9247
Kecskemét
-
#8406 wow :o -
#8405 szerintem a FiberNet most emeli a sávszélességet, 600-800k között megy a letöltés bithumenről -
Verseghy #8404 Én már baszhattam a társulást. Nekem nehéz, kurvasokat kel tanulni. Angolos vagyok, de a németesek felének nem megy. -
#8403 Én is Nyekbe járok(10.d :DDD), németes vok, és szerintem nem annyira nehéz, mint ahogy most leírod.
Én nálam még kellett szóbelizni, de nekem nem kellett felvételit írnom , mive társulással kerültem be :PPP -
Verseghy #8402 Nekem nemvolt szóbelim tavaly. Nyelvibe bekerültem simán. De könnyű volt a tavalyi angol felvételi most olyan tanárok állították össze hogy még nekünk is nehéz:D Ja és a Nyekes osztályt senkinek se ajánlom mert kibaszott nehéz és ha 10dikbe (vagyis akkor 11dikes leszel mert egy évet halasztasz) nem raksz középszintű nyelvi érettségit akkor kibasznak. -
#8401 ez sztem baromság szvsz, de mind1, majd meglássuk :D
amugyis, akkor később hivnak be, mivel ma irtam meg az angolt -.- -
#8400 A némettanárom mondta, hogy csak azokat hívják be szóbelire, akinek van esélye bekerülni...
És még rajtad kívül ismerek mást is aki jönne a Kadába. -
#8399 alapbol az angol csak mellékes -
#8398 lol és te ezt honnan tudod? xDDDD -
#8397 DE volt, én úgy tudom -.-
Ha nem hívtak be akkor nem fognak felvenni... -
#8396 mert nem volt -.- -
#8395 Igen ,lesz.
De hogyha tudod hogy ma van(és nem ártana tudnod ha ide akarsz járni), miért kérdezed meg? -
#8394 kadába télleg lesz szobeli angolbol???
ma lesz 2:30kor -
Marcus_ #8393 Köszi lassan idöszerü lesz és váltok .Megnézem ezt a T-com-ot -
Verseghy #8392 Nah, be lehet fejezni:D Én kint élek a picsába a ladánybenei úton, örülök hogy van fél megabites netem szateliten:D -
#8391 nekem 8mbit t.online .... viszonylag jo, csak az a baj h 24orankent bontja a kapcsolatot 1 pillanatra -
#8390 nekem 4:) -
#8389 Nekem is fiber van, most lesz 8 Mbit-es -
#8388 most fibernetet bővítik :P -
Verseghy #8387 8 mgb:oo nekem fél van:'( -
#8386 Nem tom , hogy a czigány piar mit takar, de nekem itt hetényben T-Com-os netem van, most emelték 8 mbit, korrekt,gyors, és nincs megszakadás. -
Marcus_ #8385 Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami megbízható szélessávú internet szolgáltatót Kecskeméten?Perzse a kapzsi fiber és a czigány piar-on kívül.
A lényeg a MEGBÍZHATÓSÁG!
Köszi -
#8384 én apám munkahelye mellet volt az a Hűtőház vagy mi ami felrobbant és látták hogy oltják de nem bírták... -
#8383 nem szégyen, azokat az alapcuccokat énis tudtam, de aza utolsó feladat kampó volt -
#8382 Hugom azt mondta, hogy könnyűek voltak, meg én is megnéztem. Hugom barátnői most felvételiztek és azt mondták, hogy nehéz volt. Basszus, szaros grafikonról nem tudtak számokat leolvasni, meg volt vmi kockás feladat, ami 5 perc alatt kész, szégyengyalázat, hogy ilyen szemét ez a rendszer, évről évre gyengülnek a követelmények. -
#8381 Ezt olvastam án is , de a durranás dél körül volt , arról miért nem írnak semmit? -
#8380 ma lehetett megnézni -
Két város tűzoltói dolgoznak Kecskeméten - Friss hírek, új képek
2007-01-30 12:49:03
Két város, Kecskemét és Kiskunfélegyháza tűzoltóságai vesznek részt a Kurucz körúti tűzoltásban.
Mint korábban megírtuk: a hűtőház bontása során keletkeztek ismeretlen okból lángok a harmadik szinten úgy, hogy munkások nem is tartózkodtak az épületben. Vélhetően a belső szigetelés lángol – erre utal a vastag, fekete füst is.
A tűzoltók az omlás veszély miatt nem tudnak bejutni az épületbe, ezért kívülről oltanak. Mivel emberélet közvetlenül nincs veszélyben, ezért nem ötös, hanem „csak” hármas kiemelt riasztási fokozatot rendelt el a Katasztrófavédelem. Az oltás több órán keresztül eltarthat. A helyszínen elhangzott olyan vélemény is – nem hivatalosan –, mely szerint akár éjszakába is nyúlhat majd a mentés. -
#8378 Honnan tudtad meg ilyen gyorsan?
Tökéletes, én is hasonlót írtam annó :) -
#8377 A KAdában mi is éreztük , összedől a suli :DDDD -
#8376 halál, sérülés? -
#8375 megvannak a fevételi eredmények (kp-i)
matek
31/50
magyar
43/50
kadába ez jó?:) -
#8374 lol azt hallottam? kurvanagyot durrant -
#8373 fuu, ti is éreztétek ma? dél körül ülünk bioszon, azt egyszercsak dübörgés, és ablakcsörömp
felrobbant a bem utcán 1 hűtőház -
#8372 A matek könnyű , nyelvtan viszont elég nyomorék :DD -
#8371 http://www.okm.gov.hu/felveteli_2007_index.html -
#8370 Nehéz volt, vagy inkább trükkös? Vannak még rajtad kívül olyanok ,akiket szeretnék látni a suliban:) -
#8369 nem mondok véleményt, még az eredményt nem látom, ált. így szokott nálam ez működni -
Verseghy #8368 Én oda járok.. Hogy sikerült? -
#8367 kecskemétem hónap kadába felvételim van :o