SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
jobb így,az asszonnyal kelek és fekszek,ha már ébren se egyszerre vagyunk akkor nagyon hamar vége lenne a kapcsolatnak...
Punkerwork
ok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
elmegyek anyós pajtásékhoz,a hírt amit belinkeltél eddig is tudtuk(wow topik),de azért köszi Punker.

Jó hétvégét mindenkinek,majd vasárnap este olvasok,de aludni is akarok,szal ne 3587 új üzenet legyen :-D
Loogan
Áruló! Légy átkozott! <#duhos2><#action>
Már én is unom az 5-6 órás alvásokat. Kéne már egy nonstop 12 óra.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Kage Kage
Igen, egyesek tudnak aludni... :-)

Nézd Botondot, nem is dolgozik és már hajnalok-hajnalán köszönget! :-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punkerwork
én fõnököm? szerintem nem iszik bort, viszont a Vilmos-t szereti(jük😊

Loogan
Milyen bort szeret a fõnök? Vörös/fehér?

Loogan
Síri csend és hullaszag... <#ijedt>

Botond
hasonlóképp
Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nem tom, nem volt idõ ilyeneket kérdezgetni, a Sensei-ed cuccait be se vételeztük majd holnap reggel <#szomoru1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loogan
De gondolom ABIT kártya lesz belõle. Mármint ABIT-ot ABIT-ra cserélnek a Demandban.
Meg kellett hmmm... izé "vesztegetni" a szervizes srácot? <#vigyor5>

Punkerwork
azt még nem tom, de nem dobták vissza elsõ körben 😊

Loogan
Cool! Milyenre?

Punkerwork
bevették a VGA-d

Loogan
Keresd meg az iskolai képedet!!!!!
Próbáld ki! Hihetetlen, de müködik!
Szerintem mindenképpen megér egy próbálkozást, rólam 2 képet találtak!!!! Nem is gondoltam, hogy ilyen adatbázisok is léteznek! Nem
sok minden tud meglepni, de hihetetlen, hogy milyen mennyiségû fotót
szedtek össze a világ iskoláiból. Biztosan megtalálod a sajátodat is.

Hacsak az iskolád el nem zárkózott azok kiadásától...

Jó keresgélést!

http://www.worldschoolphotographs.com/

Loogan
Warcratf3 kiegészítõje volt a FROZEN THRONE.

Punkerwork
Let it snow! Let it snow! Let it snow!

Punkerwork
ha továbbra is így esik érdekes lesz haza menni 😊

Szevasztok!

Van egy rossz hírem.
Az a buzifejû pénzügytanár febr. 2-ra rakta a pótvizsgát, úgyhogy száz, hogy a köv. hétvégén nem tudok Egerbe menni...

Most kicsit ideg vagyok...

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Botond
itt még csak hó,és épp hogy
Punkerwork
esik a hó szép nagy pelyhekkel és fúj a szél mint állat 😊

Botond
vagy nem dolgoznak télen :-)
Kage Kage
Aha, nem hangzik rosszul. Gondolom elõnyben azok, akiknek nincs szükségük alvásra... :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Botond
war3 nekem kimaradt,kicsit túlspirázták már a dolgot,2 jobb volt számomra
Punkerwork
itt nincsenek gépi ellefelek 😊

Punkerwork
nem, csak mikor nekem mondták elöször milyen a WWIIOline én se értetem/hittem el.

Botond
Na szóval warcraft 3 az stratégiai játék,ahol valós idõben háborúzol a gép ellen,vagy egy másik játékos seregei ellen egy térképen,de ha sorba kötöd a gépeket akár 8an is tudtok csapatokra osztva háborúzni.

A wow egy szerepjáték,ahol egy db emberkét irányítasz,és azt szerepjátszod,hogy õ vagy te,és különbözõ küldetéseket hajtassz végre,amitõl embered különbözõ dolgokban feljõdik,na most ez nem klasszikus szerepjáték,hanem netes masszív többjátékos,szóval nem egyedül vagytok,hanem szerverenként körülbelül 3000n.Adott a világ,ami több tartományra tagolódik,a játékosok 2 frakcióra vannak osztva,és fejlesztik a karaktereiket együtt vagy egyedül mikor hogy jön ki a lépés,és amikor meguntad a fejlesztgetést,é érzed,hogy veled az erõ szintén egyedül vagy többiekkel elindulsz,és elkezded gyepálni az ellenséges frakció játékosait,akit ugyanolyan emberek irányítanak mint te.Lényegiben ^^
Kage Kage
Alábecsülsz Punker!! :-)))

Kage Kage
Igazából azért érdekel, mert lakótársam nagy Warcraft 3-as volt, tényleg profin nyomta, de megunta, mert elõbb-utóbb kiszámíthatóvá vált a gép játéka.

Még anno Loo említette, hogy kiadtak hozzá valami olyan patch-et, ami intelligensebbé varázsolja a gép játékát. Errõl nem tudtok véletlenül?

Punkerwork
részletesen mond el, bár szerintme nem lehet az ilyet látni kell hogy megértse az ember 😊

Botond
ha nem értenéd mégse szívesen kifejtem magyarul :-) nem tudom mennyire vagy jártas a témában,aztán elsõ körön nem akartam fölöslegesen koptatni a billentyûzetet,ha ennyibõl is vágod :-)
Kage Kage
Aha, értem... Köszi... :-))

Botond
semmi,csak a köd még mindig
Botond
ez mmorpg :-) az meg rts volt
Punkerwork
teljesen különbözõ online game

Punkerwork
nálatok van hó? Bade szerint esett a városban de itt semmi.

Kage Kage
Hékás, azért annyira nem népszerû a Warcraft... :-)

De világosítsatok már fel, hogy miben más a World of Warcraft a Warcraft 3-tól? Ez valami patch, vagy egy teljesen különbözõ játék?

Botond
250ezer példányt adtak ki,az egy nap alatt elfogyott,karácsonyra kiadtak még 600ezret és az is elfogyott mind még tavaly.43szerver volt kezdésnek,de 3nap után még 35öt be kellett állítani akkora az érdeklõdés.Szerintem az ingyen benzin se vonzana ekkora tömegeket,mint ez a játék. :-D
Botond
ne is,de amcsi open báta meghirdetése után 10órával leállt a cd kulcs osztás,mert 500ezer ember beregisztrált addigra,na most a klienst letöltötte vagy 10x ennyi ember...európaira sztem már csak a fele lesz
Punkerwork
túlzásokba ne essünk

Botond
szerinted milyen szerver bírna el egyszerre 2-3millió letöltõt?:-D
Punkerwork
ez komoly? nincs belõve 1 szerver hogy arról töltsék a népek a cuccot? hát ez elég lol 1 ekkor a cégtõl/game-tól

Botond
ilyen bitorrenttel szedi le,szal reggel indítsd el amikor eljössz hadd húzza amíg nem vagy otthon,így is lesz vagy 3 nap,ha nem 4
Punkerwork
majd jövõhéten, most hétvégén el leszek foglalva az új rendszeremmel

Botond
töltsd le a klienst az eu honlapról,és figyeld mikor lesz nyilvános tesztelés(open béta),mingyá kerítek linket is
Punkerwork
<#wave>

Holnap Egerben:

2005 január 21
Future Culture @ EGAL
TB Gon (TranceWave/Tilos)
Neuro + Lektron (Urban Breakdown)
Café:
Kígyó + Dale (EGAL)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Punkerwork
2 elõfizus game-ra nem lenne idõm, de kiváncsiságból kipróbáltam volna