SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kage Kage
Hát mi a bánatnak hoztok oda olyan embert aki nem tud normálisan játszani??? :-))))) Mondjátok meg neki hogy legközelebb a szart is kiveritek belõle ha nem tudja az illemet!!... :-) Likõrt meg normális férfi nem iszik, nekem már itt gyanús lett volna!!!

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Loogan
Valami Neumannos srác, Ádám ismerõse.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punker
ez ki volt? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loogan
Ööö a srác stílusa kicsit nem volt annyira nyerõ, hogy finom legyek.
Elnyerte az összes pénzünket, úgy hogy végig pancseroskodott, és riverre bejöttek neki a lehetetlenek... Megitta a likõrt, pénzt kért az akciós söréért, és még anyám gyújtóját is lenyúlta. :-))))))

Legközelebb elnyerem a gatyáját is, vagy ne legyen a nevem...

Nem akarok beszélni róla...

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Kage Kage
Na milyen volt a kártyaparti? Nekem csak céges parti jutott ki a hétvégére, ami elég gyengécske a mi traccspartijainkhoz képest. (Fõleg ami utána ``ereszdelahajamat'' stílusúvá válik... :-) )

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
lehet jobban jártatok, a mûsor nulla volt a tavalyihoz képest a szervezés iszonyat + mivel eg yharckocsi lõtéren voltunk 11-tõl 4-ig rákvörösre égett a arcom 😞

csobánka? itt játszunk egerben!

Loogan
Fúúú bazz tényleg! Igaz is. Kösz.
Sztem nem tudok embert, de megpróbálom.

Punker
ma nincs edzésetek! 😊

nekem a ma nem jó szerintem, és még mindig nem tom megyek e vasárnap csobánkára.

Csak hozzál még embert, mert eddig 3an vagyunk

Ádámnak is jó, szóval póker is belefér

Loogan
Háj!
Hazaértem végre. Este edzés után benne vagyok sörözésbe, pókerozásba, akármi.
21:00-kor szokásos Scoozy or Tüzes?

Esõnap: szombat 20:00 :-))))))

Ez a hét is nagy forgalommal zárult 😄😄😄

Este lesz valami?

Punker
mi már megvagyunk 5-6-an szal kihagyjuk.

Kage Kage
Félek nem ezen múlik a dolog. Ha támadni akar akkor csinál magának, ahogy a gyanúm szerint eddig is.

Este pokker vki?

Botond
Már levonták,és az index az online hírközlés Blikkje,vagy ha úgy jobban tetszik rtl klub fókusz magazin. >.<
Kage Kage
Azok a vészjelzõ rakéták voltak, te! :-))) Habár nekem nincs szerencsém a csúcs kereskedelmi TV-khez, de el tudom képzelni hogy megy az álszenzáció gerjesztés, ahogy mindig is tették. Még az indexen is fórumokból (mint megbízható forrás) olyanokat idéznek, hogy ``testek hevertek mindenfelé''. Nyilván szilárdtestekre gondolt aki mondta, mert egyébként lett volna 100 halott....

Mostmár csak arra vagyok kíváncsi milyen politikai következtetéseket fognak ebbõl az ügybõl a pártok levonni... (Nem lennék meglepve ha már lennének...)

Botond
Azért az a szél ahogy beszorult a Dunánál a házak közé süvíthetett rendesen,meg az se lehetett móka,hogy üvegszilánkok és miegymás potyogott a fejükre,de 95%ban öngerjesztõ pánik volt. Akiktõl én hallottam mi volt azok mind beálltak eresz alá,és megúszták sérülés és elázás nélkül.
Inkább az a röhejes, ahogy elõadták a TV-ben:
A tragikus tüzijáték...stb 😄😄😄 Meg ítéletidõ. Az emberek javeszékelése kilóméterekre elhallattszott 😄 Biztos te is hallottad, Botond 😄😄
Meg sok csomó ember kórházba került a kegyetlen idõ miatt.
Én inkább ezt mondanám a saját híradómban: Az emberek "jaj, esik az esõ most mi lesz" felkiáltása hallattszott mielõtt agyontaposták egymást a nagy menekülésben... vagy ilyesmit.
Viszont a tüzijátéknak sztem jót tett, hogy hamar elfúta a szél a füstöt, mert igy sokkal jobban lehetett látni, és a szél által kavart füstörvények meg az egyenesen fellõtt rakéták kaotikus kavargása egyedivé varázsolta az eseményt.

