SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Nekem is marhára hiányzik az Ansys-ból jól megszokott ökörködés, "verekedés" a jóízû pukizgatások... Most itt a suliban ezt nem tehetem meg, mert komolynak kell lennem. Nem igazán venné ki jól magát ha hátbaverném egy 40 éves kollégámat, hogy "Na akkor ma este talizunk a Ringben, azt sörözünk egy jót!". Pótolhatatlanok az ilyenek. De itt vmivel többek keresek és több a szabadidõm, amit arra fordíthatok, hogy tanulok az egyetemre.
Na meg már nekem is itt van az utánfutó is. <#vigyor3>#vigyor3> Rá is kel idõt szánni. Hosszútávú befektetés. <#vigyor>#vigyor>
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Nézzük az én példámat. Kijöttem tanulni, tényleg, marha jó. Rengeteg kalandban volt részem, körbecsavarogtam Svájcot és Németországot, tejben-vajban fürösztenek, nagyon jó fejekkel ismerkedtem meg, stb. Mellékesen még Master is leszek..
Ezt nyertem. Mit vesztettem? Azt, hogy azokkal a barátaimmal legyek, akiket már legalább 6 éve ismerek, a hétvégi kártyapartik és sörözések, amikhez hozzá voltam szokva, nem hiszem hogy nagyon ecsetelnem kéne. Ráadásul jó nõt is csak TV-ben látok... :-)
De nem katasztrófa, mert még meg tudom oldani. Az egyik barátom itt dolgozik, pár hónapja képes voltam 1200 km-t levezetni egyetlen hétvége kedvéért. Hogy bizonyítsa, hogy õ is legalább olyan hülye, mint én, 28.-án õ jön el egy hétvégére. Amint mondtam, február 17-én összejön a banda Szlovákiában egy sítúrára megint.
Szal így elviselhetõ. De Kanada? Mintha ott folytatnám, ahol abbahagytam, csak az már nem olyan, hogy beülök a kocsiba... Senkit sem ismerek ott, mintha egy új életet kéne kezdenem, erre pedig nagyon nem fûlik a fogam. Ha itt kapok munkát, azzal nagyon boldog lennék...
Szal szakmailag jó lehetõség, igen, de az embernek egyre nyomósabb érv tud lenni az, amije nincs meg...
A tanulság pedig az, hogy legközelebb kétszer is gondold meg, mielõtt azt mondod ``kifejtenéd?''! :-))))
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kifejtenéd, hogy miért nem olyan jó lehetõség?
...what\'s for You, will not pass You by...
Á, nem, nyugi, nem szokásom...
Sajna nem annyira arany, amennyire fénylik. Ha ez marad, akkor keserû lesz a szám íze...
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
ez nagyon jól hangzik. <#eljen>#eljen> és elég jó lehetõség is! <#nyes>#nyes>
gratula!
Ekkor még csak gyakorlatféle volt, telefonon most azt mondták már mehetek hosszabb idõre (és jobb lóvéért, persze errõl nem volt szó :-) ).
Mindenkinek kellemes hétvégét!
hétfõn re.
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
És ilyen még tudtommal nincsen, jó ötlet egy jó kis projektre. Le a fórummal!!!! :-)
Ehh... <#duma>#duma><#zavart2>#zavart2><#duma>#duma>
(barátnõ)
Jóval hatékonyabb rendszerek léteznek már õsidõk óta. Ami itt van, azt kb. a hírolvasó rendszerek tudnák a legjobban helyettesíteni. Engem pl. marhára idegesít, hogy ha valaki feldob egy témát, arra a válaszok elszórva találhatók mindenfelé, bármikor kihagyhatsz egyet, ha mondjuk vele párhuzamosan megy egy másik téma is vagy szimplán enyelgés. Khm... Nem beszélve arról ha mondjuk egy napot kihagysz...
Ezek a problémák mind ki vannak már küszöbölve, éppen csak azért nem terjedtek el, mert nem elég hozzájuk az explorer...
Ha már így megkérdezted, a jövõm elõttem is sûrû homályba burkolózik, fogalmam sincs mikor megyek haza, és meddig maradok. Most próbálok melót szerezni, a sulinak február végén vége. Ha itt nem sikerül semmit találnom, akkor megyek vissza Kanadába, ott már kaptam ajánlatot. Csak oda igazából nem sok kedvem van menni, mert akkor végleg elszakadok, én meg azéris egri vagyok!!!
Amit tudok, az az, hogy legközelebb február 17-én leszek az országhoz, ha minden összejön, megyünk síelni Donovalyba. De haza nem megyek.
Tényleg Loo, Balu! Béla nem tudom hogy tudja a szállást szervezni, de lenne kedvetek jönni arra a 4 napra?
mikor legutojára voltál, nem vmi olyasmirõl volt szó, hogy szerinted hülyeség ez a fórumozás? <#ravasz1>#ravasz1> <#vigyor>#vigyor>
Mert egyébként szar 40 évesen impotensnek lenni... :-)
Áh de nem, kivételesen igazad van, rendes kölyök ez.
\'több milliárd légy nem tévedhet\'
\'több milliárd légy nem tévedhet\'
megkérdezte van e kedvem bejönni mert õ eljegyzésre megy, én meg így viszanyerek 1 szabadnapot + 5 helyett 8 munkaórát könyvelek le + lesz idõm megnézzni eLviRA gépét.