9247
Kecskemét
-
praksi #1513 Robbb, sztem nálatok is van egy-két szelet zsíroskenyér a spájzban.... :-DDDDDD -
#1512 de kis kíváncsi vagy te! :DDDD -
Robbb #1511 -
Robbb #1510 Mondj valamit magadról még légyszi:)
-mennyi ideje múltál el 12 éves(nem illik tudom,de így kimatekozzuk:)
-merre fele laksz a városban?
-van-e fijúd(lányod)?
-dolgozol,tanulsz?
-szabadidődben mit szeretsz csinálni?
-kutyád,macsekod(krokodilod,hörcsögöd)van-e?
-hol fogsz nyaralni?
-melyik topikokat látogatod szivesen?
-sok ez a kérdés egyszerre?
-stb. -
#1509 Igen, ez még nem teljesen eldöntött hogy hol kötök ki, eddig a komolyzene jobban érdekel, több kihívást látok benne, mint egy "egyszerű" dalban. -
praksi #1508 és vmi könnyűzenei együttes? képzett énekesből nagyon kevés van Magyarországon. -
#1507 Igen, de úgy sem leszek az, mert nem tudok vele "főállásban" foglalkozni, ahhoz zeneművészeti főiskolára kellene mennem. Szerintem hobbi szinten fog maradni, legfeljebb Kecskeméten hallatom majd kicsit a hangom -
#1506 nah hy all! -
Robbb #1505 Neki egy 100,de nekem mennyibe kerül? -
Robbb #1504 Gyorsabb voltál:D
Amúgy ez egy hordozható minidisc(MD),így is egy 100-as? -
praksi #1503 tehát operaénekes szeretnél lenni? -
praksi #1502 nagyon szívesen, a megfelelő illetéket majd kéretik a kettes ablaknál befizetni... -
Robbb #1501 Szia Elesel,nem kérdeztél rá véletlen az elektromos zavaromra?
Az új címnek örülök,végre sikerült(külön köszönet praksi kolegának a soron kívüli "gyors és zökkenőmentes" ügyintézésért,és az átgépelt éccakákért) -
#1500 Ja Robbb Majdnem elfelejtettem! Haver azt mondta a discmanadről, hogy neki 100Ftjába kerülne megcsinálnia. -
#1499 Például igen, bár azt még nem tudnám elénekleni, de valóban, ez a célom az énekléssel.
A csillag a nevem mellett azt jeleni hogy VIP tag vagyok, és hogy egy éve vagyok SGs, nem láttátok még másoknál? -
#1498 Nemrég óta vagyok itt, kb. egy éve vagyok "kméti", de nagyon jól érzem itt magam, megszerettem a várost, úgyhogy itt tervezem az életemet. -
praksi #1497 pölö a Varázsfuvolából Papagina áriáit? (most csak a hasamra ütöttem :-D) -
#1496 Csak beköszöntem mielőtt ellépek. Szabina mit jelent az 1 csillag a neved mellett? -
#1495 magyarul áriákat tanulok, meg többé kevédbé romantikus dalokat (eddig) -
praksi #1494 egy picit mesélj magadról, a többiek már megtették. (ill. derülnek ki dolgok ) -
#1493 Szia mindenki -
praksi #1492 most már értem -
#1491 Köszi -
#1490 hát egyszerűbben azt hogy komoly zenei irányzat, így már ok? -
Robbb #1489 Jó esTÉKet mindenkinek!Remélem zavarok
Szia Szabina,hiányoltam a női nemet a topicba,de örülök hogy itt vagy.
Érezd jól magad(nem vagyunk túl szórakoztatóak)és gyere sokszor -
praksi #1488 +j -
praksi #1487 a klasszikus mit elent? :-D -
#1486 klasszikus éneklést tanulok, egyelőre kell még néhány év hogy elérjem azt a szintet, amitől már komolyabban kezdhetek foglalkozni vele :) -
praksi #1485 mindtad, h tanulsz énekelni; milyen "stílusban"? színházi, vagy könnyűzenei téren? -
#1484 Igen, tegnap, és ma eddig nem volt időm fórumozni -
praksi #1483 szia!
ritkán szoktál erre járni. -
#1482 Sziasztok! Itt vagyok én is! :) -
praksi #1481 ettem egy barackot... -
#1480 jó8vágyat! -
#1479 htx! -
praksi #1478 most eszem 1 barackot..... -
praksi #1477 fasza -
#1476 jaja...
hogy teccik? -
praksi #1475 no, megin új lokó? :-) -