Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
Ja, volt róla? Én megint beirtam😛 Na nembaj majd megint lesz ÚJREG!-ezés..😊
Igen, volt róla szó a 'Mi kelle az SG-nek?' címû topikban.
Jó reggelt flashX!
Bocs hogy tegnap nem irtam nekiálltam tvzni, a végsõ állomás 2-t néztem, igaz már láttam de nemnagyon emlékeztem rá.
Ha most nemvagyok hót hülye, akkor ugy is lehet hozzásolásokat szerezni, hogy beirsz valami és visszavonod, akkor a statodba megmaradt. Sõt, ha szerkeszted akkor is..😊 Nagyon loál..
Bocs hogy tegnap nem irtam nekiálltam tvzni, a végsõ állomás 2-t néztem, igaz már láttam de nemnagyon emlékeztem rá.
Ha most nemvagyok hót hülye, akkor ugy is lehet hozzásolásokat szerezni, hogy beirsz valami és visszavonod, akkor a statodba megmaradt. Sõt, ha szerkeszted akkor is..😊 Nagyon loál..
Jó reggelt Kecskemét!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>
Én majd 5 nap múlva aktiválok...
1100!!!!😊
A VIP státuszod (Verseghy) aktív: 2005.06.27-ig
Szia flashX!
A VIP regisztrációd 6 napon belül lejár!
<#sir>#sir><#rinya>#rinya><#wilting>#wilting><#wow2>#wow2><#merges2>#merges2>
A VIP regisztrációd 6 napon belül lejár!
<#sir>#sir><#rinya>#rinya><#wilting>#wilting><#wow2>#wow2><#merges2>#merges2>
Praks, csináld már meg msned!
Régiek közül Europe, Alice Cooper rulz...
hát nemigazán...
viszont régebbi klasszikus rokkkot szoktam ám hallgatni, szal nem gépesedtem el teljesen...
pl.:ZZ TOP, Pink Floyd, stb...
viszont régebbi klasszikus rokkkot szoktam ám hallgatni, szal nem gépesedtem el teljesen...
pl.:ZZ TOP, Pink Floyd, stb...
Lál!<#idiota>#idiota>
500!!!!!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#vigyor3>#vigyor3>
carpe diem
4800
9
Legközelebb valamelyikõtöknek be kéne jönni.
Nem a te világod.
én tavaly is próbálkoztam barátkozni a sulink büszkeségeivel, de valahogy nem volt szimpatikus az az irdatlan szag, és az,hogy a "szöveget", ami már inkább hörgés volt, nem lehetett hallani az erõteljes zenétõl...
a gond csak az volt h az a taentrum nem zene volt hanem ordítozás féregmozgással kísérve.
a másik kettõ nem volt olyan rossz.
a másik kettõ nem volt olyan rossz.
Kuss!-magyarázta.
Igen, azokat tudjuk.
hm
hm
mit nem értessz?
még anno domini meséltem,hogy szokott rokkoncert lenni az alagsorban, és te azt mondtad,hogy érdekel a dolog, énmeg mondtam,hogy ha gondolod beviszlek, és te azt mndtad,hogy okés...
és most volt buli pénteken, és gondoltam ha még érdekel, akkor ténylegbeviszlek, de ezek szerint csak én emlékeztem a dologra... mind1 😉
amúgymeg télleg jó olt a buli, de ennek sok oka volt 😄DDD
hm
mit nem értessz?
még anno domini meséltem,hogy szokott rokkoncert lenni az alagsorban, és te azt mondtad,hogy érdekel a dolog, énmeg mondtam,hogy ha gondolod beviszlek, és te azt mndtad,hogy okés...
