SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
én Egert keresgéltem kb 10 percig aztán feladtam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
megtaláltam a házunkat 20sec alatt :-D
Loogan
Durva mûholdfelvétel: Térkép

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punkerwork
Sys itthon vagy? ha igen gyere inni 😊

Punkerwork
ismeretségi körben lesz kb 5 😊

Amse
<#mf2>énisénis<#rinya>

eLviRA
az apukám az én kommentem 😊))

...what\'s for You, will not pass You by...

Kage Kage
Hi Cimbora! Gyengélkedsz má' megin'??? :-) Menj be a szigorlatra és írd a papírra a jelmondatot, hogy ``Ha az én tehenem megdöglött, dögöljön meg a tiéd is!''. Ha majd otthon ül õ is, érteni fogja... :-)

Majd mesélek, de minden reggel azon veszem magam észre hogy dolgozok... Most is reggel van... :-|

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Botond
max anyukám :-D akiknek apukámot kell mondani,azoknak talán nem akar annyira vakítani a nyálcsere programmal :-D
Punkerwork
Tisztelt Punker!

Azonosítószám: D1F4D9A4A2917

Köszönjük, hogy HP Photosmart nyomtatót vásárolt, és benyújtotta igényét az
ajándék rádió-távirányítású BMW WilliamsF1 Team autóra.

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a rendkívül nagy érdeklõdés következtében az
ajándékok kiszállítása némi késéssel történik. Az Ön ajándékát várhatóan 30
napon belül tudjuk kézbesíteni.

Számítunk megértésére, és elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségekért.

Ismételten köszönjük, hogy a HP termékét választotta.
Esetleges kérdéseivel, észrevételeivel a [email protected] e-mail címen
vagy a 1476 Budapest, Pf.: 231 postacímen fordulhat hozzánk.

Üdvözlettel:

HP promóciós csapata

Loogan
Kösz, azon dolgozok. 😊

eLviRA
nyálcsere-program. kicsit visszataszító, de lehet vele vagítani a csajoknál... Guiness-rekord! apukám...

Loogan
Már megint csak az élvezetek. Miben töröd már megint a fejed?

Punkerwork
lesz HP-s kisautóm, iszonyat nagy versenyt fogunk csinálni 😊))))))))))))))

Kage Kage
Aha. Tehát a lényeg, hogy egyszerre, _egy_helyen_ történjen... Pffff, ez az egész egy olyan kiéhezett ötlete lehetett, mint Sys... ;-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Loogan
Hey Ember!
Mesélj mizu van Veled? Átköltöztetek? Milyen volt a nagy batárokat vezetni? Sikerült valamit összezúzni?

eLviRA
úúúúúúúúúú... az csúnya nyavalya lehet...

jobbulást! 😊

Punkerwork
így jár az aki nem jön inni, a szervet bosszút állt 😊

eLviRA
olvastam a mélt, kockafejû 😛

Loogan
Vírusos bélhuruttal itthon döglök. <#vomit><#sir> 2 napig nem ehetek nem ihatok csak kamilla teát. Tudtam én hogy nem kellet volna innom a klotyóból. <#vigyor>

Így a csütörtöki szigorlatom is stornó. Még jó, hogy 2 hetet tanultam rá. Faxom. :-((

Kage Kage
Szia! :-) Mire célzol ezzel, hogy square??

Kage Kage
Látom Botond, ügyesen titkolod mérhetetlen boldogságod... :-))

eLviRA
nem sokáig kell. a lényeg, hogy egyszerre történjen a sok összecuppanás 😄

Kage Kage
Hát nem tudom mennyire nagy fun az ilyesmi. Ott lenyomsz x órát, utána meg egy hóbapig még a kólásüveg szájára is kérdõen tekintesz... :-))

eLviRA
lol

eLviRA
;>Ð szia SquareCanadaBoy! 😄

Botond
Isten nem ver bottal!

Ja,de,mégis :-(
Kage Kage
Én meg 20 évesen egy boldog ember voltam... ;-))

Üdvözlet mindenkinek, egy darabig off voltam, besokalltam a számítógépektõl. Aztán rájöttem, hogy nem fair azzal kínozni titeket hogy nem halljátok a hangomat, szal megint itt vagyok... :-)

Botond
mondtam,hogy még a héten fél5kor kelés van,de jövõhéttõl ráérek megint \o/
Botond
lehetõleg lány :-D
Punkerwork
este iszunk? 😊

Punkerwork
Lolita-t kérdezd 😊

Errõl jut eszembe: nem akar valaki velem csók Guiness-rekord megdöntésre jönni szombaton az Erzsébet hídra? <#zavart1> (lehetõleg lány) Vagy nem tudtok valakit, aki nagyon akar, de nincs partnere?
<#puszis>

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Ja....valamiért én is az idõsebbekre bukok...

Nekem meg 20 évesen 23 éves volt 😉

Botond
ja,mert nekem ez szórakozás :-D
eLviRA
téééééééééééééééééék :///

eLviRA
sziasztok! 😊

Punkerwork
re

Punker
nekem meg meló

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
ja,csak az én elméleteim be szoktak jönni :-D na megyek MVH helyszíni ellenõrzésre \o/
Punker
azért te se vagy gyenge összeesküvés elméletekben 😊
de nézz be a topic-ba találtam egy jobbat a csiga zabálók ellen 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Pont az a baj,hogy diktatúra van.Börni kitalálja mibõl van a lóvé,és mivel abból,hogy a ferrarit+sumit éltetik,ezért minden úgy van,hogy nekik jó legyen,a többiek meg asszisztálnak.Most persze lejár a szerzõdés,és magában a ferrari sem eladható,tartanak egy kamu évadot,hogy megint aláírjon mindenki,de a nagy motorgyártók már saját versenyt akarnak saját vezetõséggel,szal nem jött be a kamuévad se.Most már csak annyi a dolguk,hogy a fiát ellehetetlenítsék,és jövõre jöhet a saját forma1ük,ahol nem a ferrarira szabják a szabályokat.
Punker
mert nincs 1 rendes vezetés, diktatúra kellene oda is.

Botond
ja :-D a törölt kommentet nem láttam :-D csak,hogy a gyerek kapott egy banánt :-)

amúgy az elmúlt 10évben sikerült a forma-1et is a pankráció komolyságú sportok szintjére sülyeszteni,hála a marketingnek
Punker
Gabor_(HSF) kissé berágott a shumis teóriádon, elkezdett anyázni, törlés + büntipont (1 db), erre elkezdett anyázni priviben, mondtam hogy akkor anyázzon nekem ha talál egyetlen sort is ahol shumit szidom, erre mégjobban anyázott kapott egy ban-t, most jön egerbe 😊

Botond
Van egy állítólag 12éves guy wow topikban aki hülyéket kérdez,és ezzel hecceli a népet.Szerintem direkt csinálja,hogy flém legyen,meg off 1000L,de nem vagyok benne biztos,nem merem beajánlani egy bannra,lehet télleg 12 és nagyon hülye. :-D
Botond
látom Hangianix is odatalált,de tõle se látok semmi ingerültséget
Botond
Gatyo?:-D ja,majd jön vmikor :-) min rágott be?:-D meg egyáltalán mi az,hogy berágott,ezt látom kell,megyek olvasok :-D
Punker
F1 topic-os barátod kicsit berágott, állítólag jön le Egerbe meglátogatni 😊