9247
Kecskemét
-
#9046 bezzeg én... -
#9045 alkesz lehet de ronda nem :D foleg ha hozzad hasonlitunk :DDDDDDD -
Verseghy #9044 Ne magyarázkodj te ia ronda vagy..:D meg alkesz -
#9043 itt tényleg nem voltam az. kocsival voltam. es miota elkaptak es eltiltottak 2 honapra, mar nem vezetek piasan mer nem hianyzik h megegyszer elvegyek -
#9042 gyerek érdekesen fogja a poharat -
Verseghy #9041 te is részeg vagy mint mindig:D
én veled azóta nem beszéltem úgy élőbe, hogy józan vagy, amióta kreszre együtt jártunk -
#9040 en ertelmes vok a kepen ugyhogy szo nem erheti a haz elejet :D a haverjaim kicsit ittasak :D -
Verseghy #9039 Na legyen már a másik szépségről is kép:D
-
Verseghy #9038 #9018 -.- -
#9037 #9020 :D -
Verseghy #9036 heheheee:D -
#9035 hat nalad biztos :DL?D:WDKWS:LOP?:D:D:D:D:D
asse tom ki az bazmeg de nem is erdekel ha az is olyan csuf volt mint te :D -
Verseghy #9034 Steven Tyler is ronda volt, mégis több csajt dugott meg életébe, mint te fogsz:D
Meg én is:D -
#9033 :D:D:D JACKO IS RANDA TE IS AZVAGY -
Verseghy #9032 Mint a nevem^^
Nekem bejön a jacko stylee:D -
#9031 :D:D:D:D jol tetted.:D ez ilyen örökzöld kép :D -
Verseghy #9030 Nem volt szép tőled.. -
#9029 remélem nemgáz hogy kiröhögtelek így estére :DDDDDD
-
#9028 drága a 3g :( -
Verseghy #9027 Hehee..:DD -
#9026 odafigyejjé me pofánváglak!!!!!!!!!!!!!333333131 -
Verseghy #9025 El tudom képzelni a karakteres fejwd..:DD baszki föci óra van kurva unalmas.. -
#9024 mitakarsz, enyém lett a legjobb :DDDDD -
Verseghy #9023 Főleg a csodálatos művek Rajz óráról:D::D:D -
#9022 deszép vagyok :D -
#9021 de csunya vagy -
Verseghy #9020 -
Verseghy #9019 Majd ha lesz időm. -
#9018 képemet dobizzad fe :D -
#9017 dekárvóna. -
Verseghy #9016 Jah, én is néztem és nem láttam egyet sem. Annyira meg nem tudják eldugni, hogy naponta elmegyek mellette 6szor és nem veszem észre... -
#9015 ...
A cikk rövid linkje: http://hiroshir.hu/sw.!news/id.1199
Nincsenek fix traffipaxok Kecskeméten!
2009.03.04., 12:57 | Frissítve: 1 napja
A keddi napon a vezess.hu autós szaklap oldalain megjelent, hogy a rendőrség kilenc fix traffipax készüléket „állított szolgálatba” Kecskemét területén. A cikkben közölték a pontos helyszíneket, mi azonban utánajártunk, és kiderült, az egész megyében nincs egy darab állandó sebességmérő sem.
A cikkben leközöltek egy kilenc helyszínből álló listát is azokról a helyszínekről, ahol fix traffipax készülékek mérik az autósok sebességét. Ezzel kapcsolatban felhívtuk a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét, aki határozottan cáfolta a cikkben leírtakat:
- Az üggyel kapcsolatban annyit tudok közölni, hogy nemcsak Kecskeméten, de az egész megye területén nincs kihelyezve jelenleg fix traffipax mérő készülék- nyilatkozta Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy a Híröshír.hu-nak. Az ORFK a jövőben pályázatot fog kiírni ilyen készülékek beszerzésére, ezt követően lesznek csak szétosztva azok a megyék között. Ezek azonban csak a jövőbeni tervek, így nincs helyszíni lista sem a tervezett helyszínekről.
Így tehát a következő hónapokban még nem kell az ilyen szintű sebesség ellenőrzésektől tartania az autósoknak Kecskeméten. Persze ez sem indok a gyorshajtásra, vigyázzunk autós társaink és a többi közlekedő testi épségére!
A vezess.hu említett cikke itt elolvasható: http://www.vezess.hu/hirek/megindult_fix_traffipaxok_telepitese/17667/
-
#9014 Telepített sebességmérő-készülékek Kecskeméten:
- A 44. számú főúton a Kecskemétet elkerülő szakaszon a felüljáró után
- A 44. számú főúton Békéscsaba felöl a körforgalom utáni Mol kút után 300 méterre (a konzervgyárnál)
- A 441-es úton Cegléd felöl a vasúti átjáró előtt
- A Mátyás király körúton a Békefasori kereszteződésnél
- Az 5-ös főúton Budapest felöl a ladánybenei leágazás után a buszmegállónál
- Az 5-ös főúton Szeged felöl a szélmalomnál
- Az 52. számú főúton Dunaföldvár felöl az Esso kút után
- Az 54. számú főúton Soltvadkert felöl a felüljáró előtt
- Hetényegyháza irányában a Kecskemét városjelző tábla előtt 500 méterre
Kecskeméten kilenc helyre fix traffipaxot telepített a rendőrség. -
#9013 mér mi menjünk a kurva anyjukba? :OOOOOOO
amugy enis hőbörögtem mer a korda gyurit nézni szoktam :CCC -
piamania #9012 Szopós fibernet elvette a sport1-et.menjetek a kurva anyjukba. -
Verseghy #9011 Ja vágom...
Te kocka..:D -
#9010 poe2, Point of Existence a mod for Battlefield 2
:D
-
Verseghy #9009 miaza pof? -
#9008 ok -
#9007 jhaj kecskeméten van Márvány terem, bartók rádió sokkszor közvetit onnan+reklámoz jegeket az előadásokra, tük szívesen elmennék oda:.....:(