Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
diszkriminálva?
azt hiszem mansonbácsi egyszer lett megemlítve, miután te beszóltál a nemtommelyik topikban...
viszont neked minden második hszedben benne van a tüc tüc zene utálata...
pedig fogalmi tévedésekben élsz, mert tüc tüc bõl sem csak ey fajta van a világon...
de látod ez a különbség kettõnk között: én nyitott vagyok más zenei típusok felé is, lsd mostanában Kispált is hallgatok, meg klasszikus rokkot, viszont te bezárkózol a sötét kis rokkerkuckódba és kizársz midnenféle más stílust...
azt hiszem mansonbácsi egyszer lett megemlítve, miután te beszóltál a nemtommelyik topikban...
viszont neked minden második hszedben benne van a tüc tüc zene utálata...
pedig fogalmi tévedésekben élsz, mert tüc tüc bõl sem csak ey fajta van a világon...
de látod ez a különbség kettõnk között: én nyitott vagyok más zenei típusok felé is, lsd mostanában Kispált is hallgatok, meg klasszikus rokkot, viszont te bezárkózol a sötét kis rokkerkuckódba és kizársz midnenféle más stílust...
Mátó Attila vagy Mátó Levente?
PS
nemtom ki van diszkriminálva a manson miatt.olvasni kell sorok között. hel
ó
ÜDV.
tényleg sziasztok
nemtom ki van diszkriminálva a manson miatt.olvasni kell sorok között. hel
ó
ÜDV.
tényleg sziasztok
oké elmentem így könnyebb byebye srácok
ilyen minimális jelegû probléámát sem tudok megoldani?
igen, tessék, nem tudtam megoldani, nem tudtam lejátszani a videót...
és?
most vegyünk példának alapjául bárkit ebbõl a széjjelcseszett világból...
ha mondjuk te nem tudod monduk az rvm fájlokat lejátszani és megkérdezed a segítséget kérek topikba, szerinted valakinek a szemében csökkenni fog az értelmi színvonalad?
igen, tessék, nem tudtam megoldani, nem tudtam lejátszani a videót...
és?
most vegyünk példának alapjául bárkit ebbõl a széjjelcseszett világból...
ha mondjuk te nem tudod monduk az rvm fájlokat lejátszani és megkérdezed a segítséget kérek topikba, szerinted valakinek a szemében csökkenni fog az értelmi színvonalad?
nekem is elég.
"em tudsz belektni valakibe, belekötsz abba,hogy mit használ?"
akkor ne legyen ilyen nagy pofád kioktatni vkit ha ilyen minimális jellegû problémát se tudsz megoldani
akkor ne legyen ilyen nagy pofád kioktatni vkit ha ilyen minimális jellegû problémát se tudsz megoldani
szerintem arról,hogy ki nagyobb arc sg-n nem kell vitát nyitni, mert engem kurvára nem érdekel... 😊
tudod, nekem elég az,hogyha az sg-rõl az a 3-4 ember tudja,hogy ki vagyok akivel személyesen is találkoztam, vagy esetleg msn-en többet beszélgettem, és ennyi...
tudod, nekem elég az,hogyha az sg-rõl az a 3-4 ember tudja,hogy ki vagyok akivel személyesen is találkoztam, vagy esetleg msn-en többet beszélgettem, és ennyi...
" mint sg-n fórumozgatni arc nélkül, és adni a nagy gyereket..."
heló nem ismersz
heló nem ismersz
szép hsz.
loál azé vok több mert több a hszem..aztapicsa..új dolog
loál azé vok több mert több a hszem..aztapicsa..új dolog
hát gratula kedves flashx...
nagyon jól megmondtad...
de ki nem szarja le a fejedet?
nem kell benyalni mátóéknak, tudod én se nyalok be mátónak, mert annyira nem vagyunk jóban...
nem miatta járok el a bulikba, hanem mert sok barátom van a bulikba, akiket szeretek, és tudod jobb egy haverral beszélgetni, meginni vele egy-két sört, mint sg-n fórumozgatni arc nélkül, és adni a nagy gyereket...
igen, tüc tücre jár az agyam, de azt hiszem hogy nem szoktam beszólni sem versynek, sem praksinak azért mert rokkot hallgat, és úgy emlékszem,hogy TE kezdted el szidni az általam hallgatott mûfajt...
igen, sorra kérdezem a segítséget kérek topikot, de azt hiszem mcgradynek még mindig több hozzászólása van ott kérdésekbõl mint nekem (sry grady, nem téged akarlak belekeverni, csak példát keresek), és emellett sokszor segítek az ott kérdéseket feltevõknek...
az meg hogy klite suxx, magánvélemény, nekem ez bevállt,úgyhogy leszophatod a géped tápkábelét, ha mással nem tudsz belektni valakibe, belekötsz abba,hogy mit használ?
tudod, lehet hogy mozival kapcsolatban nem nekem volt igazam, nem is akarom másra kenni, csak tudod az ember azt hisz el amit hall, és mikor debivel beszéltem, én ezt hallottam
egyébként meg mátóéknak nem szoktam sírogatni...
