SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'több milliárd légy nem tévedhet\'
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Punker, bort mégsem osztogathatnak. De most, hogy ezen agyalok, lehet - csinálni kéne egy pincemozit... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.
Egyébként én sem értem, hogy lehetett feliratos...
Én az utolsó turnusok egyikével nézem majd meg a moziban. Nyugodtan, mindenféle óvodai gyerekhordától mentesen.
Tök fasza volt a Gyûrûkúra 3 is. Igaz hogy pótsámlikon ültünk fél méterrel alacsonyabban a tengerszintnél, és másnap csak derékból tudtam bólogatni, mert becsípõdött a derekam a sok hajolgatástól, uis egy 2 méteres magas srác ült elõttem, aki "kettévágta" a feliratot. Járt a fejem mint a pingponglabda. Ja és mindez 1000 Ft-unkba került. Tisztára kuvva jóóóóó volt. Fõleg, hogy Téged meg meg akartak lincselni, amiért mindig akkor jött rád a röhögõ görcs, amikor a legszívszorítóbb jelenetek voltak. :-DDDDDDDDDD
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
...what\'s for You, will not pass You by...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
a busz ócsóbb, meg gyorsabb is...persze az autó az autó
\'több milliárd légy nem tévedhet\'
Szerzõ: Nicholas Pileggi
Cím: Wiseguy - Life In a Mafia Family
Borító:
Az árát kanadai dollárban nem tudom, USD-ben ~ $7 - $8.
---más
Van egy film is, amit sajna nem lehet itt megszerezni. Ez dvd-n kellene, amennyiben megleled valahol...
Cím: Witness To The Mob
Többféle borítóval lehet kapni, nekem a bõvített, extra változat kellene - azt hiszem olyan 160-180 perces.
borító 1:
borító 2:
---más
...és van egy "Biography: Sammy the Bull Gravano" címû dokumentumfilm (valószínûleg ez csak VHS-en lesz meg sajnos). Ára USD-ben kb. $20.
Elvileg mindegyik forgalomban kell legyen.
Tudom-tudom, most elijesztettelek a fórumról, de cserébe küldök neked fasza Topvar sört egyenesen a Ringbõl! 😊
Egyébként egyik sem sürgõs, majd ha lesz idõd...
Thank You Sir!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Viszont utána hosszú hétvégénk lesz, az mindenkinek szabad, mert mindenki ki van borulva. Na innentõl kezdve lesz idõm, de azonnal úgysem menne a dolog, mert nem szánnám minden szabadidõmet erre.
Egyébként annyit javasolnék, hogy mp3 helyett eleve ogg-ra specifikáljatok, mert egyrészt hatékonyabb, másrészt nem fizetõs, kereskedelmi cuccnál nem mindegy.
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
Ugyan eddig a ház és a cég közti utat ismerem csak, de mondjad mi kell? A pénz a _legkevesebb_... :-)
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
én akartam...
Egyébként milyen gyakran jársz amolyan nagyobb könyvesbolt közelében? Ha már kint vagy, lenne egy megbízásom - feltéve persze, ha józan leszel és vállalod. Egy könyv kellene... a péndzet elõtte valami módon elküldeném. <#confused>#confused>
De amúgy annyi idõm sincs, hogy piáljak. Ma este 8-kor levágtam a füvet a ház elõtt, ez volt eddig a legnagyobb csavargásom. A fû nõ mint az állat, csak azt nem tudom mitõl, mert 6-10 fok van folyamatosan.
A meló jó, a robotok úgy táncolnak, ahogy én akarom. Bár ne tennék. Tegnap kijavítottam egy robot teljes programját, aztán ma reggel kiderült, hogy nem ``fixed'', hanem ``fucked up''. Úgyhogy ami egy teljes napomba került, hogy elb*sszam, az egy másikba hogy kijavítsam... :-)
Ja és ami új: kaptam egy rádiót... El lehet képzelni. Már megszokták, hogy nekem mindent kétszer kell elmondani, most rádión meg még esélytelenebb. De dísznek jó, tök hájtek vagyok kábelekkel tele csutka fekete cuccban.
Amúgy köszi az érdeklõdést. Nem akarlak küldeni, de te mikor mész Kuala Lumpurba??
(asszem még benne vagyok a 8 napban...) 😊))
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Boldog névnapot, Te csocsóbajnok!!! :-DDDD
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! 😊)))))))))))))))))
(nálam legalábbis) 😊
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász