SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
Kage-nek:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
<#mf1>

Lesszi
feliratos filmhez nem adnak, mert akkor túl sok dologra kellene koncetrálni egyszerre...jól összezavartak volna vele 😄D

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Elképzelhetõ, hogy hokedlihez nem jár... 😊)

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punkerwork
nem kaptunk semmit 😊

ja-ja. Azóta én sem voltam. Fingom sincs, hogy nézhet ki, de állítólag megdobnak egy üdítõvel is. Nyílván ezzel az üdítõvel lehet problémája Punkernak. 😊

Punker, bort mégsem osztogathatnak. De most, hogy ezen agyalok, lehet - csinálni kéne egy pincemozit... <#fejvakaras>

Amióta felújitották a mozit, még nem is voltam benne... De tisztán emléxek még a régi szép idõkre, amikor az iskola kivonult honfoglalást nézni...

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Jaja! Busz rulez! Csak legyen hely. Különben télleg szaksz.

Lúzerek! <#hehe>
Egyébként én sem értem, hogy lehetett feliratos...

Így van, hallgass Loo-ra! Vörös Csillag mozi rulez! 😊)
Én az utolsó turnusok egyikével nézem majd meg a moziban. Nyugodtan, mindenféle óvodai gyerekhordától mentesen.

Micsoda?? Ti feliratosan láttátok a moziban? 😉

Botond
Én pénteken megyek fel olyan 4óra magasságában,van jegyem is 9re a corvin nagyterembe(európa második legnagyobb mozivászna ^^),de csak hétfõ este jövök visszafele.Felviszlek szívesen,de visszafele csak a busz vagy vonat hoz,hacsak nem sátrazol be Balu Sanhoz a hétvégére. <#zavart1>
Loogan
Mé' nem jó Neked az egri Vörös Csillag Mozi, miiii? :-DDDDDD
Tök fasza volt a Gyûrûkúra 3 is. Igaz hogy pótsámlikon ültünk fél méterrel alacsonyabban a tengerszintnél, és másnap csak derékból tudtam bólogatni, mert becsípõdött a derekam a sok hajolgatástól, uis egy 2 méteres magas srác ült elõttem, aki "kettévágta" a feliratot. Járt a fejem mint a pingponglabda. Ja és mindez 1000 Ft-unkba került. Tisztára kuvva jóóóóó volt. Fõleg, hogy Téged meg meg akartak lincselni, amiért mindig akkor jött rád a röhögõ görcs, amikor a legszívszorítóbb jelenetek voltak. :-DDDDDDDDDD

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

eLviRA
én mindig busszal járok, és még sosem volt szívás 😛

...what\'s for You, will not pass You by...

Punkerwork
mentem már máskor a reggeli busszal moziba szívás volt.

eLviRA
gyorsabb mint a gyorsvonat. az ichez képest még fél óra.

Punkerwork
busz kizárva mert tetû lassú

Lesszi
Reggelt!

a busz ócsóbb, meg gyorsabb is...persze az autó az autó

eLviRA
szia! 😊))))))))))))))))

Punkerwork
nem akar valaki pestre felmenni SW:3-at nézzni, mert szerintme 4-en kocsival olcsóbban kijönnénk, nincs kedvem a MÁV-nak adományozni most kb 5k-t 😞

Punkerwork
tetves esõ 😞

Köszi a tippet, Sys! - feljegyeztem az infót <#eljen>

Ez a könyv kellene:

Szerzõ: Nicholas Pileggi
Cím: Wiseguy - Life In a Mafia Family

Borító:

Az árát kanadai dollárban nem tudom, USD-ben ~ $7 - $8.

---más

Van egy film is, amit sajna nem lehet itt megszerezni. Ez dvd-n kellene, amennyiben megleled valahol...

Cím: Witness To The Mob

Többféle borítóval lehet kapni, nekem a bõvített, extra változat kellene - azt hiszem olyan 160-180 perces.

borító 1:

borító 2:

---más

...és van egy "Biography: Sammy the Bull Gravano" címû dokumentumfilm (valószínûleg ez csak VHS-en lesz meg sajnos). Ára USD-ben kb. $20.

Elvileg mindegyik forgalomban kell legyen.

Tudom-tudom, most elijesztettelek a fórumról, de cserébe küldök neked fasza Topvar sört egyenesen a Ringbõl! 😊

Egyébként egyik sem sürgõs, majd ha lesz idõd...
Thank You Sir!

Punker
ok mindegy, amúgy meg MAHASZ-nak mindenképp kell fizetni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pénzt legkönnyebben Wire Transferrel tudsz küldeni, az pár perc alatt megérkezik, csak be kell menni irodába hozzá(pl. Ibusz iroda), és kb. 10%-os költsége van.

