SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lolita
😛PPP neeeem...de a multkor jött itt nekem azzal h 16 vagyok:S pedig nem😊

Botond
golyóérett lettél?^.^
Punkerwork
azt mondom, van 939-e sverzió is, most kaptunk Asrock promo anyagot, azt néztem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lolita
LOOgan...tod már hány éves vagyok?😊

Loogan
Milyen olcsó lap? Én egyelõre még várok az ASRock-al, hátha lesz vmi infóm róla.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Botond
kell ez az esõ nagyon,hogy megindítsa a fakadást,most mondjuk kéne rá jó 1,5-2hét erõs napsütés,hogy érjen is vmit a sok esõ :-)
Punkerwork
lehet lesz neked olcsó lap 2 év garral

Loogan
Hát lehetne már nyár, jóidõ!

Botond
tegnap próbáltunk menni az egyik szõlõnkbe,de félúton vissza kellett fordulni,mert derékig süllyedt a kocsi a sárban,átmentünk másikba ami mûút mellett van,erre jön ma reggel 6kor nagyi barátnõje,hogy ha délután nem esik akkor mehetnénk eljön segíteni :-D persze egész délután meg éjjel esett,szal biztos kisebb sár van :-D mondjuk ez nem 6kor derült ki,mert láttam 6kor õaz,feküdtem is vissza,9kor amikor jött a postás jött megint,és akkor beszélt nagyival :-)
Botond
reggelt
Lesszi
reggelt

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Punkerwork
megyek haza

Loogan
Akkor kit fogunk megfõzni??? :-))

Lolita
skacok....Bea nem tud jönni a bográcsozásra.dolga van már....ás nem tudja lemondani.bocs kage..én megprobáltam😊)

Loogan
Kicsit furi a kép, mert a fejét olyan gyorsan csavarja, hogy elmosódik az exponálási idõ alatt, viszont a vízcseppek meg tök fixen állnak, nincs semmi elmosódás. A csõrének "homályát" is hiányolom.
De biztosan nem fake, csak jól el lett kapva.

Punkerwork

Punkerwork
gyere ICQ-ra majd ha tudsz

Lesszi
reggelt!

A Mátrában voltam a hvg-n amolyan családi összeröffenés keretében.
Sajnos úgy néz ki a dolog, hogy e hét szombaton sem tudok részt venni a bogrács-partyn, mert este fél nyolcig kötelezõ óráim lesznek. Igyatok helyettem is! <#ravasz1>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
reggelt
eLviRA
köszönöm kérdésed, ismét nagyon kedves... 😄

nincs semmi különös, minden oké. tanítgatok, bulizgatunk... ;D

remélem, következõ hétvégén jó idõ lesz. 😊

Veled?

...what\'s for You, will not pass You by...

Botond
reggelt
Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Ma az egyházról volt szó.Elég érdekeseket mondanak,szerintem neked is meg kéne hallgatni,végülis az ember csak úgy alkothat vmirõl véleményt,ha alaposan megismeri,még ha elítélõ véleményt is alkot.
Punker
te akartad 😊

Botond
na irány a bazilika :-D
Botond
az jó,én meg az egyik karakterrel pedzegetem a maximum szintet,sõt a végleges (úgy nevezett "epic") ruháim közül is megvan az elsõ darab :-)
Punker
reggelt
tegnap este lerendeztük az angolokat, már csak 1-2 francia város maradt 😊

Botond
ja,láttam,de megvárom a @gt.hu-t ez az @sgmail.hu túl bonyolult ^.^
Punker

Botond
csendesen telnek a napok mostanában
Kage Kage
Neem, dehogyis... :-) Csak kaptam és teccett, gondoltam hátha nektek is.

Amúgy mi van elvira, nagyon el vagy tûnve. Végre használható az SG Eger megint... :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Mertél volna mást mondani... :-) Beát meg hívom én... ;-)))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

eLviRA
köszi Loogan, hogy gondoltál rám 😄

de én most nem vagyok otthon, majd csak jövõ héten megyek. de akkor megyek 😊))

Nektek is reggelt! 😊

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Botond
reggelt
Punkerwork
nekem más programom van elvileg

Loogan
Oké Cica!
Gyertek. Egy sörre jók vagytok nálam. Csak egy szimpla edzés utáni sör lesz dumcsival, utánna mindenki oszolj...
A többiek (Punker, eLviRA, Botond, ésatöbbiek) is gyertek.
Balu Te jösz most haza?

Lesszi
reggelt!

Punker
reggelt

Lolita
Looogan...mi lesz a holnap estével?az jo ha én lemegyek edzésre olyan 8ra kb?és akkor együtt mennénk ne tomhova...vszleg jönne bea is....cupp

Punkerwork
na lépek haza

eLviRA
egy barátod?

lol

Lolita
csak azért megyek...mert amit nyáron csináltál az fini volt😛na meg loogan miatt😊hivjam Beát is?😛PP

Kage Kage
Ez jól jött volna egy-két elõadásra anno...: :-)

Lesszi
el ne hidd...nagy kamu

egyébként jó

Punkerwork

Punkerwork

Punkerwork