én féltékeny lennék azért, mert te nagyobb hírû vagy mint én???
hát nagy büszkeség,hogy össze tudtál hozni mittudoménhányezer hozzászólást...
igazán nagy teljesítmény...
tudod nagyon nem érdekel,hogy sg ki kicsoda, mennyire nagy és mennyire nem, mert nem ez számít...
névtelenül midnenki tud híres lenni...
nagyon jól megmondtad...
de ki nem szarja le a fejedet?
nem kell benyalni mátóéknak, tudod én se nyalok be mátónak, mert annyira nem vagyunk jóban...
nem miatta járok el a bulikba, hanem mert sok barátom van a bulikba, akiket szeretek, és tudod jobb egy haverral beszélgetni, meginni vele egy-két sört, mint sg-n fórumozgatni arc nélkül, és adni a nagy gyereket...
igen, tüc tücre jár az agyam, de azt hiszem hogy nem szoktam beszólni sem versynek, sem praksinak azért mert rokkot hallgat, és úgy emlékszem,hogy TE kezdted el szidni az általam hallgatott mûfajt...
igen, sorra kérdezem a segítséget kérek topikot, de azt hiszem mcgradynek még mindig több hozzászólása van ott kérdésekbõl mint nekem (sry grady, nem téged akarlak belekeverni, csak példát keresek), és emellett sokszor segítek az ott kérdéseket feltevõknek...
az meg hogy klite suxx, magánvélemény, nekem ez bevállt,úgyhogy leszophatod a géped tápkábelét, ha mással nem tudsz belektni valakibe, belekötsz abba,hogy mit használ?
tudod, lehet hogy mozival kapcsolatban nem nekem volt igazam, nem is akarom másra kenni, csak tudod az ember azt hisz el amit hall, és mikor debivel beszéltem, én ezt hallottam
egyébként meg mátóéknak nem szoktam sírogatni...
én féltékeny lennék azért, mert te nagyobb hírû vagy mint én???
hát nagy büszkeség,hogy össze tudtál hozni mittudoménhányezer hozzászólást...
igazán nagy teljesítmény...
tudod nagyon nem érdekel,hogy sg ki kicsoda, mennyire nagy és mennyire nem, mert nem ez számít...
névtelenül midnenki tud híres lenni...
<#wow2>#wow2>
btw zsombibébi
I don't want you and I don't need you
don't bother to resist, I'll beat you
It's not your fault that you're always wrong
the weak ones are there to justify the strong
the beautiful people, the beautiful people
it's all relative to the size of your steeple
you can't see the forest for the trees
you can't smell
your own shit on your knees
Hey you, what do you see?
something beautiful, something free?
hey you, are you trying to be mean?
if you live with apes man, it's hard to be clean
there's no time to discriminate,
hate every motherfucker
that's in your way
remélem megérted..jujj méghsem hisz neked a tüctücre jár az agyad, ok sry
I don't want you and I don't need you
don't bother to resist, I'll beat you
It's not your fault that you're always wrong
the weak ones are there to justify the strong
the beautiful people, the beautiful people
it's all relative to the size of your steeple
you can't see the forest for the trees
you can't smell
your own shit on your knees
Hey you, what do you see?
something beautiful, something free?
hey you, are you trying to be mean?
if you live with apes man, it's hard to be clean
there's no time to discriminate,
hate every motherfucker
that's in your way
remélem megérted..jujj méghsem hisz neked a tüctücre jár az agyad, ok sry
de tod már azt se vagy képes beírni mert a jólmegedzõdött személyiséged nem bírja el hogy igazam van a mozival kapcsoltaban, szar vagy ez az igazság, mert hogy mindig neked van igazad én mindig csak egy fasz vagyok és sose lehet igazam,( de jobbis így) de mégis az lett, hoppá hiba a mátrixban ugye, menj szépen megjavítani zsenikém te tévedhetetlen balfasz
sorra kérdezed a segítséget kérek topikot mert nem tudsz wmv-t lejátszani...meg a k-lite kodek packkal van gondod
klite alapból suxxor
nem kérdezni kéne hanem bsplayert tölteni
stfu
htxvm
klite alapból suxxor
nem kérdezni kéne hanem bsplayert tölteni
stfu
htxvm
bazmeg ez már kurvaérdekes hogy egy kibaszott helyet nem tudsz találni ahol a szabó nincs ot..érdekes..tán félsz hogy nagyobb hírû leszek itt pl(már az vok htxvm)vagy talán elveszem a híres levente segítõkészségét és szeretetét vagy a rák tudja, most is te kezdted bolondgyerek és ha társaság vmelyik tagja elolvassa..neked igazat mert levente jófej a szabó meg nagy fasz.
de nem baj vhogy a suliba is így vok, mégis túlélem te nagy cdíró
de nem baj vhogy a suliba is így vok, mégis túlélem te nagy cdíró
-de téleg nyomoronc lehet azé vok mert nem nyalók be a mátóéknak és nem megyek hetente két olyan buliba ahonnan nem biztos hogy hazajutok mert olyan seggrészeg vok.
