SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, valójában a meló az oka. Tegnap az egyik fõsulis csoprttársnõm meghívott falat mászni, azt mondja qrva jó poén és jó a társaság. Úgyhogy kedden amatõr falmászó lesz belõlem. Nem tagadom, mindig is izatott a magasság érzése - elvégre tériszonyom van. 😊))
Ki tudja, lehet, hogy amíg ti síeltek, addig én megmászom Alaskában a McKinley-t. Utána találkozunk a Niagaránál annál a bódénál, ahol azt a finom forralt bort fõzik. What do you think? 😄

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kage Kage
Balu! Mostmár csak az a kérdés akkor, hogy a Keri minõsíti az NB1-et, vagy az NB1 a Kerit?... :-))

Egyébként szerintem nem azért van mert vén vagy ( :-) ), hanem mert melózol. Én egyenlõre nem tudom hogy fogom beszorítani a sípályákat a meló mellé. Este 10-ig lehet menni, de ha azt veszem hogy másfél óra az út a pályáig, akkor már nem olyan fényes a dolog... Nem beszélve arról hogy aludni sem árt néha...

A sör meg kifejezetten serkentõ hatású!!! :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Szombat este pokker??

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Punker
olvastam a kádban 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kicsit megszunnyadtál

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Punker
reggelt

BADE
meg egy kicsit sok volt a cigány😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Volt-volt. Ráadásul a megye egyik legjobb csapataként tartották számon a kerit. Most egy csomó emberke NBI.-ben nyomul, akik anno ott fociztak.
Bár én nem vettem benne részt. Akkor éltem az olyan hétköznapokat, mint délután 14h-kor konditerem, 15h-tól foci, 19h-tól aikido és/vagy ismét foci az õsömékkel. Szóval akkor fizikailag gyötörtem magam rendesen. 😊

Most már a sör megtette hatását. Örülök, ha az aikido-t folytatni tudom majd.
"Hiába. Öregember nem gyorsvonat!" <#eplus2>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Kage Kage
Egyben demonstrálandó, hogy miért jó a nagyfelbontású képernyõ... :-)

Bocsi, Punker, fel tudnád aprítani õket? Köszi... :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
És ha már ilyen jól összeszedtem a gondolataimat, (meg amúgyis itt mindenki nagy snowboard-os) akkor janizok azzal amit hétfõn vettem:

Plusz egy hordtáska is hozzá!!! Nem menõ? :-)

Kage Kage
És egyébként is snowboard-ozni megyünk, a síelés csak hagyományból ragadt a bulin!

Kage Kage
Lássuk csak akkor: Sys és elvira kihúzva... :-))

Neumann

Punker
vendég csapat? 😊

Jaja... ott meg mindig én voltam a kapus...

Punker
közgé-ben 24 órás floorball volt de mindig ivászat lett a vége 😊

Lolita
nálunk van😊zanár-diák focimeccs a neve...diáknapokon szokott lenni,reggel 7töl délig kb

Loogan
36 órás foci van itt a Keriben. A tanerõ is játszik, én vagyok a kapus. Hááát... Eddig 2-t nyertünk, 1-et buktunk. Nagy feelingje van mindenesetre, csak ne lennék ilyen marha fáradt. Holnap meg egyetem, szal húzós a dolog. Talán továbbjutunk.
Amúgy ez a suli nem az észkombájnok gyûjtõhelye, de focizni annál jobban tudnak. Kibaszott jól játszanak a skacok.
Balu! A Ti idõtökben is volt hasonló? Nekünk a Neumann-ban talán 2x volt, de az nem volt ennyire "színvonalas".

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Ha az a púp tud fõzni (pálinkát is), és nem nõtt neki szája, akkor egye fene. Na jó, elviseljük. :-DDDDD

Loogan
Mert Neked mindig csak az egzotikus dolgok kellenének, mi?! Már megint különcködnél, fene azt a válogatós fajtádat! :-DDDD

Lolita
napot mindenkinek

eLviRA
én nem tudok síelni, de szívesen elmegyek púpnak a hátatokra :-D

...what\'s for You, will not pass You by...

Ne aggódj, ez nem jelent semmit... <#vigyor1>

Síelni nem fogok, az tuti, de szánkózásban vagy kutyaszánozásban benne vagyok!!! 😊

na ja de...

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Punker
kaptál 2 választ is szal.....

nem nagyon igyekeznek

Punker
ezt az ottani õslakóktól kérdezd õk jobban értenek ezekhez 😊

Légyszí segíts már egy kicsit#16617 ,21, 26, 28 .Nem tudsz segíteni ?

eLviRA
kezdesz ráérezni, barátocskám... :-)))

Punker
reggelt

Kage Kage
Lehet hogy már fáradt vagyok és azért, de magamban röhögök azon, hogy lehet a piát úgy nevezni, hogy CEFRE ?! :-)))))

Ez tényleg csak haladóknak... :-)))

Kage Kage
Szia!

