SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
930BF teszt

nekem õ lesz a befutó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nekem bejön...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punker
ez a link nem jó.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Perfectly! Azt hiszem, eldõlt a dolog. Megy rá a fekete-fehér pixelgar is!!! <#taps>

Punker
Viewsonic tényleg a profeszionális szintet hozza, mondjuk jóval drágább is mint a samsung.

Nekem is az jön be legjobban, de még ki kell derítenem a garanciális kondíciókat.

Punker
ha ezek között gondolkozol akkor Viewsonic!

Loo, az õsöm ma felcsörget téged és megbeszélitek, hogy ne nekem kelljen közvetíteni.

Nos, végignéztem Budapest összes forgalomban levõ LCD-TFT monitorát... <#wilting>
plusz annyi "irodalmat" elolvastam hozzá, hogy lassan felépíthetek magamnak egyet. 😊)

A Viewsonic színvisszaadásban/színhûségben überelte a legtöbb kategórián belüli versenytársat. Nagyon jó monitorokat csinálnak, ár/érték arányuk kiváló. A Benq képernyõknél sajnos a fekete zavaróan szürke volt, úgyhogy azt elvetettem. Az LG több típusa nálam lebõgött, azt zártam ki leggyorsabban. Végül három márka maradt bent: természetesen a Viewsonic, a Samsung és a Sony. Két monitort még nem láttam mûködés közben, pedig izgatja a fantáziámat: egyik a Mag (elérhetõ árban), a másik pedig a Toshibának egy típusa. Árban mindkettõ elérhetõ lenne, de fingom sincs, milyen képet adnak.
Tulajdonképpen sikerült felhergelnem egy-két eladót a MediaMarkt-ban és a Saturn-ban, mert üzletenként vagy másfél órát töltöttem hosszas analizálással és végül üres kézzel távoztam. De össze-vissza kapcsolgattattam a gépüket, hogy reálisan fel tudjam mérni a monitorok "tudását". <#hehe> Csak így érdemes... 😄

Ennyit a "monitoring" élménybeszámolómról... :]

Punker
el kezdtem olvasni a Da-Vinci kód megfejtését, az elsõ 30 oldal alapján jó 😊

Punker
reggelt

Én tutira Toshiba notebookot vennék, nagyon sok jót hallottam róla. Szerintem neked elég az 1024x768-as felbontás is, pláne, ha fõként Internetre használod. Ha sokat "szövegszerkesztesz" rajta, tényleg legyen jó minõségû a képernyõ. Magyarul legyen jó nagy fényereje (a fehér fehér legyen rajta), különben a szemedet nem nagyon fogja kímélni.

Lolita
kössze sys😊

Lolita
😛PPPmillllyyeeen chat😛 msn meg dc😛 oszt ennyi😛 chat...pff....

Kage Kage
Nem lustaságnak hanem kedvetlenségnek hívják ezt, nem Sys? ;-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Azér' a vinyó elég fõ alkatrész, fõleg akkor mikor a pár hetes munkád van (volt...) rajta... :-)

Amúgy én most egy Dell-t nyúzok (ezt szó szerint kell érteni, eléggé ki van már szegénynek a bele), és ezen is 1400x1050-es a felbontás. Pont ezért ajánlottam, mert 1024x768 elég kényelmetlen tud lenni, de végülis igazad van. A chatablak elfér azon is... ;-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

A Gericom-nak sincs nagy neve szerintem, de fõ alkatrész még nem döglött be rajta 3,5 év alatt... csak a vinyók nem bírják a kiképzést... 😞
Az 1400x1050-es kijelzõn is volt egy pixelhiba, de néhány hónap alatt regenerálódott 😊 Szóval azt is ajánlhatom... sajnos (vagy szerencsére?) ma már nem tartozik az olcsó kategóriába.

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Na tessék... Valóban minden szempontból jobb a nagy felbontás, de az a kijelzõ mindig is luxuskategóriának számított, ami 1024x768-nál többet tudott... szerintem egy olyan felhasználónak, mint Lol, elég ez is azok alapján, amit elmondott. Persze ha bank van a zsebedben, Alienware Area 51-est vegyél...

laptop: Notebook.hu
Laptop.hu

Szerintem az elsõ jobb... egész jó akcióik vannak... 150-ért Fujitsu-Siemenst vettem múltkor unokatesómnak 512 memóriával meg DVD íróval

Ha a kenyeret kihagyod a menübõl, megspórolhacc egy fogászt 😄

Ehh... én is elhagytam Tajvanban az utolsó napomon az enyémet a Cheng-ching-tó mellett valahol, amit amúgy USA-ban találtam, ahol elhagytam azt a napszemüveget, amit Egyiptomban vettem 50 buznyákért... Úgyhogy most én is vakulok, mert lusta vagyok venni újat... majdcsak találok egyet valahol...

Punker
viszont kiadtam a garázst újra 😊

Punker
lengyel IKEA gyárban van vicces vagy trehány melósok vannak, az hogy ninc sleírás a dobozban még nem gáz mert szerettem kiskoromban legózni, de hogy a fióknak ne legyen alja az gáz 😞

Lolita
nem..nekem is....ejjmár:S

Kage Kage
Ja, Toshiba is jó márka. Hallottam viszont ``Clevo''-ról (?), meg ilyenekrõl, na azokban nem bíznék meg. Lehet hogy azok sem döglenek be, nem tudom, de a laptop jellemzõje, hogyha bármilyen nyavajája van, akkor lehet kihajítani az egészet.

