9247
Kecskemét
-
Verseghy #5356 -
flashX #5355 Banplz :) -
#5354 éppen a rejsz...rajz házim csinálom -
#5353 ok...jó a számtechóra? -
flashX #5352 De tényleg szerezzél anyagot, és legyen elképzelésed! -
#5351 dekurvajó logó!!!!
csinájjá nekem is -
#5350 ÁÁÁÁÁ, lemaradtam a saját szülinapomról!! La akartam fotozni Kössz mindenkinek!!!4!! -
flashX #5349 Ehh -
#5348 engem nem érdekel annyira az ivás...ha megkapom a whiskey-m, akkor semmi sem érdekel -
#5347 hehehe:D
jó lehetett -
#5346 lol!
mi múltkor megvetetük egy rokkercsávóval a pennybe a piát, csak kicsit gáz volt,hogy nem a csábvesz válogatta a piát, hanem mi, mi fizettük ki, és még a boltba elvettük tőle, és vittük kézbe... :DDDDDDD
egyébként meg a kisebb boltok bem foglalokoznak a tilalommal, cska legyen forgalmuk... -
#5345 lol
-
praksi #5344 eddig is vehettem, pölö Teszkóba nincs kiírva, h nem adnak el 18 éven aluliaknak piát..... -
flashX #5343 Mostmár vehetsz alkohol tartalmú készítményeket. Nem mintha eddig... -
#5342 :) -
praksi #5341 köszi még x1 mindenkinek
amúgy télleg nem jár sok előnnyel, maximum jobban meg trudnak büntetni (: -
#5340 :D -
#5339 Csak pozitívan ;) -
Verseghy #5338 Hát igen, én azt nézem a felnötté válásba hogy mehet night clubbokba, Te meg hogy mostmár büntethető:D -
#5337 Boldog Valentinnapot mindenkinek...
-
#5336 Akkor még beleférekBoldog szülinapot- te is biüntethető vagy -
Gabyee #5335 Sok boldogságot és szerencsét a felnőttkorban is(mondjuk nekem nem sok jót hozott eddig:)
Bódog szülinapot,18 nappal születtél később mint én(persze ez senkit nem érdekel,csak gondoltam mint tényt leírom) -
Verseghy #5334 Nekünk jófej a biosz tanár, ha kérdezünk valamit dogánál elmondja:) -
praksi #5333 túúúróóóót, akkora karó lesz mind2 doga, mint a ház :DDD
najó, bioszt délelőtt elolvastam.... -
Verseghy #5332 Sok szerencsét a dogához, akkor a szülinapod tanulással telt?:) -
praksi #5331 húz a fene, tisztességesen zúg a fejem a tegnap este után :)
holnap biosz+matek doga, szal nesze neked nagykorúság :) -
Verseghy #5330 Hát akkor, gratuálok a felnöttéválásodhoz mégkétszer:P 11:59 perckor is irok:P (ahogy ismerem egyböl huz nájt klubbokba a kölök..) -
praksi #5329 még ma van, tehát éjfélig fogadom a gratulációkat :PPPP -
flashX #5328 Fáziskésés rulz. -
#5327 Boldog Szülinapot praksi!!!! -
praksi #5326 Köszi mindenkinek -
Verseghy #5325 -
Verseghy #5324 Praks sok boldog szülinapot!:)
Új info szegény lányrol, nem öngyilkos lett. Ebbe vesztette életét:
Szombat délelőtt öt fiatal halt meg egy közúti balesetben, amikor egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze az 54-es úton. A keceli diszkóból hazafelé igyekvő fiatalok autója Bócsa térségében 100 fölötti sebességgel áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött a kamionnak, ami több mint 30 méteren keresztül tolta maga előtt a roncsot (index.hu) -
#5323 jó reggelt mindenkinek!
isten éltessen, ha szülunapod van:)) -
flashX #5322 Boldog szülinapot praksi! -
Verseghy #5321 Gyászol a Kecsói topic. -
flashX #5320 -
Verseghy #5319 19 és kibaszott jol nézett ki.:( -
#5318 hy mindenki!
ez szomorú... :'((( -
flashX #5317 Hány éves volt?