SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
ahogy a Doktor úr mondtam: némelyik nõ...mind egyforma.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Képzeljétek wazzeg, a csaj, akivel mostanában járkáltam ott smacizott önfeledten a Forestban egy másik csávóval... észre sem vett... úgyhogy közbe kellett szólnom, és a gyõztest kihívtam egy csocsóparty-ra. Képzelhetitek azokat a fejeket...
Én meg hogy lehettem hónapokig ilyen <#lama>...

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Punkerwork
ahoj

Csákesz!

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Punkerwork
A cigány meséli: -Há' megyek á folyópárton, oszt látom, hogy ott fekszik egy árányhál. Gondútam, visszadobom, háthá teljesíti három kívánságomat. Visszadobom a hálát, á'mmeg aszongyá: ,,Te cigá! Há nágyon rendes vótá hozzám, teljesítem három kívánságodát!" Gondútám, jó lenne egy verdá! Há rágondulok, áztá ott egy Ferrári. Beülök, megyek házá. Nízem a házát. Jó lenne egy kastíly helette. Rágondulok, oszt ott egy kácsálábon forgó kástíly. Bemegyek, há látom áz ásszonyt. Rándá is, meg kövér is, jó lenne helette egy bombánõ. Csák rágondulok, oszt mán ott is terem. Gondútám, visszamék az árányhálhoz, hogy meghálálom néki. Visszámegyek á folyópártrá, hogy: ,,Té árányhál! Hogy hálálhátnám ín ezt meg!" Áz árányhál gondúkodik, osztán aszongya: ,,Té cigá! Há tégy éngöm á mágádévá!" Há mikó csinálom, átváltozik egy nyócéves kislánnyá. Há' így törtínt ez, igen tisztelt bíróság...

Punkerwork
kéne csillár is valami ilyesmi

Punkerwork
ebbõl a kettõbõl akarok 1-et csináltatni most, mármint kör alakú üveges asztalt 😊

Punkerwork
tejüveges kerek étkezõ asztalról kellenének képek 😊

Punkerwork
asztalosok szokás szerint késnek.

Botond
reggelt
Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punkerwork
belefáradtam a melóba így nyárra rendesen + millió apró geb@sz

hogy hogy?

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Punkerwork
nem

Jo napot Mindenkinek!

Jol vagytok? 😊

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Punkerwork
hát ezt nem értem én se, már múlthéten fizetniük kellett volna.

Mi köze egy savfürdõs balesetnek hozzátok?

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punkerwork
ilyen nincs bazzee, valami csóka a vilatiban beleesett a savfürdõbe meghalt, és ezért nem akarnak fizetni nekünk <#wow1>

Botond
Iszonyat készletek vannak,szal a nyomott árak maradnak,sztem a kisebbek simán becsõdölnek,akiknek nincs tõketartalék átvészelni ilyesmit.
Ez tapasztalataid szerint elõreláthatólag milyen hatással lesz a szõlõ- és borpiacra? Minden ár emelkedik a "nyersanyagtól" a késztermékig (bor)?

Botond
Nekem csak a termést ütögette meg.Szomszéd fiatal ültetvényét legyalulta.Meg ugye nekem nem a fõ csapásirányba esik az ültetvény,ami oda esett bele abból nem maradt semmi szinte.
Nem jó hír.
Amúgy ilyenkor már magát a termést rombolja a jég? Vagy az egész növényt szétveri?

Botond
Kimentem nyakig érõ sárban gyalog egy 3órás oda vissza túra keretében,és olyan 25-33%ra becsülöm jelenleg.Ha nem sikerül idõben permetezni és beindul a zöldrohadás akkor ez még fokozódhat.Magyarul idén legjobb esetben is 0ra jövök ki.
Botond, sikerült felmérni a szõlõben keletkezett kárt? Hallottam, milyen armageddon volt arra...

Punkerwork
mire oda eljut úgy berúg/beszív hogy azt se tudja honnan és miért indult 😊

Botond
na megvan a tuti tipp,diáksziget este nagyszínpad,ott 3k halott +10k sebesült,és oda azt viszel amit akarsz
Botond
mert ez egy biztonságos ország <#nyes>
Punkerwork
és még igaz is van <#wow3>

"Milyen nehéz dolga lehet itt egy terroristának. A vonatok késnek és a legzsúfoltabb balatoni szerelvényen se lehet 500 embernél több. Ha õrizetlenül hagy bármilyen csomagot, az pillanatokon belül eltûnik. A metró most úgy néz ki, mintha robbantás után lennénk, hisz felújítják, ugyanez elmondható a forgalmasabb budapesti utakról is. Repülõvel belemenni talán csak valamelyik kollégium épületébe lehetséges, hisz igazán magas házak sincsenek.
Sok embert csak akkor lehetne kinyírni, ha egy új elektronikai áruház nyitásakor a hihetetlen olcsó akciós árukért verekedõ tömegben robbantanának. Az is könnyen elõfordulhat, hogy betéved valamelyik nagyobb szabadtéri szórakozóhelyre és pár rasszista biztiboy agyonveri, még mielõtt bármit tenne. "