Szal laptoppal nem érdemes kísérletezni...

(A #13256 csak nekem ugyanaz mint a #13253 ? )

Lolita
mit mondtál te nekem?😊)))

Lolita
kabbee😛PP amugy azé kérdezem..mert én is laptopra szavaznék😊föleg mivel el is megyek itthonrol...jah...és nem akarok már többet belenyomni ebbe a roncsba...most is van vm baja..csak senki nem tudja mi😞

Punker
mobil procis toshiba árat mondtam neki saccra 😊

Kage Kage
Mondjuk ez most jó ok a flame-re, Punker valszeg jobban vágja ezeket a dolgokat, de én helyedben márkás cuccot vennék.

Ha nincs sok lóvéd rá, akkor vedd meg a most kapható leggagyibb IBM-et, vagy Dell-t. Az új gépek jóval többet tudnak, mint amire neked szükséged van. Persze ha több lóvéd van, akkor vegyél jobbat, de márkás legyen, az a lényeg.

Szal ne dõlj be a viszonylag olcsón kapható ``SenkiSeIsmeri'' márkának, amiben van DVD író meg minden szar, amire semmi szükséged, viszont akkor fog cserbenhagyni, amikor a legkevésbé hiányzik.

Amire még esetleg érdemes figyelned, az a monitorjának a felbontása. A márkás gépek között is kaphatsz max. 1024x768-asat, na ennél mindenképp jobb legyen, legalább egy fokkal. Az hogy milyen proci meg memória van benne, ne érdekeljen, mert neked tuti jó lesz, akármi is az.

Én még Németországban vettem egy használt IBM-et, P2/400-as volt, 2000-es évjárat. Azóta sem lehet megölni (kopp-kopp), apum mind a mai napig azt használja. Szal tapasztalatból mondom.

Lolita
kabbee😛PP amugy azé kérdezem..mert én is laptopra szavaznék😊föleg mivel el is megyek itthonrol...jah...és nem akarok már többet belenyomni ebbe a roncsba...most is van vm baja..csak senki nem tudja mi😞

Lolita
nos....nekem kell😄 netezni lehessen vele..ez a lényeg..semmi másra nem kellene....szövegszerkesztés még esetleg...

Punker
<#nyes>

Kage Kage
Monitor akkor is kell, ha laptopot veszel most?

Szerintem asztali gépbe nem nagyon érdemes pénzt ölnöd, hacsak nem játszani akarsz. De neked még ahhoz is jó a laptop, a Tetris elfut mindenen... ;-))

Punker
laptop az fogós kérdés, mire kell? mennyit szánsz rá? normális laptopok 250k-tól vannak, 200k alatt csak gagyik vannak

Lolita
alkudni?😊azt nem a piacon lehet csak?értve monitor tiszta..laptop?

Punker
monitor van 30k-tól 130k-ig kb én holnap akarom a 930BF-et 126k-ról 110k-ra alkudni 😊

Lolita
😊)) igazábol mindkettö😊laptop vagy most v jövöre tuti kell,monitor meg most😊

Punker
elöször döntsd el hogy mit akarsz, tudom nehéz ..... 😊

Lolita
kössz skacok😊itt nincsennek képek?sebaj😊vagy esetleg nektek van vm jo tippetek monitorra?v laptopra?

Lolita
ejjj...ugymár máás😛

Punker
termék keresés/lista

Lolita
naaaon drága vagy ha nagy leszek meghálálom😊 de...figyko már..nekem it semmi ilyesmi h lista nincs:S

Kage Kage
Akarom mondani elõbb még a ``Termék keresés''-re is...

Kage Kage
Csak mer' olyan szépen kértél, meg a két szép szemedért is:

Katt ide, aztán a ``Lista'' fülre a szûrés mellett.

Kage Kage
A fenét. Ha már szórjuk a pénzt, akkor két kézzel bazeg... :-)))

Egyébként hétfõn megyek full snowboard felszerelésért, ~$450... Aztán kell hozzá szerkó is... El se tudom képzelni mennyi, ha a bicajoscucc 250-bõl jött ki... Aztán kenyér és víz még 6 hónapig... :-)))

Lolita
jajjjmár kage😊te olyan okos vagy😊te nem tucc ilyen oldalt?😊

Kage Kage
A férfiak már csak ilyenek... :-)))

Lolita
pont akkor mentek el mikor megjövök😞

Lolita
srácok...napot amugy..megtudjátok nekem mondani,hol van vm olyan lista ahol a sulinetben résztvevö cuccok fel vannnak sorolva?esteleg képpel is

Na fasza! Ennek örülök! Legalább volt miért ügyeskednünk. <#eljen>

280 dollár??? Megharapott a macska, hogy így meg vagy veszve??? 😊))
Szerintem már jelentkezik nálad az elvonási tünetek sora... 😄

Még mindig a szerszámok világában melózok, velem sincs semmi extra. Az asszony is oké, ha van minimum egy csukott ajtó köztünk... 😊))) Ez persze vicc. Jól megvagyunk.