9247
Kecskemét
-
Robbb #553 1500 -
Robbb #552 Ok,értelek.Honap jössz? -
praksi #551 mert te mennyiért jársz órára? -
#550 Glpetyus nincs 1 hétig. Most kell belehúzni :D -
praksi #549 2800/hónap, függetlenül attól, hogy 4 vagy 5 óra van-e egy hónapban. és elég rendes ez a csákó, ó adta a Helloweent, amiért egy csomó mindent töltöttem neki (+magamnak), ill. kölcsönadtam neki a Fender katalógusomat. -
#548 #331 már mondtam:) de nem direkt csak nem zenélek, így nincs építő jellegű kritikám:) -
Robbb #547 Elesel,te csalsz.Többet vagy a makett oldalon mint a hazai pályán.Mondjuk megértelek,elég egy uncsi bagázs vagyunk:)
Megengedjük neked,hogy feldobj egy témát,hátha alászaladunk. -
Robbb #546 Neked hogy megy,mennyit jársz tanárhoz egy héten?Lóvét megmondod(nem muszály)mennyi? -
#545 Még itt vagyok, de mit szóljak a gitárhoz? -
Robbb #544 Másfél éve van gitárom.Ezt azért írom így,mert sajna szerintem olyan szinten vagyok még mintha fél éve csinálnám.Folyamatosan jó volna járni tanárhoz,de most hogy a suli is betett ez így nem jó.Május elején voltam utóljára órán azóta itthon próbálok "gyakorolni":(Csak így ez nagyon nehéz,könyvből meg ilyenek.Az a baj,hogy amikor leülök pengetni 1000db kérdés jut az eszembe,de nincs kitől megkérdezni.Ez nagyon tud zavarni.Nem tudom mennyit kellene gyakorolni naponta,nálam a heti 3-4 óra ha megvan,akkor sokat mondok. -
praksi #543 no, hova lett mindenki? -
praksi #542 te? -
praksi #541 egy éve -
Robbb #540 Mióta is gityózol? -
praksi #539 -
Robbb #538 -
praksi #537 mondjad Vosztok, vesszük.. -
Robbb #536 Ööööö...Houston baj van! -
praksi #535 kicsit gyors vagy :-D -
Robbb #534 Ezt a gépelést is gyakorolnom kell úgy látom -
Robbb #533 Igen,nem ér annyit a cuccom hogy szénné égjek -
Robbb #532 Megmondom őszintén nen nagyon ismerem őket,bár a MH keretein belül volt szerencsém élőben látni és halgatni őket.Az úgy jó vót.Azokat a számokat szeretem inkább amiket a rádióba nyomnak.Kevés bagázs van akinek az összes zenéje hat rám:GNR,RHCP,U2.Inkább a lazább vonalat követem. -
praksi #531 vagy így -
Robbb #530 Figyu,holnap össze kellene itt röffenni és legyakni ezt a sok kis fórumbetyár csávót akik bevágtak elénk.
holnap én sem melózom,itthon punnyadok,pengetek egy keveset.Sajna csak ilyenkor van rá időm:(Meg hát a konnektor szerkesztés.
Csak nehogyígy járjak:P -
#529 Megint 8. -
praksi #528 télleg, neked az új 'Csapda bejön? -
praksi #527 és még egyszer jónyóc! :-) -
praksi #526 hacsak azokat a kiba cineket meg nem szerezzük. pedig kméti sráctól lennének -
#525 nah még eccer bye mindenki
-
praksi #524 ja -
Robbb #523 praksi kolega te itt leszel holnap? -
Robbb #522 -
praksi #521 jónyóc! anyámék is mennek holnap..... DE ÉN NEM!!!! :-D -
praksi #520 Hát igen, 'Hírös város az Alföldön Kecskemét...", ahogy mondja a szerző -
Robbb #519 Kerti mulatság,ez igen.Habparti,medence,diszkógömb meg miegymás?
Jó szórakozást! -
#518 na bye all!
mentem szunnyadni
további jó estét
-
#517 bazd meg
és a geci pestiek lenyomnak minket... :'(((( -
#516 nem szép az a 9-edik hely... -
Robbb #515 A város jóhíre több mint hírös:) -
#514 garden party lesz holnap...
meg egyéb finomságok