és most volt buli pénteken, és gondoltam ha még érdekel, akkor ténylegbeviszlek, de ezek szerint csak én emlékeztem a dologra... mind1 😉
amúgymeg télleg jó olt a buli, de ennek sok oka volt 😄DDD
A kompromisszum az lesz, hogy nem lesz hosszú haj.
hm.....tisztázd le velük h nem gondolják helyesen.
próbálj vmilyen komprumisszumot kötni velük...ha nem bíznak benned akkor nem leszel velük jóban.
próbálj vmilyen komprumisszumot kötni velük...ha nem bíznak benned akkor nem leszel velük jóban.
Kuss!-magyarázta.
Ejbazmeg.
Vazz, apám eggyre hülyébb;
Nemlehet hosszú hajam, mert: 1 rosz társaságba keveredem ha hosszú hajam lesz. 2 fel akarok vágni vele, ezért nem lehet.
Akkor, nem azért nem vettem kabátot, mert nem fázok hanem, mert meg akarom fázitani magam, arra a kérdésre, hogy miért akarnám a szünet elött, erre a válasz; mert hülye vagyok.
Mindig mindenbe kamuzok, nemmondom el a jegyeimet (akkor meg nagy koppanás van amikor megnézik a naplót mert nincs új jegy..) ja és sokat képzelek magamról, mert nemmindig hozok jó jegyet, és ettöl függetlenül sok helyre elmegyek..
Nemlehet hosszú hajam, mert: 1 rosz társaságba keveredem ha hosszú hajam lesz. 2 fel akarok vágni vele, ezért nem lehet.
Akkor, nem azért nem vettem kabátot, mert nem fázok hanem, mert meg akarom fázitani magam, arra a kérdésre, hogy miért akarnám a szünet elött, erre a válasz; mert hülye vagyok.
Mindig mindenbe kamuzok, nemmondom el a jegyeimet (akkor meg nagy koppanás van amikor megnézik a naplót mert nincs új jegy..) ja és sokat képzelek magamról, mert nemmindig hozok jó jegyet, és ettöl függetlenül sok helyre elmegyek..
-Apu, azt álmodtam, hogy megbaszott egy kecske!
-Tényleg, kisfiam? (kecskeszakállát megsimogatja)
-Tényleg, kisfiam? (kecskeszakállát megsimogatja)
Jah, a zúzásra.😊
Hi!
Nagyon jó volt a buli az alagsorban...
Nagyon jó volt a buli az alagsorban...
Énse értem..
na ácsi, ki ugrott honnan hova?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
me' még mindig nem regeltem új felhasználót.
majd valamikor megcsinálom
majd valamikor megcsinálom
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nemharagszom..<#szomoru1>#szomoru1><#zavart2>#zavart2>
vááá
bocs
elfelejtettem teljesen!
ne haragudj!
annyisokszar történt velem,hogy kiment a agyamból... :S
holnap megkérdezem!
praks!
derég láttalak téged msn-en!
megvagy még?
holnap rokkoncert katonában!
ha még mindig érdekel, bevihetlek, 360Ft a belépõ!
Egyveleg, Taentrum, meg stb 😉)))
bocs
elfelejtettem teljesen!
ne haragudj!
annyisokszar történt velem,hogy kiment a agyamból... :S
holnap megkérdezem!
praks!
derég láttalak téged msn-en!
megvagy még?
holnap rokkoncert katonában!
ha még mindig érdekel, bevihetlek, 360Ft a belépõ!
Egyveleg, Taentrum, meg stb 😉)))
Zsombi ne poénkodjá, hozzá dvd-t mert kell, szükségem van rá, ne ijezgess hogy nemhozol, ááááááááááááááááá...<#wilting>#wilting><#szomoru1>#szomoru1><#guluszem1>#guluszem1>
Mi van sg-vel? sok rajta a cukrosbácsi?
"hali Angyalka! bemutatkoznék, én vagyok az a csúnya, nagy gonosz bácsi, akitõl nem szabad elfogadni a cukrot!"
"hali Angyalka! bemutatkoznék, én vagyok az a csúnya, nagy gonosz bácsi, akitõl nem szabad elfogadni a cukrot!"
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD