Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😮
nekem van egy vezeték-, meg egy keresztnevem isö!!!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Jolvan visszonom😊
Csak ez, meg egy másik.
Elvileg több neved van nem?😊 Hány is?
Nemértem. 3 havonta új név???
Nagy igazat, de ha 3 havonta van új neved akkor nemtök mind1 hogy hány hozzászolásod van?😊
Igazságot mondtam-e?
Jaaaaaajjj😄DDDDDDDDDDD
Én nem okollak. Csak kifelejtek egy-pár szmájlit, nem baj, így legalább a legtöbb esetben én általam is növekszik a hozzászólások száma az SG-n.
Persze akkor lett volna igazán jó a névnapom, ha a magyar tanárnõnk (McGrady én félnék a helyedben)megengedi, hogy önként felelhessek Dante-ból. De neeeem, miért is? Szinte az egyetlen téma ami érdekel irodalomból, de hát minek? Kis hülyekölök hadd erõlködjön!
Végülis felszólított egy stréber csajt aki elég szépen leguggolt.<#eplus2>#eplus2>
A másik felelõ is lány volt, szegény csaj...
Minden órán szinte Õ felel, pedig nem is rossz tanuló. De mindig ott nyyílik ki a napló. Az osztály többi tagjának egy része jót röhög, én már szánom szegényt.<#whatever>#whatever>
Nekem tegnap volt névnapom, és senki se köszöntött fel.<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya>
van itten Zoltán?
mer akkor boldogat neki😛
mer akkor boldogat neki😛
boldog Zoltán napot 😊
jóestét uraim!(hölgyeim!???!😊
hello.
Fárival szerencsénk van.
a gamfosok tartanak nekünk órát, azok meg mindent megcsinálnak ráadásul leghátsó sorban ülök szal hawaii van😄
Fárival szerencsénk van.
a gamfosok tartanak nekünk órát, azok meg mindent megcsinálnak ráadásul leghátsó sorban ülök szal hawaii van😄
Kuss!-magyarázta.
heheén azt levágom 20 perc alatt max, de úgy,hogy másoknak is megcsinálom, és beugatok folyamatosan az összes gennyes szájú törpecsabának, aki be meri záeni a netet... 😄DDD
múltkor megmondtam ekik,hogy "Csababá lófasztse tanított nekünk, honnan tudnánk..." 😄
de engem mekcdícsért a Csabibá!!! 😛PPPPPPPP
múltkor megmondtam ekik,hogy "Csababá lófasztse tanított nekünk, honnan tudnánk..." 😄
de engem mekcdícsért a Csabibá!!! 😛PPPPPPPP
Az szép!😮
Nálunk odajött azt elkezdte játszani azt, hogy "Kisfiam nyomták-e már le nálad az Alt+F4-et?" címû játékot.
Nálunk odajött azt elkezdte játszani azt, hogy "Kisfiam nyomták-e már le nálad az Alt+F4-et?" címû játékot.
hehejjj
hozzánk gamfosok jötek be.
köménymag volt elkezdek netezni, bezárom amikor látom h jön a csávesz, azt aszondja netezzek nyugottan😄
hozzánk gamfosok jötek be.
köménymag volt elkezdek netezni, bezárom amikor látom h jön a csávesz, azt aszondja netezzek nyugottan😄
Kuss!-magyarázta.
De ma volt, csak Csabával fincsa Excel-t csináltunk.😞
<#sir>#sir>
Mind2😄
az nem jó, mert elkezdek tõle köhögni, az meg marja a torkomat.... :S
Röhögj!
most szánjalak vagy irigykedjek? 😄
Mostmár MSNje is van😊 Én sokat dumálok vele😊
nekem egy zsák százezres is elég lenne...
ja, hogy olyan nincs is, akkor meg húszezres!
de elég lenne, ha csak apámnak lenne, abból úgyis kapnék! 😛
ja, hogy olyan nincs is, akkor meg húszezres!
de elég lenne, ha csak apámnak lenne, abból úgyis kapnék! 😛
a zsák nekem nem kell 😄
adhatna már egy zsák gyûrött 20ezrest😄
aggyisten
szasztok!
há' biztos, én ezen a héten itthon leszek, bár Herpait ismerve nem is bah, h nem látom... 😊
Tudom, poén volt😊
Elmegyek gémelni. Jók legyetek!
ICQ szar😊 van számom de pár éve nem léptem be.
ICQ megy...