SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eLviRA
Botondhoz képest mindenképp!

te, Lesszi, én... megváltás az esti kocsmázásos program...<#pias>

...what\'s for You, will not pass You by...

eLviRA
<#nevetes1> kisfõnök lesz vagy beosztott? (a mézes alapján)

vigyázz magadra, Punker!

Punkerwork
lehet

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
bazzee te tényleg azt hiszed hogy alkeszek vagyunk.....

eLviRA
felvesztek még vkit?

Botond
hány mézesnél dõl ki,vagy mi?:-)
eLviRA
lol

Punkerwork
most küldött 1 manusz önéletrajzot hogy munkát keres, papír alapján nem rossz csak majd le kell tesztelni

Lesszi
azért a 10-0 is mûvészet...meg hát örömet szerezni másoknak...

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Botond
láttam :-) elõször kikaptak 10-0ra,aztán megint,aztán mondtam nekik,hogy a gól olyan mint a karácsonyi ajándék,hogy aszongya "kapni is öröm,de adni az igazi öröm",ekkor "nyertek" 2x 5-5re <#nyes>
eLviRA
neked is elmesélte már, hogy hogy ki szoktak kapni...? <#bee1>

eLviRA
lol ^..^

Botond
a 10-0 mestere szólt <#worship><#hehe>
Lesszi
c c c majd meglátjuk😊

Lesszi
ugyvan

Botond
csak egy kis gyakorlás kéne,mert már kiestem a rutinból :-)
Botond
egyenlõre ebédelünk csak ^.^
eLviRA
mikor kártyáztok? <#hawaii>

Punkerwork
ahogy a kártya is 😊

eLviRA
én tutira bekattannék, ha nem lenne dolgom. a nyári szünet is úgy telt el eddig, hogy már alig vártam a szeptembert.

egy-két hétig jó, aztán pszichológiailag is ártalmas. fõleg nekem.

Lesszi
...az hasznos idõtöltés...

Lesszi
most már csak csocsózni kellene megtanulnod...😄

Botond
Én is örülök,hogy megismerkedtünk :-) Ritkaság a mai világban kedves embereket megismerni.Punker is meglepett ma nagyon,hogy felismerte milyen árnyoldalai vannak a nagy semmittevésnek,még senki nem érezte ezt át eddig.
eLviRA
ezért mondtam régebben is, hogy örülök neki, hogy megismertelek.

nem sok embert ismerek, aki megtenné, amit te.

Botond
nem panaszkodhatok,bár lenne miért,az én életem se tökéletes,de látva mások hogy élnek úgy érzem nincs jogom
Lesszi
szerencsés ember vagy

Botond
Én évi 2 hónap munkával családoknak biztosítok egész éves megélhetést a sajátomat is beleértve,keményen dolgozok,csak ugye nem egyfolytában.A maradék idõben én is azt érzem,hogy csinálni kéne még vmi hasznosat,elmennék én szívesen a mekibe is eladónak minimálbértért,de ott se tudnék 2 havi szabit kivenni,hogy a fõ dolgom is ellássam.Egyetlen megoldás,ha még egy vállalkozást indítok,de bolond lennék még több stresszt magamra venni,amikor már a további anyagiak semmit nem javítanának az életszínvonalamom,valamint nem is érzek magamban erõt,hogy még egy vállalkozást vigyek.Ezért inkább naphosszat játszok,várom,hogy apámnyugdíjba menjen átvegye a boltot,és élhessem az életem.Õ rááldozta az életét,hogy nekem diplomám és biztos megélhetésem legyen 23éves koromra,én most rááldoztam 3 évet,hogy õ nyugodtan elmehessen külföldre ahogy mindig is szeretett volna.
eLviRA
és ne felejts el a szociális nyomást és elvárásokat, amik 20 év fölött rád nehezednek...

Kage Kage
A gond az, hogy ami téged szórakoztat, az nem hasznos.

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punkerwork
nem, mert hiába szórakoztam/éreztem jól magam bennem volt az hogy valami hasznosat is csinálni kéne végre.

Punkerwork
a másik fele meg a vörösbor de hát ezt hiába mondom neked..... 😊

Kage Kage
Attól, hogy nem dolgozol, hanem csak suliba jársz, vagy éppen azt se, az nem jelenti azt, hogy nem csinálsz semmit. Tudsz valamit találni, ami érdekel. Pl. sport, vagy számítógépen programozás, rajzolás, autó bütykölés, vagy akármi.

Hogy nincs anyagi haszna, nem jelenti azt hogy nincs értelme. Az hogy szórakoztat, pont elég. És igazából csak abból tudsz valami eredetit alkotni, ami szórakoztat.

A gáz akkor van, mikor kínodban fórumozol egész nap és nincs kedved semmihez... :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Botond
lustaság fél egészség :-)
Punkerwork
ki tart vissza? 😊

eLviRA
érthetõ.

Botond
egy szó meg 2,na lol már
Botond
környékbeliek egyszó,befizetem már azt a vipt asszem
Botond
jó étvágyat
Botond
Én világ életemben ezt akartam csinálni,nem sok munka,van bõven szabadidõ,meg is keresek 4x annyit,mintha állásom lenne,még ha jól fizetõ állás akkor is,de egyszerûen ide vagyok kötve.Utazgatni nem tudunk,mert az asszony szabija véges.Õ meg dolgozni kénytelen,mert egy fél évig amikor itthon volt majdnem beleõrült.Ha lennének gyerekeink az lehet kitöltené az idõm,de így csak novembertõl kezdve reggeltõl várok,hogy jöjjön haza,meg hogy legyen végre tavasz,és ki a jóidõbe metszeni.Szép és jó ez,csak mint minden jóban ebben is van vmi rossz.Meg ugye az se mellékes,hogy nekünk az összes barátunk pesten maradt,azért próbálok itt ismeredni a neten a környék beliekkel,mert nekem hiányoznak a kártyázások,az asszonynak a pletyizések,meg ilyenek,minden hétvégén mégse rohanhatunk,mert van is itthon dolog,meg 30ezer egy kanyar kb.
eLviRA
hová mennek?

Punkerwork
még telefonok mennek

eLviRA
jótvágyat!

Punkerwork
megjött a fõnök kajálunk

eLviRA
jól hangzik.

eLviRA
de mit csinálnál ehelyett szívesen?

Botond
nemzetvédelmi egyetemen vmi külkapcsolatos dolgot,meg mellette kitökéletesítem a német tudásom,és az angolt is csiszolgatni kéne,bár az elég jó
Botond
pont ez zavar engem is,szüleim+asszony magyaráz,hogy nem csinálok semmit,ami valahol igaz,mert évi 2 hónapot dolgozok kis idõintervallumokra leosztva,de állásba nem tudok elmenni,mert 2 havi szabadság sehol nincs...
Punkerwork
látom + egyre több szakad az én nyakamba is ezért mondom hogy nem feltétlenül hiányzik az hogy fõnök legyek.

eLviRA
mit akarsz tanulni?

és milyen diplomád van?

Punkerwork
aha igazad van, mert végülis emellett sok mindent nem tudsz csinálni, nem engednének el hogy bocs de most 2 hétig metszünk/szüretelünk stb.