunk fater sosem ügyel szombaton.
fater-odakkal beszéltél? mikor legyen családi összeröffenés? 😊
Most jöttem Neveléstörirõl 4-es lett,már csak 3 vizsga!
Csak óvatosan! Ha újra felbukkan a kiscsaj, odagurulsz mellé a kazánnal és teszel neki egy ajánlatot - feltéve persze, ha addig nem kap szén-monoxid mérgezést. Good luck! 😊
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
Tudod Loogan, ez a buli volt az tavaly, mikor az egyik kiscsaj odajött, hogy elküldjön, mert kicsordult a nyál a szám szélén úgy bámultam... :-) Majd felrobbant, mikor a mondandója végén kinyögtem, hogy egy szavát sem értettem... :-)
Szal csend, jó buli lesz!! :-)))
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
Gratu a vizsgáidhoz, meg a szülinapodhoz is, tudod, ilyen korban már sosem tudhatja az ember melyik az utolsó... :-))
Már csak azért sem akarom lejjebb venni a fordulatát, mert félek, hogy akkor ugyanott leszek, mint a régivel, mert maga a borda nem nagyobb. Arra gondoltam, hogy olyan nagy rácsos bumszli kéne, mint amilyen neked is van, az szerintem még alapban is halkabb, lejjebb véve a fordulatot meg méginkább.
Na mindegy, a fülvédõje most jól mûködik, fatert meg csak egy papírral a kezében lehet egy boltba beküldeni, különben isten tudja, mit sóznak rá.
Azért tenksz.
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Amúgy is Németben karámba van zárva. Ugye öreg buddy? <#vigyor3>#vigyor3>
Kedves aranyos brünhildák etetnek, meg hordoznak a keblükön. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
megnéztem a polár expresszt, de nagyon gyerekeknek való. azért aranyos.
<#wave>#wave>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(valami csoda folytán betöltõdtek a szmájlijaim is...)
mi a helyzet némethonban? eddig azért nem írtam semmi értelmes üdvözlést, mert nem tudtam.
Ááááá nem hangos az, csak hát autóba készítették. <#vigyor3>#vigyor3>
Ja, mondjuk Spire-bõl vannak a "kisebb" ventik kb. 2000 (max. 2500) HUF-ért amik jók, halkak, megbízhatóak és alu bordások.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.