Botond
Egy átlagos hétvégén van 10x ennyi sérült és halott az útakon,és mégis napok óta errõl van szó. Ráadásul még cask nem is országos a probléma,hanem csak itt a koszfészek Pesten volt ez.
eLviRA
és tényleg vicces, ha elvonatkoztatsz...

...what\'s for You, will not pass You by...

Kage Kage
Ez azért annyira tragikomikus... Budapest kivonul az utcára ünnepelni (erõs kétségeim vannak afelõl hogy van-e mit), aztán látványos petárdapuffogások közepette megy a jajveszékelés. Végül mindenki szomorúan alszik el, sikerült jó pénzen botrányt generálni...

Tudom hogy bunkó vagyok, de ezen röhögni kell.

Kage Kage
Ugyan már Botond, csak udvarolni akar... ;-)

eLviRA
Bpen esett...

egy órával 9 elõtt jöttünk el a Batthyány-ról

BADE
a regionális híradó azt mondja,hogy Hevesben még esõ sem esett...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Botond
Lefeküdtem 8kor,elõzõ éjjel megviselt a lagzi,amiben voltam. Egyszer csak jött az asszony,hogy elment a tvadás,aztán késõbb csörgött a telefon,és anyósék érdeklõdtek,hogy élünk e. Most reggel hallottam mi volt.
Punker
1 éjjel 😞
1 topic

Punker
azt én nem tudhatom van e ingyenes sg fóruma.

Botond
44pont egy hétvégén.Szép.
Botond
Szóval nincs befûzött fóruma SGre? Topikja halott,azt néztem. Így végképp rejtély mit akar tõlem. >.<
Punker
amúgy SG-n Crazygirl-re nem dob találatot és egyetlen megnyitott témája van.

Botond
Jó,akkor próbálom kevésbé diplomatikusan rendezni az ügyet és elküldöm a fenébe. :-D
Punker
nem szólok bele a te ügyeidbe 😊

van elég meló a tüzijátékos topiccal, teljesült a kivánságod ki lett osztva 1-2 pont.

Botond
Kellene egy kis segítség Punker. Crazygirl folyamatosan privát üzenetekben zaklat,hogy van vmi "oldala",ahol én különbözõ trágárságokat és valótlanságokat állítok róla. Na most én azt se tudom,hogy mit ért azon,hogy "oldala". Mivel lehet oda írni,így elképzelhetõ,hogy vmi SGs saját fóruma van vagy lenne vmi topikja a sajátban? Nekem nem árul el részleteket,csak azt hajtogatja,hogy fejezzem be az ócsárlását ott,ami nem is tudom hol van. Kicsit valahogy utánanézhetnél,ha tudsz,hogy mirõl van szó,mert kezd baromira fárasztani,hogy priviben fenyegetõzik itt nekem,és elképzelésem sincs mirõl van pontosan szó. Az sem derült ki mibõl gondolja,hogy én vagyok a "rajongója".
Fincsi tüzijáték volt Pesten. Természetesen a hatóságok és az ügyben érintett intézmények egymást okolják. Jó magyar szokás szerint felelõs: NINCS

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Én megyek hadvezérnek. Fegyver nem kell, hiszen az õsi megállapodás szerint õket úgysem lehet lelõni 😄😄

Punker

szerintem 2500-at simán megért...

a prodigy elég rossz volt szerintem... vagyis nem igazán rossz, csak semmi extra

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Na, megvolt a sziget. Prodigy-n elsõ sorban nyomultam <#buck>
Súlyos este volt... és még nem ért véget, mert szigetrõl egyenesen hazavezettem, és onnan meg melóba.
Szerencsére nem szondáztattak... mert az csúnya lett volna 😛

Punker
valószínû

Lehet, hogy a rendõrfeleségek jöttek bevásárolni az autóval, akik mozgássérültek. <#vigyor3>

Lehet, hogy a rendõrfeleségek jöttek bevásárolni az autóval, akik mozgássérültek. <#vigyor3>

szolgálunk és vétünk

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Punker
szolgálunk és védünk?

eLviRA
te is akarsz menni?