Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az HBO saját produkciója, Az elit alakulat címmel induló tízrészes tévésorozat. Az elit alakulat az amerikai hadsereg egy második világháborús különítményének történetét dolgozza fel. A sorozat az amerikai hadsereg 101. számú légi hadosztály 506. számú ezredének történetét meséli el. Az elit alakulat a televíziózás történetének eddigi legköltségesebb alkotása: 120 millió dollárba került a 10 epizód forgatása. Stephen E. Ambrose történész-író éveken át gyûjtötte könyvéhez az anyagokat. A katonák magánlevelezéseiket is a rendelkezésére bocsátották. Ezekbõl az apró töredékekbõl rajzolódott ki az író számára a soha nem tapasztalt perspektíva a történelem legvéresebb háborújáról. Fény derül a csapaton belüli viszonyok láncolatára és arra, hogy ezek a katonák szinte kivétel nélkül megbíztak egymásban és feláldozták volna az életüket egymásért. Az alkotók a lehetõ leghûségesebben akarták tetteiket és szenvedéseiket ábrázolni. Több mint ezer állandó katonaviselt, kalandvágyó és megszállott statisztával dolgoztak a filmesek.
SZVSZ nagyon jó kis sorozat, aki szereti a hborús filmeket, az nézze meg!!!
Bõvebb infó...
Soha nem vettem.
nemtom már kitõl van, csak most vettem észre
amúgy mostanásg rákattantam a Heviára, tök jó zene <#eljen>#eljen>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
azt a pár számot Janibá adta?
amúgy nem gond,a 10 albumból 7 megvan<#buck>#buck>
csak "sajnos" maximalista vagyok,legalább is zenében:-
összekevertem John Scofield -al.........
csak pár száma van meg a Frusciante-tól
azt meg tudod mondani melyik albuma?(van vagy 10😊
vagy ilyen vegyes felvágott,szalonnával<#finom>#finom><#nevetes1>#nevetes1>
nem!!!
nalátod 😛
és ezt csak most mondod??????
Janibától van egy albumnyi 😊
az a baj hogy zenében a kevésbé ismerteket(itthon nem népszerû)keresem és ritkán találom😞
tudnál adni pár használható(normális seb.)torrent keresõ(vagy mi a..)címet?
olyan kellene ahol nem kell regelni😊
én ezt a torrentsearch-ot használom,de kurva lassú és külön számokat nem lehet letölteni csak egész albumot<#falbav>#falbav>
csillagos az ég h....ozok oszt mék<#idiota>#idiota>
ennyi csillagom volt a seregben is😛
ohhhh,<#nyes>#nyes>
csak összevesztetek😛
pedig nem szép dolog<#ejnye1>#ejnye1>
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Mert én most kaptam😄
Ne hidd má azt hogy mindenki csak téged tud fikázni bazdmeg!
És amúgyis ki röhögött ezen a hozzászólásomon, hmmm?!
Komolyan gondoltam hogy hiányoltam a macskádat!
ennyi bazdmeg!
és igen mansonos a logóm, hahaha!