9247
Kecskemét
-
#273 jaja
az lenne a fasza...
-
#272 :D
kis mértékben orvosság,nagy mértékben gyógyszer -
Robbb #271 Nem,nem,viszaolvastam csak hát ennyivel is több.Mostmár a pólpositionra hajtok -
praksi #270 berúgni én se szeretek (egyszer nagyon megjártam vele), de néha egy-egy pohár vmi finomság az nem árt.
-
Robbb #269 Ami szesz azt nem csípem.Most ezért biztos kiútáltok a topikból:-(Hétvégén ráugrasztom az öregem az ügyre.Mármint a konektorra gondoltam. -
praksi #268 most írjam le újra? :-) -
Robbb #267 Na itt vagyok,mi vót eddig? -
praksi #266 akkor ok. -
#265 nem hiszem,h. neked teccene... -
#264 ez a raphez áll közel
-
#263 bazz...
má kéccázhatvankettő?
akkor mégeccerennyit :DDDD
-
praksi #262 ööööö.......biztos.
hangszeres? -
#261 underground -
praksi #260 ahham. kösz :-)
milyen zene? -
#259 zene -
praksi #258 MI AZ/AZOK A HŐSÖK??????????????? -
praksi #257 nem föladni! -
praksi #256 akkor a földelés miatt van. nem tom láttál-e már Jack-aljzatot. 3 "láb" (ha mondhatom ezt) van rajta, pozitív/negatív és egy árnyékolás, ami a zavarjelet elvezeti. ez van összekötve a konnektor föld pontjával. (én így tudom, egy villamosmérnök basszusgitáros ismerősöm mondta, aki mellesleg erősítőket tervez)
amúgy én is a földelés miatt szívok itthon, nem tok olyan Maiden-es csattogó hangot kiadni, mert berreg meg gerjed ez a vacak.
a bor nagyon jó dolog! főleg az olaszrizling! -
#255 hát így nem leszünk elsők soha a büdös életbe...
:((( -
#254 a pincét,v. a bort? :DDD -
Robbb #253 Ahol pince van ott bor is van(hú mennyire utálom) -
Robbb #252 NINCS földelve!!Lehet hogy ez a baj?Fater meg villanyász és mégse földes.Na majd megszerkesztem,csak nehogy címlapra kerüljek.Ezt a hősöket sosem tudjuk meg,szerintem ez volt a beetetés:D -
praksi #251 termünk az nekünk is lesz, a dobosunknak jó kis pincéje van (csak legyen benne áram, édes istenem, csak ennyit adj!), aztán mehet a rákendról! -
Robbb #250 10 éve még én is ragasztgattam:)) -
praksi #249 jó, a tied azért 43, mert Laney. ez meg Behringer. :-D
azt nézted már, h a konnektor földelve van-e?
burkusdió: mi az a Hősök, mond már meg, lécciiii! :-DD -
Robbb #248 Ezaz,gyalázzuk le a makettokat(hú mit kapok ezé) -
#247 a Katonának egész fasza terme van gyakorlásra...
de gondolom hallottatok máa kamraszínházról...
nem? -
Robbb #246 Gerjed és kész.Nem tudom ni van vele,akkor csinálja amikor nyomok réá sok torzítót.Recseg ropog,meg minden:(Amúgy otthoni gyakorlásra jó.Van még egy 606-os Zoomom,de az szerintem jó,mert Puliusnál kipróbáltam.
Bazz 48?Ezt a kis szutykot vettem 43-ért,én barom.Na majd egyszer ezt is eladom.10 évet nem tudok fiatalodni,örülök ha nem öregszek egy héten annyit. -
#245 tornázzuk fel az első helyre!!!!!!!!!!
hajrá Kecskemét!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
praksi #244 sölölölölö & lölölölö (álá szacsi)
má ötödikek vagyunk! yepp! -
Robbb #243 Legnépszerűbb témák:6.Az milyen?Ez csak a sok hülyeség miatt lehet,amit az utóbbi egy nap beírtam ide:) -
praksi #242 amúgy lehetnél a gitárosunk, egy laza 10 évet kéne fiatalodnod :-)) -
praksi #241 ja, és köszönöm, élek még, remélem az elkövetkezendő 100 évben ez nem nagyon fog változni :-)) -
praksi #240 az enyém lesz, elvileg a hónap folyamán. amúgy 60 W-os tud a kicsike, ha minden jól megy Bécsben fogom megvenni, és úgy kábé 48 Ezer pénz lesz. itthon 51 egy ilyen.
gerjed? mármint hogyan?
a gitárosunk a Knight of Puntigamer :-DDDDDD -
Robbb #239 De néha.Mármint fejhalgatót.Nem én vagyok véletlen a gitárosotok,csak még nem tudok róla:PPPPPP -
Robbb #238 praksi élsz még?Most botlottam bele a galériádba.A Behringer combó a tied?Mit kóstálhat az?Jól szól?Nekem egy Laney 15W-os van,de néha ritka szarul szól,gerjed mint állat.A gittyód az faxa:)A teszkó parkoló se semmi -
praksi #237 fejhallgatót nem használsz gyakorláskor? -
praksi #236 Vacsi-köz? ott lakik a gitárosunk :-) amúgy sem ő, sem én nem használunk effekteket :-) dobos is van. (holnap viszek neki cineket) énekes nincs. még. -
Robbb #235 Van termetek ahol tudttok gyakorolni?Van dobos,gityós,effekt hegyek meg minden? -
#234 :DDD