9247
Kecskemét
-
praksi #393 az én napom? -
praksi #392 ööö, tehát a különböző cin- és dobfajtákból egy-egy ütésnyit vegyek fel? megpróbálom, mikrofon az van, csak vhogy gépre kell majd átrakni. (pontosabban: egy gépet kell keríteni a próbatermünkbe..) -
Robbb #391 Szia,mi a pálya?Hogy telt a napod?Nekem szarul szokás szerint:( -
Robbb #390 Húúúúúúúúúúúúúú mekkora ötletem van,de nem biztos hogy össze bírjuk hozni.Na mindegy azért megosztom veled.Mikrofonnal nem tudsz felvenni "véletlen" dob és cintányér hangokat,úgy hogy a végtermék ".WAV" formátum legyen?Egy ütésnyi kellene mindegyikből. -
praksi #389 a Gitározás topicban írtam egy linket, ahova felraktam a művemet. egy órát elszórakoztam vele, de megérte! :-DDDDD -
#388 én még vagyok :DDD -
Robbb #387 Nem egyszerű az biztos,még lehet hogy riffeket is tanulok belőle:)Nem,nincsmeg -
praksi #386 egy hülye kis fles progi, én nagyokat alkottam vele :-D
Helloween-t ismered? -
Robbb #385 Van nekem egy ilyen progim:Drum Station.Nagyon jó meg minden,csak kevés hozzá a hangminta.Valami ".DTK" fileok kellenének hozzá,ilyeneket meg nemtalálok a neten sehol.Az oldalt köszi,meglesem. -
praksi #384 és legalább röhögsz egyet rajta.. :-DDD
nincs valamilyen tipped, h milyen számokat tanuljunk meg? (feldolgozáshoz) -
Robbb #383 :-( -
praksi #382 ritmus progi, hááát....
hm, próbáld ki ezt, ezzel összerakhatod magadnak a megfelelő ritmuskíséretet. nem egy nagy szám, de lehet vele próbálkozni ;-)
http://jo.zan.hu/poen/flash/punkomatic-jo.zan.hu.swf -
Robbb #381 Na mi van?
Sehol senki?
Mindenki alukál?
He?
Na! -
Robbb #380 Gitár topicba is kérdeztem,megkérdezem tőled is.Nem tudsz valami franyó kis ritmus progit amivel dobritmusokat lehet szerkeszteni és erre tudnák gyakorolni?Így szárazon nem faxa. -
praksi #379 a márka ugyanez, azt kihagytam. -
Robbb #378 Az is faja.
Hi Torry!Olvastam a #362 csak ebbe a szemét melegbe az írás is lassan megy.Nem tudom még pontosan,egy telefont várok már egy hete:(Ha lesz valami ide begépelem. -
Torry #377 ROBBB!
Mennyiért fog leesni az X800-as? -
praksi #376 csak fekete (rokkerszín, höhö :-D) -
praksi #375 sima mezői, egy villanydob milliós tétel. valami iylesmi:
-
Robbb #374 villannyal:)pfffffff -
praksi #373 nem szót be semmit... -
Robbb #372 Amúgy jó estét mindenkinek:OMilyen dob ez,vilanyal megy ez is,vagy sima mezői? -
Robbb #371 Most ovasom.Beszót miskóc?Mit mond? -
praksi #370 ja, Robb, képzeld, megvan a dobosunk új dobcucca! brutáliiiiiss!!! -
Robbb #369 6.?Elbasztuk! -
praksi #368 jó kérdés, lehet h még dolgozik. vagy a faterjának segít földelni a konnektort. -
Torry #367 Robbb mikor jön?
-
praksi #366 vazz, megint visszaestünk a 6. helyre -
praksi #365 ide még Szibériából is írhatnak, ha akarnak :-D -
#364 Én balatonpartján lakom írhatok ide...köszi, csáá :D -
praksi #363 ki mondta? :-D
itt egyfajta hullám indult el, van SG Debrecen, SG Budapest és SG Szeged is! -
Torry #362 Robbb!
Mennyiért fog leesni az X800?
Vagy azt még nem tudod? -
#361 ja bocs szal akkor már besem tehetem ide a lábamat... -
praksi #360 na, megyek mert órám leszö. -
praksi #359 IV. HELY!!! -
praksi #358 nemtom, ez a Kecskemét topic, őket kérdezd.... -
#357 he mi van a részeg vandál miskolciakkal????????? -
praksi #356 ja, mert a sok intelligens kmétieket elnyomják a részeg vandál miskóciak :-DDD -
praksi #355 ja, lesz Rock Café koncert a Szauna Hotel melletti kempingben :-DDD -
praksi #354 most voltam ebédelni, egy egész kultúrált kocsmában. 200 ft a fél literes Borsodi!