SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
207óra?az kemény

reggelt amúgy
Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
júniusban 207 munkaórám volt (gyengébbek kedvéért a hivatalos munkaidõ 168 óra/hó) de még így is messze vagyok "kedvenc" miniszterelnökünk szerinti átlag 97k-tól, szal gondolhatod hogy én se fizetek ki ilyesmit zsebbõl.

Punker
"egyszerûen" nem nyaralok, nem bulizok.

kérdezd inkáb a sörissza f@szp@raszt cimborád õ 2 hét alatt megoldja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Avass be, hogyan lehet 300-at "simán" összeszedni! Nekem pont annyi hiányzik egy autó beugrójába... <#vigyor3>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punker
finoman fogalmazok, anyád hogy van? <#mf3>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
reggelt

Kage Kage
Emiatt a kéthetes munka miatt csinálsz ekkora cirkuszt ebbõl a klíma dologból? ;-)))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Egyéb hülye kérdés? :-)) Hát a fagyinál, te!!!! ;-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punker
aki jön jön, aki nem nem kezdés 8-kor a pecóban.

Punkerwork
majd télen kocsmázunk, vagy ha tudsz szabadtérit akkor hajrá

Botond
ivás részemrõl kizárva,akítv csocsózás/billiárd/akármi sokkal jobban érdekel még mindig
Punkerwork
így legalább több marad nekünk <#nyes>

Punkerwork
bár látom ez nem sok embert érdekel.

Punkerwork
este iszunk nálam!

Punkerwork
inkább az üres lakást verjék szét mint ha már be lenne rendezve, ezek itt fúrnak faragnak fél 10 óta lassan megbolondulok tõle, akkora lyukak vannak a falban hogy átfér rajta az öklöm.

Botond
õszre mire bekerülsz nemtökmindegy?<#idiota>
Punkerwork
végülis 300-at összeszednék simán csak akkor nem pihenek semmit nyáron, aztán kinyírok 1-2 vevõt, a magánzárkák légkondisak? <#idiota>

Punkerwork
11-tõl napnyugtáig 😞

Botond
annyira odasüt a nap?nekem itt egy nagy venti is elég klimatizálni,meg egy kis kereszthúzat :-)
Punkerwork
igen

Botond
klíma a lakásba lesz?
Punkerwork
hát a klímás csóka kissé elkeserített, az amit eredetileg terveztem kb 300k lenne, ha a túzoltókat meggyõzöm hogy darus kocsiról szereljék meg nekem talán megúszom a nem duált 150-200k-ból 😞

Punkerwork

Punkerwork
<#nyes>

Amse
Imádooom!Persze most változik meg minden ami megvolt beszélve.Tipikus...

Amse
de pontaz, hogy mostanában nem is volt folyamatos kapcsolattartás és mostmeg...nah mind1.

eLviRA
háthát...

majd kiderül... de én még mindig azt mondom, hogy folyamatos kapcsolattartással nem lehet egy szerelmet befejezni és elfelejteni...

...what\'s for You, will not pass You by...

Amse
Köszi!Hát remélem az lesz.Johanna is jön és félek, hogy bekavar, mert kicsit sokat írigatott mostanában nekem és ha nem azé, mert érdeklem akkor ez enyhén geciség.

eLviRA
(Y)

tök jó! érezd jól Magad! 😄

Amse
ma megyünk, estére leszünk lent.holnap lesz a nyitó nap.

eLviRA
mikor mentek? ma van a nulladik nap, ugye?

akkor hátizsák, vagy bõrönd 😛

Amse
de az ató nem maradhat bent csak ma.holnap ki kell vinni a parkolóba.

eLviRA
autóba, aztán tipli

Amse
najó lehet veszek, de csak, mert olyan akaratos vagy.😊)
jól néz ki minden az ágyon, de hova pakoljam?😊

eLviRA
de venni tudsz...

nekem amúgy mindegy. de ledobod a bõröd párszor, mire hazaérsz. 😛

Amse
de ha nincs akkor nemtok vinni😊hú lehet elmegyek még szentendrére megnézni a retro jeans boltot, mert tegnap láttam hogy 30% leértékelés van és akartam ott venni polót.

eLviRA
a borotvát és a fényképezõt kifelejtettem... 😉))

eLviRA
naptejet a helyedben vinnék, mert csúnyán le lehet ám égni, ha kidõlsz részegen a porban...

de tényleg. ha egész nap kint vagytok, nem árt...

Amse
jah és viszek még discman-t, cd-ket, napszemüveget, borotvát meg a hozzátartozó kellékeket, fényképezõt(jaj feltöltöm az akukkat)

Amse
ezek megvannak:alsógatya, póló, fürdõgatya, rövidnadrág, hosszúnadrág, pulcsi, hálózsák, zokni, cipõ, papucs, törölközõ, fogkefe, fogkrém, tusfürdõ, esõkabát, óvszer, pénz, igazolványok, mobiltelefon, belépõjegy, kaja, lakáskulcs, sátor
ami maradt, de marad is:szandál(nincs)sampon, sebtapasz, naptej(minek?😊), fájdalomcsillapító másnaposság ellen (nemkel, mert kialszom magam), teddiber, fénykép a kishúgodról (csajozós) (fiú vagyok), vonatjegy,(kocsihoz?)
köszi😊

Punkerwork
én szigetre mindig csak anyni cuccot vittem ami elfért a hátizsákomban, ha kidõlsz párnának is jó 😊

Punkerwork
aminek a felét elsõ nap elhagyja/ellopják.

Amse
pont azért kérdezlek téged.Na mindjárt átnézem😊

eLviRA
(azért azt vedd figyelembe, hogy én NÕ vagyok 😉szóval:

alsógatya, póló, fürdõgatya, rövidnadrág, hosszúnadrág, pulcsi, hálózsák, zokni, cipõ, szandál/papucs, törölközõ, fogkefe, fogkrém, tusfürdõ, sampon, sebtapasz, naptej, esõkabát, óvszer, fájdalomcsillapító másnaposság ellen, pénz (nem árt, ha van), igazolványok, mobiltelefon, belépõjegy, kaja, pia, teddiber, fénykép a kishúgodról (csajozós), lakáskulcs, vonatjegy, sátor...

most más nem jut eszembe... 😊))

Punkerwork
pénz

Amse
ahha, 6 napra kell pakolni vagyis ma +5

eLviRA
Voltra mész?

Amse
szia Évi!mennem kéne összepakolni.mondjál dolgokat, hogy miket vigyek, mert nekem nem jutnak ilyenek az eszembe.

eLviRA
szia Dávid! 😄