SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
este 7re lehet elmászunk a moziba megnézni a Nagy Sándor-t (bár többen próbáltak lebeszélni már,de hát ostoba ember a saját hibájából tanul... <#idiota> ),valaki látta már,vagy van kedve csatlakozni?
Botond
gyerekeket nem semmi lesz beidomítani,hogy az anyjuk után rendbehozzák az elektromos kütyüket helyettem <#zavart1>
Kage Kage
Kész tehetség lehet... De legalább már lesz tapasztalatod, ha jönnek a gyerekek... :-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Velem született dolog, ilyet nem tanulok :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
A Montana State University marskutatáshoz fejlesztett ki egy spektrométert, melyben az automatikus fókuszt egy piezoaktuátor által deformált tükör végzi. Köztudott, hogy a piezoaktuátorok lassúak, nehezek, stb., ezért a sulival együtt egy olyan projektet csinálunk, ahol a tükör egy szilíciummembrán, a parabolikus elhajlást pedig elektrosztatikus térrel végezzük.

Szólj, ha felkeltettem az érdeklõdésedet, akkor mesélek tovább... :-)

Punkerwork
megjavult, kikapcsoltam meg vissza és most jó 😊

na megyek melózni mert vár 1 3,2+ -os Barton <#vigyor3>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
Asszony félévente galyravág egy telefont,pedig állítólag csak annyit csinál,hogy a táskájában hordja meg néha beszél rajta,és még tokja is van,szal nemértem.Mondjuk saját gépét is azé forszírozom,mert ha ideül az enyémhez az úgy indul hogy windows reinstall,de volt már,hogy format c: kellett,pedig nem is csinált semmi extrát,mégis ami hibaüzenet a világon van azt mind elõhozta.
Botond
nokiáknál,ha már elõrehaladnak a korban lelazul az aksi és csinálnak ilyesmit,ha picit bemozdul a dolog,kérdés hogy ez nokia-e,és ha igen milyen?
eLviRA
mennyi idõs a készülék?

...what\'s for You, will not pass You by...

eLviRA
<#wow2> errõl beszéltem. sz@rok ezek az elektromos ketyerék.

Punkerwork
eltünt az óra/képernyõvédõ, pedig nem állítottam át semmit 😞

Botond
mit sikerült csinálni?ráraktad az elektromágnesre amire a tegnapi vinyót,és ez se bírta?:-D
eLviRA
mi baja?

Botond
meg aki itt minden elírásnál VIP tagsággal jön ^.^
Punkerwork
megkattant a céges mobil-om és nem tom visszaállítani 😞

eLviRA
te is és én is? <#beka3>

Botond
úgy látom más is ebbõl akar :-D
eLviRA
néha igen...

Punkerwork
kéne az a VIP mi? 😊

eLviRA
*doktorálni

eLviRA
abból majd doktoráli fog...

Botond
kötözködésbõl :-D
eLviRA
jól van, nagyokos. <#hawaii>

a "nagyjából ugyanaz, mint otthon" nekem tényleg vmi hasonlót jelent.

amúgy nincs jelentõsége.

mibõl írod a szakdolgozatodat?

Kage Kage
Rendes vagy hogy elmondtad, de már otthon is kijártam egy sulit. Sõt már jártam is úgy, ahogy leírtad... :-))

Szevasztok!
<#vigyor2>

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

eLviRA
nálunk nincs kijelölve az elsõ órán a vizsga idõpontja, és egy vizsgaidõszakban kétszer van lehetõség ugyanazon vizsga ismétlésére. összesen viszont négyszer. ha a negyedik is bukó, dékáni engedéllyel még mindig lehet próbálkozni. aztán ha az illetõ túl hülyének bizonyul, át lehet menni vmi gyengébb suliba...

azért ez nem egészen ugyanaz. ott bajban lennék. ijesztõ.

Punkerwork
nekem elõre láthatólag jó meló lesz 😊

Lesszi
ma nekem is meló lesz ...<#szomoru1>

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Punkerwork
<#wave>

Lesszi
reggelt

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Punker
gyere nyugodtan, max megint úgy beszélünk hogy én közben barkácsolgatok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
nem sürgös,benézek a jövõhéten vmikor akkor,még mindig nem ért ide az asszony monitora,addig nem létszükséglet :-)
Punker
meló lesz ma ezerrel, de gyere

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
délután olyan 2-4 között jönnék a kábelért,ha alkalmas :-D
Botond
reggelt
Punker
reggelt

Loogan
Hát akkor kalappal bazz. Nem irigyellek.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punker
végre müxik rendesen a mikrofonom 😊))))))

Kage Kage
És ami még érdekes lehet (ha már így hazaértem), hogy a jegyek pont fordítva vannak. Tehát 1.0 a legmenõbb jegy, míg 4.0 az elégséges, azaz otthon a kettes. És tizedesjegy is van.

Szal lehet janizni az egyessel... :-)

Kage Kage
Nagyjából úgy mint otthon. Elsõ órán ki van jelölve a vizsga idõpontja, attól kezdve a tanár se térhet el tõle. Egyetlen vizsga van, ha azon megbuksz, akkor van mégegy lehetõséged a következõ félévben. Ha akkor is megbuksz, akkor vége, ezzel együtt kizárod magad Németország összes sulijából az adott szakról.

Amúgy a vizsgaidõszak még tart, asszem még egy hétig. Aztán egy hónap szünet, mennek síurlaubra.

Nekem már máshogy van, nincs vizsgám. Prezentálok majd egy utolsót jövõ héten, megírom a szakdolgozatot, és már... itt se vagyok! :-)

Kage Kage
Hehe, hirtelen csak az utolsó két hozzászólást olvastam és pofonban gondolkoztam... :-)

eLviRA
nagyot!!!

Punker
ok, köv szülinapodra kapni fogsz 😊

eLviRA
én is szeretnék tortát! mogyorós csokitortát marcipánnal a tetején. <#finom>

Punker
most fogom megenni a tortát, délután nem volt rá már idõm

Punker
nem vagyok morcos, csak kéne kb 100k és nem tom van e még annyi pénzem.

eLviRA
hogy mûködik ott a rendszer? hogyan vannak felépítve a tanévek nálatok? szorgali idõszak, vizsgaidõszak?

hétfõn nekem is kezdõdik. rohangálhatok össze-vissza.

eLviRA
remek!!! <#eljen>

most már nem vagy morcos, ugye??? <#nyes>

Punker
müxik az új táp <#vigyor3>
+ találtam végre fürdõszoba tükröt + étkezõbe karnist és lámpát.