Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem már fent van rég, nemtaláltam hozzá cracket az volt gond de már van.
tegyétek fel az ACDSee 7.0-t, nagyon jó képnézegetõ, katalogizáló program!
én most barátkozok vele...
én most barátkozok vele...
Valószínûleg.
de,eddig voltak olyanok, akiknek sierült beüzemelni passport nélkül is,(nem tom hogy csinálták) viszont most szerintem olyan új frissítéseket csináltak az msn-rendszer házatáján, ami kiküszöböli a passport nélküliséget...
Passport nélkül nem lehet msn-t használni.
mindegy, majd csinálok egy újat...
csak azért zavar, mert eddig passport nélkül tökéletesen mûködött....
csak azért zavar, mert eddig passport nélkül tökéletesen mûködött....
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
ez az izé asszondja nekem, h valami gáz van a .NET Passport-ommal...
pedig nekem eddig nem is volt olyanom... <#fejvakaras>#fejvakaras>
pedig nekem eddig nem is volt olyanom... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nekem müxik, egyböl felment.
nekem mûködik, viszont kicsit önállósította magát, random választ megjelenítendõ képet, és egyéb furcsaságok... :S
flashX! én néztem a topikot, de még nem mélyültem el benne, most akartam elolvasni tüzetesen, de elég érdekes a dolog...
flashX! én néztem a topikot, de még nem mélyültem el benne, most akartam elolvasni tüzetesen, de elég érdekes a dolog...
Nem tudom ki olvasta a 'Cikklopás az SG-rõl?' topikot, de elég megdöbbentõ. Randomwork-nél az igazság.
Ja.
kérdés: nálatok mûxik az MSN?
Nem.😊
Ez volt eddig is nem?
Miért is? 😊
Ehhe, megint új!
<#nyes>#nyes><#mf1>#mf1><#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
Szerintem meg szar.
Szúúszááááááá......
Lehet szidni.😛
Szervusz Mester
nekem is emlékezetes maradt az elsõ találkozás azzal a féreggel:
<#email>#email><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#confused>#confused><#rinya>#rinya><#phone>#phone><#mf1>#mf1><#email>#email>
<#email>#email><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#confused>#confused><#rinya>#rinya><#phone>#phone><#mf1>#mf1><#email>#email>
Hát ezért biztos megérte... Nekem is van 1 ismerõsöm akiszerint az a legjobb megoldás mindne pc-s problémára
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
lol!!! 😄DDD
egyik haverom 6* telepítette újra a windowst egy nap, mert a blaster nevû férget nem tudta "kikapcsolni", azt hitte valami beállítás a hibája, amit rosszul csinált... 😄DDD
egyik haverom 6* telepítette újra a windowst egy nap, mert a blaster nevû férget nem tudta "kikapcsolni", azt hitte valami beállítás a hibája, amit rosszul csinált... 😄DDD
Én meg már azt hittem megint telepíthetem újra a windowst<#idiota>#idiota>
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
J'estét<#wave>#wave>
De egyetlen egy új hozzászólásnál nem jelenik meg.
ahham!
tenksz az infótö!
tenksz az infótö!
Az általad elõzõleg látott hozzászólás után jelenik meg, azaz jelzi, hogy mik az olvasatlan üzenetek. Gondolom az egyértelmû merre felé kell olvasni. Tessék látogatni a 'Mi kellene az SG-nek?' címû topikot!
Ja megvan, az a vonal azt jelenti hogy addig olvastad a többit nem ovlastad, cseles😛 Aszittem megint világvége..
volt nálam, frissítettem az oldalt, és eltûnt
Te figyeljetek, nekem a #5637 és a #5636 hozzászólás között van egy piros csík, ez normális?
Megesik.😉
Hi!
hali!