SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kage Kage
Nem beszélünk el. Azt mondod zseton. Az azért nem jó, mert a végén visszakerül a ládába, azaz nincs tét. Nincs az a feeling, mikor Systeel rágyújt egy szivarra, mert már benn van egy kupac lóvé (200 Ft...). És persze én vesztek a végén... :-) De utána csak röhögünk egy jót, mert tulajdonképp én sem vesztettem semmit. De a feeling megvan.

Zsetonnal? Akár az összeset felrakom rá, mert az este végén úgyis a ládában van az összes. Nem mondom Systeel-nek, hogy ne örülj, mert visszanyerem tõled legközelebb. Systeel nem gyújt rá egy szivarra, mert nincs _tét_.

Mondjuk 5-ösök helyett 100-asok? Felakasztom magam az elsõ fára hazafelé. Persze nem teszem, mert nem rakok rá annyit. Az egész este egy idegjáték, amire pont azokon az estéken semmi szükségem. Nem vagyok szerencsejátékos, és a többiek sem azok szerintem.

Errõl beszélünk.

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punkerwork
LooGan mikor jössz be a boltba? van bent 1 szép A64 Geil rammal látnod kell 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Én is így vélem. Értelemszerûen azért játszunk egymással, mert mindannyian ezen a véleményen vagyunk. (...és persze, mert mindannyiunknak mocskos pofája van) <#vigyor>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punkerwork
na mindegy elbeszélünk egymás mellett.

Kage Kage
Nem cáfolom meg, én azt mondtam hogy idétlenül néz ki. Ahogy a #4709-ben írtam, egy _pici_ lóvé kell, mert az ad értelmet a játéknak. Pontosan olyan kicsi, ami miatt még cseppet sem fáj a fejed.

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punkerwork
most magadat cáfolod meg, ha nem pénzben játszunk akkor tökéletes erre a zseton is (vagy akár gyufaszál) ha meg pénzben akkor nem apróban gondolkozol, mondjuk mi ha nem pénzben nyomtuk akkor snapsszer ment ott meg írod a pontokat, szal nem értelek titeket.....

Kage Kage
Csak tapasztalat Punker. Nem érdemes elb_szni az estét azzal, hogy azon stresszeled magad, hogy nyerd vissza a pénzed... :-)

Persze igaz, attól függ miért játszol. Mi csak azért játszunk hogy ne egymás mocskos pofáját bámuljuk egész este, egyébként a lényeg hogy dumálunk és sörözünk. (Igaz? ;-) )

Ha lóvéért vagy a kártyázás kedvéért játszol, akkor igazad van, viszont azt nem a barátaimmal csinálnám...

Punkerwork
vizsgaidõszak után lesz idõd, én viszont úgy vagyok vele 1 kis tétben nem játszok (akkor már inkább piában<#ravasz1>) + a francnak sincs kedve aprót gyüjteni.

Loogan
Ezen ne vitatkozzunk. Én Kage hozzászólására reagáltam (#4709), mikor Te kioktattál engem, hogy én ne oktassalak ki Téged. No comment...

Mi (Kage+Balu+Systeel+én) pénzben szoktuk (igaz kis tétben), máshogy is próbáltuk, de úgy nekünk szar volt. Mégiscsak pókerrõl van szó.

Én nem szólok/szóltam bele, hogy Ti hogy játszotok. Mindenkinek úgy ahogy jól esik. Magánügy.

Én ezzel lezártam... Mostanság úgy sincs idõm kártyázni, sajna. 😞

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punkerwork
ad 1 sokkal jobb zsetonnal játszani amit utánna tudsz beváltani (ha akarod) ad 2 Botond kérése az volt hogy ne pénzbe játszunk (ami érthetõ hisz nem ismerjük egymást) ad 3 miért zavar az téged hogy mi hogyan játszunk? 😊

Kage Kage
Ruhig, verdammter Mistkerl, ruhig! :-)

De ahogy mondják Botond, boldog szülinapot, ünnepeld úgy meg, hogy sose emlékezz rá!! :-)

Loogan
Jé tényleg! Boldog szülinapot Botond! <#bohoc>

Loogan
Akkor meg ne gyere ilyen szar gombokkal nekem

Botond
köszönöm!hiába,öregszem.<#zavart1>
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ne te akarj engem megtanítani pénzben kártyázni.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loogan
Én is csak pénzben (5, 10, 20 Ft-ban) vagyok hajlandó játszani. Az adja meg az ízét. A zsetonnál mersz kockáztatni, mégha szar lapod is van. Pénznél azért meggondolod, hogy blöffölj-e vagy sem, azért csak delláról van szó, mégha kis tétben is.

