9247
Kecskemét
-
szando #1873 egy bolyais csaj. nem annyira jó... nekem legalábbis nem teccik annyira... -
szando #1872 azér vágok ilyen képet mer be voltam szívva :DD
amúgy normális fejem van (sztem) :DD -
praksi #1871 há' mittomén..... crackelt, szal.... :-DDD -
Gabyee #1870 Húúú bazz akkor te jobb vagy.Flash nekem 50, cél mentése is 50.Igaz nekem adsl van.
Neked valami nem jó a Flashel,mert annak olyan sebel kellene menni,mint sima mentéssel,vagy nyem? -
praksi #1869 Dió: neked milyen neted van?
Gab: FlashGetnél olyan 40-50K, ha simán Mentés, akkor 80K-100K -ra is fölugrik néha.... -
#1868 nekem tök simán jön minden...
és a magyar hubokkal sincs bajom
sztem nagyon faszák!
-
Gabyee #1867 Akkor ebből nem párt lesz hanem KFT v RT:DDD Ez már szervezet bűnözés bazz:)
Nekem csak 5GB megosztásom van sajna
Lehet hogy rálesek a külföldiekre,mert a hazai cuccok nagyon nehezen jönnek.Persze magyar dolgokat csak magyar oldalról lehet leszedni.Neked mennyi szokott a sebesség lenni(nem a dc-be hanem simán a neten) -
praksi #1866 akkó társuljunk! :-DD kérj olyasmit, ami nekem sincs meg, és majd közösködünk :-DDDD -
praksi #1865 változó, vhol 5GB, vhol csak 1. egy csávó nem tom hogyan 701 GB-t osztott meg....
a magyarok nálam kurva lassúak, reggel egy finn, most egy svédről szedek, de mondom, nagyon jól jön. -
Gabyee #1864 A lemezeit nem figyeltem,csak forgolódtam ott össze-vissza,de ezt a kereskedős részt lehet hogy én is megjátszom:D
Magyar hubokon nem szoktál lógni?Én csak ott szoktam,most rajta vagyok az Independencén "harczos" név alatt futok:)
Külföldi hubokhoz mennyi megosztás kell általában? -
praksi #1863 váá, most gyütt le az első!!!! ezek csávók naggggyon tudnak!!! -
praksi #1862 nemcsak azé, mer nekem teccik, hanem mer (a tesómnak is teccik :-DD) a Tőkés imádja Satrianit, és szoktam vele kereskedni :-D én töltök neki mindenfélét, amit mond, ő meg ad olyan zenét, amilyet kérek. láttad mennyi lemeze van? :-D -
praksi #1861 Satriani videJÓkat szedek, találtam egy svéd hubot, rengeteg van fenn
amiket szedek:
Satriani, Vai, eric Johnson - My guitar wants to kill your mama (Frank Zappa átdolgozás, asszem)
Satriani - Surfing with the Alien
de esetleg felmehetsz te is egy hubra, majd szedegetek tőled, esetleg te is tőlem ;-)
Satriani - Satch boogie -
Gabyee #1860 Áz micsoda -
Gabyee #1859 Nem értem,pedig úgy csináltam ahogy mondta főnök
Ezt azért kérdeztem,mert ha érdekel egy-két cucc akkor nyomatok fel az oldaladra.Ha már a Redhotot nem ismered,rakhatok fel pár ritmusos számot,úgyis aztat szereted.
Milyen videjót szedel most épp? -
#1858 Huh itt cseteltek?:D -
praksi #1857 de most épp szedek 3 videjót! -
praksi #1856 jaa, nekem csak a Hands in the air van meg. -
praksi #1855 hm, mégsem jó, vmiért nem találja a fájlt... -
Gabyee #1854 Nem,csak egy-egy szám -
Gabyee #1853 Figyu,akkor a második link az működik,mert én ha rákattintok akkor nem csinál semmit:( -
praksi #1852 nem, 8500 Huf vót a jegy, nekem meg kell a mani a erölködőre..
ezek teljes albumok? -
Gabyee #1851 Big Bad Moon
Summer Song
Top Gun Theme
Tőle ezek vannak meg,de érdekes módon nem ismerem annyira,pedig tudom hogy nagy ász a fickó.Ő is volt itt a mostani koncerten nem?Meg a Steve Vai bácsi is.
Nem voltál? -
praksi #1850 télleg, ha már gityózol, Satriani-t ismered? -
praksi #1849 az RHCP-t semmilyen módon nem ismerem......
télleg piszkos jó, de azért nem ő a legnagyobb. sztem ilyen téren nem lehet legjobbat hírdetni, mert John Myung (Dream Theater), Steve Harris (Iron Maiden), stb. is egy félisten kategória szerves tagjai :-DD -
Gabyee #1848 Ezt még a Kaaza-s időszakomból szereztem,de a dc-n:)is vannak ilyen fincsi dolgok!
RHCP-től és John Frusciante-től szinte minden megvan nekem. -
Gabyee #1847 Igen,ő az a Mester
Tényleg nem ismered szinte semennyire az RHCP-t,azon belül Flea-t?A szakma azt mondja hogy ő az egyik legjobb basszer a bolygónkon,de általában így szokták ezt leírni cikkekben:"egyik?"
Szóval szinte mindenki belül úgy gondolja ő a császár ebben a műfajban+a RHCP ritmusszekciója is a legjobbak közé tartozik köszönhető ez a Guinness rekorder dobos Chad Smith-nek(ő játszik a világon a legnagyobb dobszereléssel:308db-os:) -
praksi #1846 és honnan szedted? -
praksi #1845 de ez megy bammeg! -
praksi #1844 leszedtem a tárhelyemről :-D -
Gabyee #1843 Mi a picsa?Nálad műkszik amit betettem ide vagy meguntad a bénázásomat és leszedted privát? -
Gabyee #1842 Azért lőttem párat utánna mert tudttam hogy nem lesz jó.
Sokmindent megcsináltam már a vassal,de ez úgy tűnik nem megy -
praksi #1841 húbazmeg Gab!!!!!! ez istenjó! ez a Flea az előadó?
az a kár, h a slapp-et még nem tanultuk a Tőkéssel. -
Gabyee #1840 Flea bass solo -
praksi #1839 tudom én azt! :-DD -
Gabyee #1838 Ezt igazából nem magamnak hanem neked írtam,csak úgy néz ki mintha magamnak írtam volna,pedig én tényleg neked szerettem volna írn................ -
praksi #1837 azé nem megy, mer rosszul adod meg a címet!
így jobb:
praksi.atw.hu/flea - rare bass solo.mp3
és majd az ftp.atw-ről fogja kikeresni a fájlt. -
Gabyee #1836 Ez sem műkszik ezen már meg sem lepődök:)
Na jólvan,ha érdekel rántsd le az tárhelyedről,ha meg nem az sem baj. -
Gabyee #1835 Ezt neked,jó gyakorlást -
Gabyee #1834 Flea Solo