Ja, télleg, Kage! Ha legközelebb jössz, hozhatnál egy köcsögnyi juharszirupot nekem 😉

Kage Kage
Keressetek nyugodtan mást, mert egyenlõre annyi idõm sincs hogy egy rohadt levelet megírjak. Holnap azt mondják vigyek szendvicset, mert éjfélig biztos nem jövök haza... Csütörtökön jön a Ford ellenõrizni, sanda gyanúm az hogy nagy szopás lesz, mert nem leszünk kész.

Viszont utána hosszú hétvégénk lesz, az mindenkinek szabad, mert mindenki ki van borulva. Na innentõl kezdve lesz idõm, de azonnal úgysem menne a dolog, mert nem szánnám minden szabadidõmet erre.

Egyébként annyit javasolnék, hogy mp3 helyett eleve ogg-ra specifikáljatok, mert egyrészt hatékonyabb, másrészt nem fizetõs, kereskedelmi cuccnál nem mindegy.

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Kapcsoljatok át manuális üzemmódra... Kávé betölt, vizet forral, stb. :-)

Ugyan eddig a ház és a cég közti utat ismerem csak, de mondjad mi kell? A pénz a _legkevesebb_... :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punker
minek csavarogsz egész nap 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

eLviRA
TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!

én akartam...

Punkerwork
Kage, linux alá kellene .MP3&.Midi&.Kar fájl lejátszására progi meg tudod csinálni?

Loogan
Akkor keressetek. De ezt inkább kérdezd meg személyesen Tõle!

Punkerwork
akkor keresünk mást, idõ az nincs.

Loogan
Kérdeztem, de még most túlságosan elfoglalt. Majd ad érdemleges választ a közeljövõben.

Lesszi
reggelt!

Botond
reggelt
Punkerwork
LooGan kérdezted Kage-tõl a zenegépes mókát?

Kage, elba*ódott a kávéfõzõnk a cégnél. Nincs valami tipped véletlenül, hogy milyen programot lenne érdemes belerakni, hogy újra fõzzön? Eh... szóval, érted... 😊

Egyébként milyen gyakran jársz amolyan nagyobb könyvesbolt közelében? Ha már kint vagy, lenne egy megbízásom - feltéve persze, ha józan leszel és vállalod. Egy könyv kellene... a péndzet elõtte valami módon elküldeném. <#confused>

Punker
ICQ-n legyél majd plz!

Én is beállok "jókívánságolók" sorába! Boldog Nevenapot, Botond! <#vigyor3>

Kage Kage
Ördög és pokol, hogy nézhettem el... :-) Névnapot, öreg harcos!!

Kage Kage
Hát, elméletileg igen. Hivatalból találkoztam egy kölyökkel, jófajta magyar parasztgyereknek tûnik, de elsõre jófejnek tûnik. Majd úgyis az elsõ piálás után derül ki... :-) Mellesleg a Toyotás nõ rokona...

De amúgy annyi idõm sincs, hogy piáljak. Ma este 8-kor levágtam a füvet a ház elõtt, ez volt eddig a legnagyobb csavargásom. A fû nõ mint az állat, csak azt nem tudom mitõl, mert 6-10 fok van folyamatosan.

A meló jó, a robotok úgy táncolnak, ahogy én akarom. Bár ne tennék. Tegnap kijavítottam egy robot teljes programját, aztán ma reggel kiderült, hogy nem ``fixed'', hanem ``fucked up''. Úgyhogy ami egy teljes napomba került, hogy elb*sszam, az egy másikba hogy kijavítsam... :-)

Ja és ami új: kaptam egy rádiót... El lehet képzelni. Már megszokták, hogy nekem mindent kétszer kell elmondani, most rádión meg még esélytelenebb. De dísznek jó, tök hájtek vagyok kábelekkel tele csutka fekete cuccban.

Amúgy köszi az érdeklõdést. Nem akarlak küldeni, de te mikor mész Kuala Lumpurba??

Boldog Névnapot!

(asszem még benne vagyok a 8 napban...) 😊))

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Botond
köszi mindenkinek <#worship>
Punker
K1 van EuroSport-on 😊

Punker
jaja boldog nicknévnapot 😊

Loogan
Húúú tényleg:
Boldog névnapot, Te csocsóbajnok!!! :-DDDD

eLviRA
kedves Botond!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! 😊)))))))))))))))))

Megy a punyi mindenhol... 😊
(nálam legalábbis) 😊

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Botond
csendes nap volt >.<