Kage Kage
Ugyan már Punker, ez gyerekeknek való... :-) Összeszedtek pár 5 Ft-ost, aztán traccsparti egész este. A lóvé ad értelmet a játéknak, de nem a játék az este lényege, szvsz.

Punker
összeraktuk a lámpát király nagyon 😊

Punker
majd holnap rendelek, Sensei-ed is ma rendelt sulinetes gépet

Punker
nem

Loogan
Akkor tudsz nekem rendelni péntekre egy PQI 256/400-ast 9500 HUF-ért?
A videokarival meg megpróbálok bemenni holnap.
Köszmár.

Loogan
Sikerült így megoldani?

Punkerwork
vagy mégse, szállítással 32k nekem ez ennyit nem ér 😞

Punkerwork

Bade javaslatára beszerzek 1 ilyet aszem 😊

Punkerwork
illetve USB floppy-ról lehet de CD-rõl nem, most boot-olunk floppy-ról és majd aztán CD-rõl teszt megy 😊

Punkerwork
tuti, PCMCIA-t támogat alapban csak

Kage Kage
Meglepne, ha egy high-end ketyere nem tudna USB-rõl bootolni. Tutira semmi a BIOS-ban?

Punkerwork
nincs semmi, pcmcia kéne neki 😞

Loogan
BIOS-ban nincs vmi ide szóló passzus?
Boot priority, USB devices, ...

Botond
érdekes :-)
Punkerwork
az sincs, 800k-s cucc legvastagabb része 5 centi ilyenek nem férnek bele 😊

Botond
beépítve meg csak 3,5" van?
Punkerwork
usb-s optikáról nem

Botond
szal nem akar bootolni a külsõ driveról?
Punkerwork
de hogy?

Loogan
Tippre igen.

Punkerwork
adott 1 R100-as Toshiba note-book (nagyon kicsi és nagyon drága) USB-s külsõ optikai meghajtóval, hogy tudok rá Win-t telepíteni (gyári Toshiba XP lemez) ?

Loogan
d. Kertész Géza <#hehe>

Jaaaj! Tudod, hogy én nem így értettem!!! <#ravasz1><#hehe><#ravasz1><#hehe><#ravasz1><#hehe><#ravasz1>

Punkerwork
PQI-t csak sex-ben hozunk.

Loogan
SEX-ben is van? És ott is ennyibe kerül?

Kage Kage
Tény, hogy mûszaki területen a legsötétebb tanáraim nõk voltak. De úgy látszik ez szakterlüettõl független... Igaz elvira? ;-]

Punkerwork
kezdenek kiolvadni a füleim

Punkerwork
256/400 9500 HUF (most nincs raktáron, pénteken lesz)

Nem szeretnék diszkriminálni, de nõi "kolléga" volt. 😊

Kérdés: Ki mondott beszédet 2002-ben a Svéd Akadémia elõtt?

a. Móricz Zs.
b. Eszterházy
c. (nem emlékszem, de lényegtelen)
d. Kertész Imre

- ööö... huha... nem emlékszem... - mondja agyatlan fõszereplõnk.
- Elárulom, hogy ez egy díjkiosztáson történt - segített Jakupcsek.
- ööö... huha...
- Milyen díjat osztanak Svédországban? Elég nagy horderejû dolog.
- ööö... õõõ... hááát... No...no...Nobel???
- Így van! Nagyon jó!
- Aha...
- Most már csak azt kell megfejteni, hogy az alábbi nevek közül kihez
kapcsolódik a Nóbel-díj!
- Hááát... kicsit félek az irodalomtól...
- Milyen szakos tanár Maga?
- ...magyar szakos.

...

Itt bedühödtem, feladtam és kivonultam vacsorázni az étkezõbe.

Ne b@zmeg! Bízd a kölykeidet ilyen húgyagyú tanárra! <#idiota><#vigyor5><#idiota>

Loogan
Én nem láttam. Mesélj! Biztos jó képességû kolléga volt. 😊

Loogan
Érdekelne hogy van-e, meg mennyiért, meg SEX-es-e. (PQI)
Leghamarabb szerdán járok arra.

Loogan
Én arra értettem, hogy a DC-zõk Microfos pártiak, nem igazán használnak Linux-ot. Így nem is keresik nálam az ISO-kat.