SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azér' szóljatok, ha mégis.
Amúgy megvolt a tour, 3000 km szaladt bele a verdába. Ehhez hozzácsapom még azt az 1300-at jövõ héten és tutira mindenhova bicajjal megyek. :-) Fizikai állapotomról annyit, hogy eddig azt gondoltam sz*r dolog egy napot végigülni az irodában... De végül a szûz hó vitruóza lettem!!! Király volt!
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
...what\'s for You, will not pass You by...
The term ’Brotherhood’ in Nineteen Eighty-Four is equivalent with the nonexistent Trotskyist Military Conspiracy, on whose elimination Stalin’s great ambition demanded the death of thousands of innocent victims. The Trotskyist Conspiracy, just like the Brotherhood in Orwell's novel, involved everybody who was considered to be the enemy of the political system. Almost the whole military general staff were arrested, tortured, condemned in show trials and sent to the Gulag Archipelago or killed, because Stalin was afraid of the appreciated, respected and recognized military leaders, who had a different aspect regarding military and political affairs. This dissent evoked anger and suspicion in Stalin’s paranoid brain. (Spahr, 223.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Fõ fõ billentyûzetnyûvõ, ha beindul, akkor vége mindennek, ugye Lo? ;-)
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"