Punkerwork
Két barát beszélget a kocsmában. Azt mondja az egyik:
- Hallottad, hogy Mike meghalt tegnap?
- Nem, mi történt vele?
- Tegnap épp a házunk elott autózott, amikor nem vett észre egy út szélén parkoló autót. Nekiment, kirepült a szélvédon és a csukott ablakon keresztül pont a mi hálószobánkba repült be. Fejjel törte be az ablakot.
- Úristen, micsoda halál...
- Nem, ezt simán túlélte. Odakúszott a hálószobaszekrényünkhöz,
és megpróbál a kilincsbe kapaszkodva talpra állni. Azonban a szekrény felborult, éppen szegény Mike-ra.
- Micsoda kegyetlen vég...
- Nem, ezt is túlélte. Kimászott alóla, és kikúszott az ajtón. A lépcsokorlát mellett megint megpróbált felállni, de a korlát nem bírta a súlyát, és Mike lezuhant a földszintre, a korlát darabjai meg a fejére.
- Ezt már biztos nem élte túl...
- Dehogynem! Kimászott a konyhába, ahol a tuzhely mellett próbált talpra állni, de lerántotta a fazekat, és a forró víz mind az arcába borult.
- A szerencsétlen...
- Dehogy, ezt is túlélte. Elkúszott a telefonig, hogy a mentoket hívja.
Azonban ahogy felvette a telefont, hanyatt esett, kirántotta a
készüléket a falból, a konnektor kiszakadt, és mivel Mike vizes volt, megrázta az áram.
- Micsoda szörnyu halál!
- Dehogy, ezt is túlélte.
- Akkor hogyan halt meg?
- Lelottem.
- Lelotted? Miért?
- Bameg, ha igy folytatja, az egész házat tönkreteszi!

Punkerwork
Amit egy nõ sose mond:
>
> Drágám, biztos vagy benne, hogy már eleget ittál?
>
> Unatkozom. Borotváljuk le a puncim!
>
> Drágám, nem kellene a kocsmában lenned a haverokkal?
>
> Olyan szexis vagy másnaposan!
>
> Inkább nézzük a focit délután, a bevásárlás ráér!
>
> Sétáljunk egyet. Így jobban látod a nok seggét.
>
> Bizony, a te anyád sokkal rendesebb, mint az enyém.
>
> Ugyan, dugd csak meg a barátnomet!
>
> Ne menjünk moziba, inkább szívjunk el egy füves cigit.
>
> Eleget keresek mindkettonknek. Százalékoltasd le magad. Az a lényeg, hogy
> szerethesselek.
>
> Azért jógázom, hogy a lábfejemet a nyakam mögé tehessem, és te úgy dugj
meg.

Botond
reggelt
Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loogan
Ez @r@nyos.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Szevasz Mindenkinek!

Most jöttem haza Nyíregyrõl. Jányoméknál nyílászáró csere volt, meg anyuja szerzett egy kis pluszmelót. Holnap meg korán indulunk tesómékhoz, õk meg építkeznek szal "izgi" a szabi. De legalább ott kutyázunk... 😊 (Min. 1 hétig megint nem leszek, biztos kibírjátok nélkülem 😊)) )
Amúgy 2 hete rohangálok már a szerelõhöz a kocsival és még mindig nem jó. Alacsony az olajnyomás, a szakszervizben elkezdtek mindent kicserélgetni, kb 30 rugó ment rá. Aztán semmi. Elvittem több más szakihoz (többek közt fateromhoz is), mindegyik csinált rajta vmit, hogy most már jó, de aztán ugyanaz a jelenség. Szal nagy szívás az egész, és még csak nem is az én verdám. De legalább már megtanultam egy csomó szakkifejezést. 😊))))
Na, mindenkinek minden jót, és kellemes nyarat! Igyatok helyettem is! Csáááááá.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punkerwork
szakad az esõ 😞

Punkerwork

Punkerwork
na úgy tûnik az asztalosok befenyítették az üvegest, és a héten végre visszakapom a szekrény ajtaját 😊

Botond
nem,ezt télleg csinálták,lehet csak babona,de eddig mûködött
Punkerwork
ez komoly? vagy csak valami falusi alkesz teória? 😊

Botond
reggelt,nem idáig mindig harangoztak,és az ostorosi harang elveri a jeget,de tegnap vmiért nem harangoztak,ide is ért a jég
Punker
már nem szokás lõni a felhõket mint régen hogy ne legyen jég?

Punker
reggelt

Punker
aludni kéne, valszeg a vérpistékék lenyugodtak többet nem kell kivágnom.

eLviRA
durván kiszámíthatatlan az idõ...

remélem, nem lesz nagy baj a szõlõdben 😊

...what\'s for You, will not pass You by...

Punker
hát tesómék ma se néztek Hair-t, jobban jártak hogy nem kezdõdött el, mert kb félórája nagyon durván rákezdett pár percre megint.

Botond
itt is,az talán nem csinált "komoly" kárt,de most beszéltem a traktorossal akit kint ért a szõlõmben az esõ,és õ azt mondta novajon tojás nagyságú volt,õ még életében nem látott ilyen jégesõt
Punker
mi????? itt csak borsó nagyságú volt.

Botond
nekem milliós kár akárhogy is nézzük,ha a novaji tojásnagyságú jég idáig jut akkor tízmilliós...
Punker
tesómék szabadtéri Hair nézését 2. mosta el.

Botond
na a jég valszeg lerendezte az idei évet

holnap esõkabát gumicsizma,és mehetek ki megnézni mi maradt