SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
kezdenek idegesíteni. <#boxer>#boxer>
...what\'s for You, will not pass You by...
miért?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
guggolós pálesz... lol
Végeztem én is kib*szott vizsgákkal. Végre.
Leléptem a macskazabáló digókhoz. Reszkess Venezuela!!!
Legyetek rosszak! Jót ne halljak felõletek! <#ravasz1>#ravasz1>
Üdv Mindenkinek!
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Na húzok vissza dolgozni!
Szeva!
<#wave>#wave>
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Meg a Legó objektumon... láttátok?
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szal tegnap elhozta az asszony a Csibefutamot,ami régi nagy kedvencünk,és azt néztük este.Múlthéten meg vmelyik este egy második világháborús fogolytáborból szökõs film volt(ilyen 60as években forgatott film),és most jöttünk rá,hogy a Csibefutam annak a paródizálása :-D Így még jobbakat derültünk rajta :-D
Nem beszélve arról hogyha kocsival kell menned. Lapátolhatsz fél órán keresztül, mire kiszabadítod. Ennek a szomszédod örül a legjobban, mivel az összes havat az õ kocsija elé dobáltad. A tiszta út annyit jelent, hogy tiszta fehér, és nem akadsz el benne.
És ez a Fekete-erdõben minden télen normális, de egy idõ után uncsi. Most kivételesen csak azért örülök neki, mert szombaton snowboard. És persze jól néz ki a fenyõerdõ meg a táj havasan.
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'