-kockafejû: htxvm ne magadról beszélj...bár...most is nyomtatod a buziszöveget..érdekes átlagember nem mondja ilyen sûrûn.
-kitudom
-nem verek meg senki olyat aki elkezd sírdogálni a métóéknak a hülye szabó miatt, btw elég nagy darab vagy ahhoz hogy kezet emeljek rád
-kockafejû: htxvm ne magadról beszélj...bár...most is nyomtatod a buziszöveget..érdekes átlagember nem mondja ilyen sûrûn.
-kitudom
-nem verek meg senki olyat aki elkezd sírdogálni a métóéknak a hülye szabó miatt, btw elég nagy darab vagy ahhoz hogy kezet emeljek rád
"nyomoronc kockafejû buzi flashx meg a pöcsét se tudja kiverni, nemhogy engem megverjen (évfolyamtársam...)"
ezt kérlek elemezd, darabonként.htxvm.
ezt kérlek elemezd, darabonként.htxvm.
Zsombikának is az lesz a képernöjén, tesztalapon 30 pontból 10et vagy 15öt vesztett..
julius? nekem kb 4 hét után meg lett az eredmény
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
szarügy:| (a hideg még mindig kiráz, ha visszaemlékszek a sikertelen vizsga képernyõre, kívánom senki se élje át 😄)
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
áh, vazzeee még nincs meg a nyelvvizsgaeredményem, pedig lassan már negyedik hét tellik ela viszga óta 😞
Zsombor kölök nagy nagyra van az 'izmával'.. Meg nem hiszi el hogy Roland valami Bp-i faszomtudja milyen sport,(nemértettem mit mondd) csapatba játszik..
vázze
pedig aszittm még a hétvégén meg tudlak farkalni 😞
nah mind1, versy azért ittvan nekem...
aggyá címet, mer vendetta lesz!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
pedig aszittm még a hétvégén meg tudlak farkalni 😞
nah mind1, versy azért ittvan nekem...
aggyá címet, mer vendetta lesz!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ezek általába nemszokták mellre szivni..
kreszen mar minket is idegesitettel a nagykepu szemtelen szovegeiddel 😛
respect to the man in the ice cream van
ugyanmár kitõl kapnék ki, akinek eddig "beszóltam"?
praksi és versy tudja hogy nem mondom komolyan, ha feléjük intézem a szövegemet, az a nyomoronc kockafejû buzi flashx meg a pöcsét se tudja kiverni, nemhogy engem megverjen (évfolyamtársam...)
a többiek meg nem tudnak érdekelni... 😊
ha elengeded a füled mellett, akkor örülök neki, ha meg olyan hülye vagy,hogy fölveszed, akkor magadra vess 😛
amúgy estét kecskemét!
praksi és versy tudja hogy nem mondom komolyan, ha feléjük intézem a szövegemet, az a nyomoronc kockafejû buzi flashx meg a pöcsét se tudja kiverni, nemhogy engem megverjen (évfolyamtársam...)
a többiek meg nem tudnak érdekelni... 😊
ha elengeded a füled mellett, akkor örülök neki, ha meg olyan hülye vagy,hogy fölveszed, akkor magadra vess 😛
amúgy estét kecskemét!
amugy telleg te is meg a zsombi is nagyon pofazosak vagytok majd ecce valaki nem fogja ezt birni aztan kikaptok 😄
Hát ha ilyen nagykölök vagy behúzom fülem farkam<#szomoru1>#szomoru1>
nem? kérdezd cementet hogy járt a srác red elött
Egy kicsit visszafogott vagy ehhez képest élöbe ne haragudj..😊 Légynek se ártanál😛
na mostmár fogd vissza magad mert kettétéplek ha legközelebb találkozunk
Lol..😄 Faszlama..
szarvagyokmi? 😮 11.én megyek újra
Hát jó unalmas is volt.. Nagymotorossak dumáltunk annyi volt..
gyáhhhááhá kismotor rutin mekkora balfaxsag mi is csak orultkodtunk semmire nem jo... en meg 17-éig ugy sem mehetek kocsirutinra akkor toltom azt a szar 17et 😄
LÁÁMAAAAAAAAA😄DDD
Én ma voltam elösször rutinon..
Én ma voltam elösször rutinon..
Mind1, amikor meglátsz itt egy új logót átugrod 😊