Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#mf1>#mf1>
Nem vót rossz.
Enyim jobb<#vigyor>#vigyor>
Enyim jobb<#vigyor>#vigyor>
De valószínû nekem lesz új😄 Teccet az amit láttál? Csak az baj hogy egy kicsit hasonlít DJére
:o
Hát majd lesz, ez most nem teccik, DarkJedi-é jobban teccik, öö a tesóm, neki is én csináltam, és neki csinálok másikat ha sikerül és elveszem az övét.
Új lokóö!
jah, gondolom minden évben újat adtak ki.. azért én várnélk a helyedbe mondom, egy 10-20 évet..
-the invisible-
Nem ilyen, az elején egy jászol van, ha kinyitod oda van irva egy idézet, és boldog karácsonyt, elvis presley and his family..
😄D
egye fene,adok érte egy szakadt húrkészletet<#vigyor>#vigyor>
itt egy másik, ez még csak 25 dolcsinál jár

-the invisible-
1 milla kicsit sok, nem olyan ritka meg nem olyan régi az 😊
-the invisible-
nah lecsekkoltam, ebayen egy 59-es 80 dolcsival kezd, még nem licitált rá senki...
sztem száznál többet nem kapsz érte, MOST
de ha elteszed biztonságos helyre, 20-30 év múlva nagyon jó áron el tudod adni, mert addigra megsemmisül/eltûnik sok másik (elég sokat küldtek ki anno)
itt a kép:
sztem száznál többet nem kapsz érte, MOST
de ha elteszed biztonságos helyre, 20-30 év múlva nagyon jó áron el tudod adni, mert addigra megsemmisül/eltûnik sok másik (elég sokat küldtek ki anno)
itt a kép:
-the invisible-
ebayre tedd föl, 1 milla buyouttal 😄D
-the invisible-
Komolyan mondom. Én is meglepödtem, de amikor a kezemben tartottam már megváltozott a véleményem.
ez megint valami vicc lesz?😊
ha nem akkor minimum 1milla(euróban is jó lesz😊
ha nem akkor minimum 1milla(euróban is jó lesz😊
😄DDD
Szerintetek mennyit ér egy 1966os karácsonyi üdvözlõlap Elvis Presleytöl és a családjátol? Megvan az a levélboríték is amibe küldte. Küldött a nagyapám neki egy levelet, hogy adjon autogramot, és karácsonykor csak ezt kapta vissza, de nem ugyanabba a borítékba, mert nem fért bele, és kivágta a cimzettet és felragasztotta az új borítékra.
Szerintetek mennyit ér egy 1966os karácsonyi üdvözlõlap Elvis Presleytöl és a családjátol? Megvan az a levélboríték is amibe küldte. Küldött a nagyapám neki egy levelet, hogy adjon autogramot, és karácsonykor csak ezt kapta vissza, de nem ugyanabba a borítékba, mert nem fért bele, és kivágta a cimzettet és felragasztotta az új borítékra.
hali!
mennyi hülyeséget össze tudtok hordani😄
havazás,világvége,ufók,sugárzás lepergetõ gityótok<#ijedt>#ijedt>
mennyi hülyeséget össze tudtok hordani😄
havazás,világvége,ufók,sugárzás lepergetõ gityótok<#ijedt>#ijedt>

Jah, de jó lett az msn rájöttünk hogy nincs világvége se<#sir>#sir><#mf3>#mf3>
nem elõzgetünk, lakott területen vagyunkö!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Spammolgatni jó, de tegnap tényleg jó volt a hangulat, nem kellene megszakítani.
<Úgy gondolja, hogy ha ügyesek vagyunk, megelõzzük a Bogyókaticát is>Úgy gondolja, hogy ha ügyesek vagyunk, megelõzzük a Bogyókaticát is>
<Úgy gondolja, hogy ha ügyesek vagyunk, megelõzzük a Bogyókaticát is>Úgy gondolja, hogy ha ügyesek vagyunk, megelõzzük a Bogyókaticát is>
spem😛
spim 😄
-the invisible-
kezdem, spam
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
hmm, mikor is volt ilyen utoljára? Most melyik topikot is akarjuk megelõzni?😄
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
hmm, érdekes megfigyelés, fent vagyunk a Top10 fórum listában 😄
😛
Nekem meg nem megy. Sokaknak nem.
MUHÁCSÁ, én is fent vagyok!!!!!
A szerver a szar, nem mi

Jókor fox hozzá!
Najó, mentem tanulni, bye😊
nem
figyeled....
má van hasznom...
[büszke magára<#vigyor2>#vigyor2>]
má van hasznom...
[büszke magára<#vigyor2>#vigyor2>]
Óh, Miszter, Thank you very many 😄DDD
télleg, nincs meg vkinek Ozzy Osbourne: That I never had c. száma? DC-n nem teláltam sehol..
<#nyes>#nyes>
<#taps>#taps>
amennyiben holnap nem kell suliba menni, akkor az Aranykor kezdetét jelenti 😄DDDD