Vettük észre... :-)
Én jól vagyok, a körülményekhez képest. Jelen esetben nem hazudok ha azt mondom hogy 2600 km-en belül senkim sincs, legfeljebb olyan akivel már találkoztam...

Te? Már otthon vagy? Milyen volt?

Szeva!

Próbáltam kint lépést tartani ezzel a topikkal, de nem ment.
Jól vagy?

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Kage Kage
28 év körül van, recepciós csaj. Svéd származású, mocskos jól néz ki. Amolyan megzabolázhatatlan fajta. Pont az esetem... :-) De szerintem már meséltem róla a kezdet kezdetén.

Amúgy visszaolvasva az elõzõ szövegem rájöttem: valszeg 3 dollár többet ér, mint a lelkem... :-))

Kage Kage
A linux-kezdõ listát itt találod, persze nem árt rá felkészülni valami szûréssel, mert amikor én olvastam olyan 100 levél naponta, és akkor még nem volt ilyen népszerû... Outlook-al nem nagyon érdemes feliratkozni, nem flame-bõl mondom.

Kezdetnek inkább kezdõknek szóló doksikat kéne megnézned, ezeket a linux.hu, lme.hu-ról megtalálod.

Ha próbálkozni akarsz valamivel, akkor mindenképpen Debian-t válaszd, mert ott tudunk segíteni. Ha elakadsz, akkor nyugodtan dobj levelet a listára, Kompi meg LaciZoli szivesen segít, Misi sem rossz már benne, nem beszélve rólam.

Loogan
Akkor én a helyedben egy hátizsáknyi sütivel járnék dolgozni. <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Ki is az a Kristina? Te valamit titkolsz elõlünk!!! <#ejnye1>

Loogan
Botond!
Nagyon jók a képek! Szépek vagytok rajta. Az asszony úgy látom nagyon be volt zsongva, ugye a nõk szeretik a felhajtást. <#eljen>
Ha egyszer nekem is lesz "temetésem", valami ilyen kis családias hangulatút képzelek. HA LESZ "TEMETÉSEM"! De NEM lesz!!! <#eplus2>

Kage Kage
Ja, bejött a téma a többieknek is, csak sajnos a lóvékérdés a kemény benne. Szállás + bérlések + piaárak + istentudjamégmi, de mocskos faszás buli lenne.

Holnap már megint megyek oda ahol eddig szívtam eddig, de szerencsére jövök is vissza (kopp-kopp). Utána viszont ráállítom Kristinát a dologra, rögtön kiderül mi a helyzet.

Jah, képzeld ma reggel vettem neki csokis sütit (egy korábbi szivességért cserébe), itt sikítozott hogy hogy örül neki, még egy nagy puszit is adott érte. Néha a lelkedet kiteszed értük oszt semmi, máskor veszel nekik két sütit 3 dollárért, aztán épp csak nem b.sznak meg mindenki elõtt...

Ki érti ezt... :-)

Punker
nyerek a lottón én is veszek MAC-et 😊

Loogan
Másik dolog.
Elhatároztam magam! Ajánlj már nekem (félig meddig kezdõnek) jó Linux fórumokat, illetve oldalakat (lehetõleg HUN-t, de lehet ENG is, ha annyira jó). Telepítés + konfigolás + egyéb alap OS dolgokat elsajátítani, érthetõ részletes módon leírva. Olyan fórumra gondolok, amit napi szinten érdemes olvasgatni, és lehet is belõle tanulni. Csak azért mert van egy csomó, és nemtom melyik a jó. Picikét már ráuntam az sg-re, keveslem az igazán magas szintû szakmai topikot/hsz-t/vitát.
THX.

Most már tényleg le akarom váltani a Windows-t, ott ahol érdemes.

Loogan
Kage!
Nem rossz ötlet ez a Kanadai sítúra. Sys biztos benne lenne, én meg lóvéfüggõvé teszem a dolgot. Bár ha leirtunk egy-két medvét és eladjuk a prémet, akor lehet nullszaldósan jönnénk ki. <#idiota>
Mennyi oda-vissza egy jegy + egyéb járulékos költség?

Punker
elöbb letöltöm 😊

Botond
képek nem publikusak,légyszi sehova nem feltenni meg ilyenek :-)
Lolita
hihihi😊))

Punker
Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lószart szór a szoba közepére.
A nõ felháborodik:
- Mit képzel?
- Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, én magam fogom megenni.
- Akkor teszek rá magának egy kis tejszínhabot, mert áram nincs a házban.

Loogan
Jól adja az öreg: Öreg Kobayashi (Csak Aikidosoknak!)

eLviRA
pont emiatt az aprócska tény miatt lehet, hogy többet, mint Te... :-PPP

Punker